הרהור קטן....

chicolico

New member
הרהור קטן....

sweet thing ן- love r.i.p הם שני השירים הכי!!!!!! טובים של בלו... זאת לפחות דעתי כרגע... זה בטח ישתנה שבוע הבא....חחח....

chicolico

New member
אלה שירים של בלו...

אתה לא מכיר אותם? sweet thing הוא שיר מהסינגל sorry seems to be the hardest word love r.i.p הוא שיר מתוך הסינגל של fly by....

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחח

שניהם יפים מאוד....LOVE RIP אהבתי יותר,אבל הכי טובים?!בטוח?חחחחחחח...למרות שאלו בלו..חחחחח הכל אצלם טוב!

מאור ? דני ? תעשו טובה... ../images/Emo5.gif

שמישהו ישלח לי את השירים האלה או דרך ICQ או מאיפה להוריד אותם כי ב KAZZA אין לדעתי את 2 השירים האלה....

chicolico

New member
טוב... אולי לא

הכי - אבל הם בהחלט טובים... היום היה לי בחינת מגן במתמטיקה של 6 שעות!!!! כן, כן... 6 שעות מבחן! ובכל ה-6 שעות האלה התנגן לי במוח השיר girl, i´ll never understand... הוא פשוט לא יצא לי מהראש! התחלתי לזמזם אותו כל דקה וכמעט ולא יכולתי להתרכז! וזה מוזר כי אני אני אפילו לא אוהב אותו!!!

אולי בגלל ש...

זה לא גירל - שלא תבין אלא מקצוע שלא תבין ... מתמטיקה . בכל מקרה , מקווה שהצלחת ...

chicolico

New member
חחח....

לא חשבתי על זה .... אירוניה... וכן - גם אני מקווה שהצלחתי... יהיה מה שיהיה... נדע עוד שבוע....

Dani Ryan

New member
אויי אני אוהבת את השיר הזה!!!!

היו ימים שלא הפסקתי לשמוע אותו!!!!!!! אח"כ עברתי לback someday...

chicolico

New member
יו... אני מת על השיר הזה!

אני פשוט מטורף על back someday.... מהרגע שבו קניתי את האלבום הראשון ועד היום - אני לא מפסיק לשמוע אותו... לפחות פעם ביום...

The only 1

New member
השירים הכי יפים של בלו הם

מהדיסק הראשון back someday you´re a girl i´ll never understand

The only 1

New member
וגם השיר

soledad למרות שהוא של ווסטלייף הוא בין השירים המדהימים ששמעתי

למעלה