הרהור..

Jelly Beans

New member
הרהור..../images/Emo60.gif

היום לאחר שאכלתי ארוחת צהריים רציתי משהו מתוק לאכול, שלפתע שמתי לב שעל השיש היו מונחים שישה קרמבוים(?). נגשתי אל הקרמבו, הורדתי את העטיפה וחשבתי.. איך לעזאזל אוכלים קרמבו?!?!?! בסופו של דבר הורדתי את הביסקוויט אכלתי את בקרם, אחר כך את השוקולד, ורק אז את העוגייה.. אז השאלה שלי היא.. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? יש דרך מומלצת?
|קרמבו|

עפריקי

New member
...........

אני אוכלת את העוגייה ואח"כ את השוקולד והקרם... ת´אמת אפעם לא חשבתי על איך שאני אוכלת את הקרמבו=\ שאלהמעניינת דווקא

keren007

New member
ברור!

קודם אוכלים ביס קטן מהשוקולד למעלה... ואז אוכלים את כל השאר כמו חזירים, עד שמגיעים לביסקוויט, את הביסקוויט מלקקים מכל היכוונים ואז אוכלים
בתאבוןןןןן

Jelly Beans

New member
יש כמה אנשים מוזרים.. ../images/Emo60.gif

שאומרים לי שלוקחים ביס מהשוקולד, הקרם והביסקוויט ביחד!!! כמה מוזר.. אכלתי עכשיו עוד קרמבו.. הפעם התחלתי מהשוקולד
הדרך הראשונה שלי יותר טעימה.. ובכלל.. זה היה קרמבו מוקה! יש וניל.. ושוקולד.. ומוקה... ותות (
).. יש בננה?

Kodey

New member
../images/Emo26.gif

יש קרמבו בננה
אגב שאני אוכל את קרמבו אני מפריד בין העוגיה לבין החלק שבו נמצא הקרם אוכל את העוגייה קודם ורק אז את הקרם יאמי

Jelly Beans

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אחותי תמיד מורידה את כל השוקולד וזורקת לפח.. כי היא לא אוהבת
השוקולד טעיםםםםםםםםםםםםםםם

ooooooofri

New member
בואו אלמד אותכם לאכול קרמבו

מחזיקים למטה כי שם הביסקויט וזה לא מתפרק שמחזיקים ומתחילים לתת ביסים ענקיים מלמעלה לבלוס את זה ככה:)

Angel Girl1

New member
והנה הדרך שלי../images/Emo26.gif

אני קודם מורידה את כל השוקולד לאט לאט ובעדינות שלא יבוא גם קרם... ואוכלת אותו!=) ואז מתחילה לאכול לאט לאט את הקרם... ואז בסוף נשאר רק הביסקויט... ואז אני לאט לאט אוכלת אותו... וזהו!=) נגמר!=) (זמן אכילת קרמבו ממוצע אצלי... בין 5 ל10 דקות=) אגב... למה אני ממשיכה לכתוב כאן הודעות לעזזל?!

AngeL WomaN

New member
אם השרשור לא היה עולה בחיים לא..

הייתי שמה דגש על הדרך בה אני אוכלת קרבמו.. מסתבר שאני בדרך כלל טורפת הכל בביס אולי שניים..אבל לפעמים אני הולכת על הדרך הקלאסית..כן בהחלט לכל דרך אני נותנת שם! אני קודם מקלפת בעדינות את השוקולד הטעים מהקצפת מלאת האוויר המשמין..! אני אוכלת את הקצפת מלאת האוויר (זה ממש טעיםםם) ואז אני אוכלת את השוקולד בחתיכות קטנות לבסוף אני אוכלת את הביסקוויט בזהירות..(אני לא אוהבת משהו קשה שאני אוכלת..יש לי 5 שיניים מתנדנדות..(ככה זה בכיתה ו´..))! אם שאלתם את עצמכם איך הגעתי לדרך קלאסית דבילית ספציפית זו? אני פשוט מסתכלת על איך כולם אוכלים..מסיימים את הקרמבו ורק אני עוד ממשיכה לאכול וכולם מסתכלים עליי בכזה מבט של תגמרי! את לא רואה שאנחנו רעבים?! כן כיף להתעלל בילדים..(במיוחד בכיתה שלי!!).

M a D C o W

New member
אני אוכלת קרמבו בדרך הרגילה...

לוקחת ביס קטנטן למעלה, ואז מתחילה לבלוס הכול בנגיסות ענקיות... ואז ללקק את הביסקוויט עד שרואים את הציור הזה שעליו ולמסמס אותו בפה. ממ.

אהא../images/Emo70.gif

נוו... אוכלים את הביסקוויט בהתחלההה כי החלק הכי טעים זה הקרםםם והשוקולדדד יאאאממ עשיתם לי חשק לקרמבו=\

ל א ק י

New member
לוקחת ת´קרמבו....

אוכלת ת´שוקולד מסביב... לוקחת ת´ביסקוויט ואת השאר זורקת....

איזה מוזרים אתם...

איך אוכלים קרמבו. קודם כל מורידים את העטיפה יפה כזה, שלא תתקמט, ומיישרים אותה (או מיישרים אחר כך). אחר כך מתחילים לאכול מהקודקוד, ערבוב של השוקולד והקצפת, בסוף כשמגיעים לביסקוויט, יש שתי אפשרויות: 1. לאכול את הביסקוויט עם הקצפת. 2. ללקק את הקצפת מהביסקוויט, ואז לאכול אותו. אחר כך את העטיפה מיישרים יפה. ותולים, או זורקים לפח

../images/Emo26.gifהדרך שלי

קודם כל,מורידה את העטיפה (כמו שליאור אמר) מיישרת אותה שלא תתקמט אחר כך אני אוכלת את השוקולד מסביב.... ונשארת הקצפת על העוגייה... ואני מלקקת את הקצפת בחושניות (מתה שלא תגמר) ואז מכניסה את העוגיה לתוך העטיפה של הקרמבו ומביאה לאמא שלי... חיחיח

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

גם אנוכי אוכל את השוקולד והקצפת יחדיו ואילו את עוגיה משאיר לסוף... היה על זה ויכוח של חודשים שלמים בארץ פו"ח...

Brendan

New member
להלן תגובת חברת "שטראוס"

להלן מכתב ששלחתי לחברת ´´שטראוס´´ ובו אני מבקש, בשם החברים, הדרכה לגבי האופן הנכון לאכילת קרמבו וזאת על-מנת להפיק את מקסימום ההנאה מהמוצר. --------------------------------------------- אל: חברת שטראוס הנדון: אופן אכילת הקרמבו אנו תושבי הקהילה הוירטואלית ´´פו´´ח´´ דנים בשאלה: מהו האופן הנכון לאכול קרמבו? תושבי הקהילה מתחלקים ל-.2 יש הטוענים שעל-מנת להפיק את מקסימום ההנאה מהקרמבו יש לאכול אותו מלמעלה ואת הביסקוויט בסוף ואילו אחרים טוענים שיש לאכול את הביסקוויט בהתחלה ורק אז את שאר הקרמבו. אנו פונים אליכם על-מנת שתתנו את דעתכם בנושא ותנחו אותנו באופן הנכון לתהליך אכילת הקרמבו. נשמח לתגובה Brendan בשם תושבי קהילת פו´´ח 8/1/2001 להלן תגובת מחלקת שירות לקוחות של שטראוס: לתושבי הקהילה הוירטואלית ´´פו´´ח´´ שלום רב! בנוגע לשאלתכם, אין דרך מסויימת לאכול הקרמבו כפי שאין דרך מסויימת לאכול כל מוצר מזון אחר והעיקר הינו להפיק את ההנאה מהמוצר, על כן נמליץ לכל אחד לאכול המוצר בדרך שיחפוץ. שירות לקוחות שטראוס

פגעסוס

Well-known member
וואללה... אני זוכר שפרסמת את זה

בארץ פו"ח... אגב, נחמד לארחך כאן בפורום

למעלה