הרהורי עונה שניה

הרהורי עונה שניה

כחלק מהאסקפיזם שלי ומהרצון העז להתנתק מכל מה שקשור לקטיושת בצפון טלים על חיפה נאסרללה חיזבאללה והלאה...החלטתי להעביר את הסופ"ש במרתון עונה שנייה של באפי. והפלא ופלא - יש לי שאלה מהותית!!!! לאורך כל העונה יש טיפטופי מידע על זה שסניידר יודע על פי השאול והוא גם יודע שמשהו לא בסדר עם ראש העיר. א. עם הוא יודע על פי השאול איך הוא לא יודע על הקוטלת? ב. ב - becoming חלק ראשון כאשר המשטרה עוצרת את באפי הוא מתקשר לראש העיר ואומר - tell the mayor i have good news הוא התכוון למעצר של באפי. מה שאומר שהוא כן יודע משהו על הקוטלת או על באפי...ואם הוא כן יודע ועוזר לראש העיר למה אוכלים אותו בסוף ואיך זה שאף אחד מהסקוביס לא עלה על הקשר של סניידר וראש העיר....

Taladora

New member
תבורכי,

סוף סוף משהו שיגרום לי להפסיק לעבור בין אתרי חדשות ולדאוג ולהזיע כמו משוגעת. מה הייתי עושה בלי באפי?
בכל מקרה, לשאלות שלך. זה מה שאני משערת בנושא סניידר. אני לא חושבת שסניידר מומחה בכל ענייני המפלצות וכדומה. אני חושבת שהוא פשוט יודע שיש את פי השאול, הוא פשוט נקרא למלא את התפקיד כי הוא קשוח וכנראה יודע להעלים ראיות למשהו לא טבעי. מטפל טוב במצב, בקיצור. ראש העיר מספר לו את מה שהוא רוצה לספר, ומה שסניידר יודע זה שבאפי קשורה לכל המקרים העל-טבעיים המוזרים האלה ועושה צרות. הוא גם כנראה יודע שראש העיר לא מחבב אותה במיוחד, אבל לא יודע על הקיום של קוטלת. כל מה שהחבורה יודעת על סניידר זה שהוא שמוק קטן ומקריח ששונא את באפי, איך הם אמורים להגיע למסקנה שיש לו קשר לראש העיר? לא, שאלה לא מדויקת. למה שהם יחשבו שמשהו לא בסדר עם ראש העיר? בסוף כשראש העיר נחש ענקי לא ממש אכפת לו אם סניידר יחיה או ימות, אין לו גם את המודעות הזאת, רק שבריר ממנה, שזאת כנראה החולשה שלו. מה שהפיל אותו בסוף זאת האהבה שלו לפיית'. את סניידר הוא לא אהב. אז זהו, זה מה שאני חושבת. מקווה שעזרתי.

OMRICH

New member
אני יודע

נדמה לי שזה בגלל שכל הזמן יש רציחות לא מוסברות אז הפעם לא צריך להסביר כי יש את באפי כחשודה. אז הוא מתקשר לראש העיר כדי לדווח לו על זה.

nick at noon

New member
עונה 3 מסבירה עוד

קודם כל אני מסכים עם כל מה שענתה לך taladora. אפשר גם להבין עוד דברים ממה שקורה בעונה 3 עם סניידר וראש העיר (חוץ מזה שהאחד אוכל את השני בסוף). למשל בפרק עם העכבישים בקופסא ברור שסניידר מסכים לכל מה שראש העיר אומר לו ולא שואל שאלות. כשהוא עורך פשיטת סמים ומגלה שראש העיר שם הוא לא חוקר אלא נסוג. הגיוני שבאותה צורה ראש העיר אף פעם לא היה צריך ממש להסביר לו למה הוא מעוניין בזה שבאפי תסולק. בפרק הסיום של עונה 3 יש שיחה בין סניידר וראש העיר שבה ראש העיר מודה לסניידר על כך שהוא טיפל בתיכון מאוד טוב למרות ששניהם מודעים למצב הבלתי רגיל. ברור מכל זה שסניידר יודע על המצב של התיכון (פי השאול) והוא שם במינוי מיוחד של ראש העיר במטרה עיקרית של לטפל בכל הבעיות העולות ממנו (ובעיקר בטיוחם).

למעלה