הרהורי IOS

LemonLimeLilach

New member
הרהורי IOS

סיפרתי לכם שאבא שלי עשה את טעות חייו ועדכן ל7 ומאז קרע חולצה מאבל על מות האייפון
אז הוא עדכן לגרסא החדשה חדשה שיצאה
והאייפון חזר לחיים!!!!!!!!!!!!!!!! יותר מהיר משלי שנשאר ב6.
אז מה אתם אומרים. לעדכן?

Rachel47

New member
אהה כן שכחתי לספר באמת

שתומר התקשר אליי ואמר שיש עדכון גרסא חדש שמתקן!! את האייפון
וההבדל היסטרי
אני הייתי די בשוק
וגם קצת התעצבנתי שהרי חשבנו שמה שגורם לטלפון להיות איטי זה זה שהמערכת כבדה מדי על המכשיר..ופתאום יוצא עדכון..שמגדיל את החבילה (מכורח היותו עדכון ששוקל משהו) והוא מתקן את זה!
אז הייתה אפשרות שזה יעבוד כמו שצריך מההתחלה?!?!
בכל מקרה אחרי העדכון הפלאפון שמיש לחלוטין וזה די מטורף
מה שכן היו קצת שינויים בעיצוב בעיקר במסך של השיחות ואני ממש שונאת את השינויים האלה

ולי היה אייפון שעובד מצויין אז אני מתבאסת על זה
אבל לאייפון שלך העדכון הזה עובד סבבה

גם אני שמעתי את זה! מכמה אנשים, כולל אבא שלי (שיש לו 5). גם בת דודה שלי אמרה שזה שיפר אבל עדיין עובד לה זוועה.
אני לא מעדכן סתם כי לא בא לי על השינוי.
הדעות גם ממש חלוקות. יש אנשים שאומרים לי "מה לא עידכנת?!?!" ויש אנשים שאומרים לי "עשית בשכל, תאמין לי אל תעדכן, הכי טוב".

Rachel47

New member
לפני העדכון הזה

תומר היה אומר שעשית בשכל
עכשיו..הוא בהלם מזה שזה עובד כל כך טוב..

RenanaD

New member
מה נעשה? מה נעשה?!

אני חייבת אגב לספר על אחותי, שיש לה גם אייפון 4, ולמרות התנגדותי הנחרצת עדכנה בזמנו ל-7. אחרי כמה ימים שאלתי אותה איך הולך איתו והיא לא דיווחה על בעיות, בכלל
מאז ועד היום גם לא שמעתי תלונות. וגם אצל בעלה, אגב. אז לא היה לי אצל מי לבדוק את העניין מקרוב...
מה עושים?!
לפני כמה ימים רציתי להוריד את האפליקציה של דרופבוקס לפלאפון כי נגמר לי המקום ורציתי לקבל עוד נפח חינם (מישהו פה רוצה הזמנה?
), אבל האפליקציה תומכת רק ב-7 ומעלה ולא יכולתי להוריד

גם לי יש, את הגרסה הישנה אם כבר מותקן לך אז הכל טוב. אבל יש עידכון (שלא מופיע לך) שהוא מתאים רק ל-iOS7.
תמיד שאני מסנכרן זה מודיע לי שדרופבוקס וטאמבלר מתאימים ל-iOS7 בלבד. לא ברור מה הקטע שלהם.

RenanaD

New member
כן, וכנראה שעכשיו אין אפשרות בכלל להוריד את

הגרסה הישנה

לילך, אז מה המסקנה שלך לגבי 7?...

limors2

Well-known member
יש לי אנדרואיד 4.3 ואני מרוצה.

וכשתצא הגרסה של 4.4 למכשיר שלי אני אוריד אותה וגם אהיה מרוצה ונטולת באגים כי אייפון זה קקה ואנדרואיד זה לא!

אייפוניסטים (ממורמרים) בנשמה
אני לא מסוגל לעבור מ-iOS6 ל-7 את רוצה שאני אעבור מערכת הפעלה?
כנראה לא יקרה בקרוב.
אבל הרבה אנשים אוהבים אנדרואיד אז תהני, למה לא.

Rachel47

New member
כן בכיף

"תהיי בריאה"

לי אין בעיה להחליף מערכות באייפון אבל אני באמת ובתמים אוהבת אותו...הדבר היחיד שמציק לי זה שאי אפשר לבטל את הצליל של המצלמה (למה?) אבל אני באמת באמת אוהבת את האייפון שלי
ועבדתי עם אנדרואיד..סבלתי..זה לא כיף לי...אז

למעלה