הרהורי SM ../images/Emo152.gif
טוב אחרי שאני שומע את MORM מדבר על זה כל כך הרבה.. אחרי שראיתי כל כך הרבה תמונות מדהימות בזוויות בלתי הגיוניות בעליל.. אחרי שראיתי את הDUKE הקטומ
.. באמת עולה לי המחשבה.. למה לעזאזל לא סופרמוטו
קצת רקע: שיגעון הדו"ג עלה אצלי לפני שנה וחצי לערך, עת חיפשתי כלי רכב זול ומהיר להגעה מראשון לציון לעבודה בתל אביב וללימודים במכללה. אז אחרי שהבאתי את אמא להשלים עם העובדה שאני מתחיל לרכב (עד גיל 23 לא העזתי להגיד את המילה אופנוע בבית) עשיתי מבחן שליטה וקניתי קטנוע 50. קטנוע ראשון: Derbi GP1 2002 - למשך שלושה חודשים עד שהלכה משאבת מים. שני
eugeot Trekker 04 - במשך שלושה חודשים נוספים לערך. לאחר מכן GS500 שנת 99 שלא הייתי מחליף אלמלא הייתי מאמין לMORM ול"סינדרום התפוח הלוהט" עליו כתב ב8. אז החלטתי שלא כדאי לי להישאר עם ה500 בגלל התקנות החדשות. החלטתי לעלות ל600 שנחשב סלחן יחסית - הCBR600F. אז איפה אני עכשיו
כרגע כבר שלושה חודשים ללא אופנוע, מסתדר עם טרמפים לעבודה והאוטו של החברה בערב, משתדל לחסוך שקל לשקל לקראת הCBR המיוחל. אבל לאט לאט עולות מחשבות חדשות, האם הCBR הוא בשבילי
הצרכים שלי
נסיעה יומיומית קצרה מהבית בראשון מערב לעבודה בתל אביב - בלומפילד.
נסיעה קצרה בתוך ראשון מדי פעם לחברה.
סופ"שים - כשהיה הGS יצאתי למספר טיולים ומאוד נהניתי, מאז כמובן לא עשיתי את זה.. האם אפשר עם SM טיולים ארוכים
הרכבה - החברה בטוח תרצה להצטרף מדי פעם אז אני פונה אליכם בבקשה לעזרה בהתלבטות: -האם הCBR זהו האופנוע בשבילי
-מה רמת הטיולים שאפשר לעשות עם SM
-לגבי אחזקת סופרמוטו - בהשוואה יחסית לCBR
-הגובה שלי - מעט פחות מ1.70, האם בעייתי
-התקציב יעמוד על בערך 50K אחרי ביטוח, לא כולל מיגונים איזה SM מומלץ בטווח המחירים הנ"ל
-עוד תשובות טענות מענות רעיונות
יתקבלו בברכה אסף
טוב אחרי שאני שומע את MORM מדבר על זה כל כך הרבה.. אחרי שראיתי כל כך הרבה תמונות מדהימות בזוויות בלתי הגיוניות בעליל.. אחרי שראיתי את הDUKE הקטומ