בהרואין אין הזיות וזה לא מתקרב לא להזיות ולא לL.S.D בכלל בכלל לא קרוב. הרואין הופך אותך לאפתי הסוטול שלו נותן לך לצלול אתה יושן אבל אתה ער קשה להסביר זה נקרא לצלול אתה שומע הכל אבל אתה מרחף לך הזמן עובר אתה מעשן סיגריה אחרי סיגריה. ובטח שאתה זוכר תסוטול לא שיש הרבה מה לזכור בכל סוטול אבל אתה לא שוכח כלום פשוט הדברים עוברים דרכך לא נוגעים בך אתה מרחף קצת קשה להסביר סוטול אבל זה הכי טוב שיכולתי אני הייתי הרבה שנים מכור להרואין קוקאין וכדורים למינהם עכשיו אני בטיפול מתדון אז ככה מה שכתבתי זה שהרגשתי אבל הזיות בחיים לא הרגשתי גם לא שמעתי שמישהו הרגיש מחומר(הרואין). נ.ב. אחרי תקופה של שימוש בהרואין זה הופך להיות תרופה לכל דבר סוטול כבר אין כל כך אבל אתה חייב לעשן להזריק להריח רק בשביל לא להיות בקריז לעמוד על הרגליים ככה אתה הופך להיות משועבד לגמרי לאבקה החומה הזאת.
הרבה ברירות כבר לא נשארו בגיל 30 אחרי שחצי חיים הלכו בסם לא נשארה ברירה או לעשות שינוי או למצוא איזה קבר.... לא כל כך הבנתי תשאלה שלך "אתה מנותק מהסביבה". אם את מתכוונת בשימוש אז כן כשבן אדם משתמש בהרואין הוא מנותק מהכל לפעמים הרגשתי כאילו אני רואה את עצמי מחוץ לעצמי אם את מבינה למה אני מתכוון.... בטח את לא מבינה אבל קשה להסביר את זה מישהו פעם אמר להסביר מה זה סוטול זה כמו להסביר לעיוור צבעים מה זה צבע אדום.... אבל כן אתה מנותק אפתי זאת המילה הכי מתאימה אבל אם אתה לא מערבב את זה עם כדורים אתה שולט וזוכר את מה שאתה עושה כשאתה שותה גם כדורים בנוסף להרואין אז אתה לא זוכר כלום אתה מתחיל משפט ושוכח תסוף שלו.
עוד מעט לא יהיה מקום בוורדים אבל מה אני כבר מפסיד בחיים בטלוויזיה כל הזמן יורים אם היה לי את הכוח רק לקום ולברוח האמת שזה די נוח שצוללים כבר ניסיתי לגמור עם זה לתמיד אך בחוץ לא נשאר דבר בשבילי מסגרות חברים זה שטויות אם היה לי את הכוח (הרואין) רק לקום ולברוח (הרואין) האמת שזה די נוח שצוללים ויותר אני לא חוזר לעצמי ויותר אני לא יוצא מחדרי ההורים התרסקו מה יהיה עלי אם היה לי את הכוח (הרואין) רק לקום ולברוח (הרואין) האמת שזה די נוח שצוללים אם היה לי את הכוח.. סתם כי נזכרתי בזה.. וזה שיר יפה.. ועכשיו,עם הח*א מצברוח שלי.. אני הולכת מכאן