הרהור שחלף בי...

תמרוטמן

New member
הרהור שחלף בי...

(שלום תמר ברוכה הבאה, יאדה יאדה, כן אני חדשה, יאדה יאדה.
) זה שאי אפשר לראות השתקפות של ערפדים זה ידוע, אבל נשאלת השאלה - למה את הבגדים שלהם אי אפשר לראות? הם לא מתים חסרי נשמה כמו ערפדים. בעצם הם כן. אבל גם בגדים של בן אדם... ובכל זאת רואים אותם... :) תשובה תעזור.

drunk cupid

New member
עוד משהו...

אני אומנם לא יודעת איך לענות לך על השאלה.. אבל נשאלת עוד שאלה: איך זה שתמיד שהורגים את הערפד אז גם הבגדים שלו הופכים לאבק? הרי הבגדים לא קשורים לגוף שלו, הוא רק לובש אותם...

star lili

New member
כל הקטע עם מראות

מאד לא ברור אפשר באותה מידה לשאול איך הם כן נראים בתמונות, אבל לא במראות (והרבה שואלים את זה, דרך אגב) איך שאני הבנתי את זה (בסופו של דבר) זה שמראות- תמיד נתפסו בעיני אנשים כמשהו מיסטי, מן מעבר למימד אחר (כמו בהרבה סיפורים) משהו שלא שייך אולי הם כן נראים במראה, אבל רק אנשים חיים לא רואים אותם. אבל בעצם הם גם לא רואים את עצמם....או בוחרים לא לראות- אם זאת ההשערה שהולכים עליה- אז זה הגיוני שלא רואים את הבגדים של הערפד, או תכשיטים, או כל דבר אחר, כי לא רואים שום דבר ממנו. זה כאילו הוא לא קיים במובן מסוים, והמראה רק מגלה את האמת... שאלה קצת יותר מטרידה בעיני היא- איך הבגדים שלהם תמיד מתאבקים, אבל לא תכשיטים התשובה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא שהבגדים נשרפים, אבל הרי שום דבר לא ממש נשרף שם, אלא פשוט מתפורר.... god, אני חושבת על זה יותר מדי....lol אה, ושלום תמר ברוכה הבאה, יאדה יאדה

bigbadjoe

New member
חשבתי על משהו

אולי לבגדים קורה מה שקורה לערפדים בדומה לאותו דבר שקורה לבגדים של סופרמן (יייאייי אידיוט.......) סתם, בכל אופן, מה שקורה עם סופרמן זה שההילה שלו שמגינה עליו תופסת גם לגבי הבגדים שעליו. לכן, החליפה שלו אף פעם לא נהרסת בקרב אלא רק הגלימה שיותר רחוקה

Darth Rosenberg

New member
המון דברים לא ברורים לי בקטע הזה...

למשל, אם אי אפשר הרי לראות במראה, איך זה שאפשר לצלם אותם (ע"ע אנג´ל)? למשל בסידרה Ultraviolet הבריטית הם אפילו לא יכלו לדבר בטלפון כי הקול שלהם לא עובר בדיוק כמו שאינם משתקפים במראה.

תראו, זה תלוי.

זה הכל עניין מיסטי אחרי הכל, לא פיזי, לכן הבגדים שלהם זה חלק מהם כשזה מגיע לזה, ולכן זה רק כלפי מראות, הרי תחשבו שכשהקללה התחילה, הערפדים הראשונים, לא היו מצלמות אז לא היה מושג מה זה, אז הקללה לא תופסת לגבי זה.

pokegirl

New member
בקשר לתכשיטים דווקא נראה לי שהם גם

מתפוררים, אבל מי שזוכר את הטבעת ההיא מהעונה הראשונה שדרכה הם גילו על הנבואה ההיא... ככה שנדמה לי שחפצים קסומים (כמו הטבעת ההיא) לא מתפוררים, אבל כל השאר כן

תמרוטמן

New member
יש שימוש במראה במצלמה...

ככה אתה רואה את האובייקט שאתה מצלם... :) (אני יודעת. בהיתי ביותר מדי בבפנוכו של מצלמות בשנה האחרונה...
). אבל שוב נשאלת השאלה - בסדר, נגיד הבגדים הופכים להיות חלק מהיישות של הערפד (וכאן כבר הכניסו את הקטע של התכשיטים), למה אם הערפד לופת מישהו, הוא לא יהפוך להיות ישות שלו מנקודה מסויימת? ובכלל, אם מתייחסים לזה שלא רואים ערפד במראה, כי הוא מת, אז איך רואים גופה של מישהו מת? היה אולי יותר הגיוני, אם ההשתקפות הייתה אולי השתקפות של הערפד ברגע האחרון שלו כאנושי? תחיינה השאלות חסרות הפשר. :) תמרוטמן.

bigbadjoe

New member
אומרים ש..

המראה היא בעצם מראה את הנפש... אולי זו הכוונה ככה גם לגבי מצלמות בעיקרון ולכן יש שבטים אפריקאיים שלא אוהבים שמצלמים אותם.

max2k

New member
עקרונית

ע-ר-פ-ד-י-ם---ל-א---ק-י-י-מ-י-ם התכונות עליהם והסיפורים באו מעמים ואנשים שונים, ובכניסה לעידן המודרני דיי שכחו מהם אז המעבר לא היה חלק. ולכן יש הרבה דברים לא הגיוניים וגרסאות סוטרות כמו מראות ותכשיטים. אבל מה שאת/ה אמרת זה האמת מאוד הגיוני. בנוסף בגדים זה דבר דק וצמוד לגוף ולעומת זאת תכשיטים הם לא ולכן הם כנראה לא מתפוררים, או שהריי כל פעם שערפד מת יש פיצוץ קטן של אבק (האבק לא סתם נופל) אז יכול להיות שמכיוון שבגדים הם מאוד דקים וחלשים הם לא שורדים את הפיצוץ ולעומת זאת תכשיטים זה דבר שיכול לשרוד את ההדף.

Darth Rosenberg

New member
אם תשימו לב...

אז גם יתד / את חפירה / כל דבר שמשמש את החבר´ה לשפד ערפדים מתפורר גם הוא אם הם לא שולפים את זה מייד החוצה אחרי הדקירה...

SaidinsTaint

New member
מה פתאום

הרבה פעמים הם תוקעים את היתד, נעצרים לחמש שניות בזמן שיש את אנימציית ההתפוררות (1000$ לערפד אם הבנתי נכון...) ורק אז הם מושכים את היתד. המשיכה המהירה אחורה זה כדי לטפל בערפד הבא - או לנסות שוב.

pokegirl

New member
היו קטעים שהראו

שאם הם משאירים את היתד אז היא מתפוררת עם הערפד, צריך לשלוף אותה כדי שלא תתפורר

SaidinsTaint

New member
מתי??

אני זוכר די הרבה קטעים שהם משפדים מישה, הערפד נדהם מסתכל על היתד שתקועה בו, ומתפורר סביבה - לפעמים היתד באה מאחורה ולפעמים מקדימה

pokegirl

New member
די בעונה הראשונה.. היו קטעים

שאחרי שהם שיפדו ערפד, לא הייתה יתד...

Der-Albert

New member
פרק ראשון עונה שלישית

אם היתד של זנדר לא הייתה מתפוררת כשהוא שיפד את הערפד אז קודיליה הייתה הופכת לשישליק. זוכרים את הסצנה?

trilliane

Well-known member
מנהל
עד כמה שאני זוכרת זו טעות

לפי מה שאני זוכרת נכון, הוא מזיז את היתד בזמן, ברגע האחרון. ויש דיי והותר פרקים בהם היתד *לא* מתפוררת עם הערפד.

למעלה