הרהורי לילה.

את יותר נוכלת מאולמרט.

חשבתי שאת מתכוונת לכל המשפט, כאילו זה התחבר מאגניב: "Show me some love" "Oh sivi you naughty you, Show me the money" הרי את המשפט מג'רי, מלמדים אצלי בבית הספר, רוד טיידוואל, ישמר לנצח בתודעה P:

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פעם הבאה תגיד : "Oh sivi you naughty you, Show me some love "

risto

New member
יום שעובר לא חוזר...

שמע אתה מתאר משהו נורמלי לגמרי אתה מצפה שמה שהיה בעבר יחזור ויהיה כמו שהיה אז דברים משתנים,אנשים עוברים מתחתנים לדעתי פשוט החלפת חברים או שמא עברת דירה ? אני צודק ? בכל אופן תמשיך להיות בשמחה אתה עוד צעיר מת !!! :) ואני אפילו יותר ממך....כלומר יותר צעיר... לך תהנה ותשרוף את החיים ........................ חג שמח ידידי

תושתושש

New member
יש בזה משהו

אני השנה הייתי בת 20..ותאמת? אפילו לא חגגתי... וכן חגגתי בשנים קודמות אין לי מושג למה זה ככה..פשוט זה ככה...

אני עדיין לא כל כך מנוסה בעניין אבל

לדעתי זה מאוד תלוי בך! אתה יכול לגרום לזה שכל שנה תיראה אותו דבר וככה גם היומולדת של אותה שנה ואתה יכול למצוא ריגושים אחרים, "הרפתקאות" חדשות וזה לא ייראה לך כאילו זו סתם עוד יומולדת, אתה תגיע לתאריך של היומולדת ותסתכל אחורה ותגיד- וואו! כמה דברים עשיתי השנה! אפילו אם זה סתם דברים קטנים כמו לשפץ את החדר, לקנות משהו שתמיד רצית, למצוא עבודה כייפית, להחליט כל מיני החלטות... ככה זה- הדברים הקטנים, ההתלהבויות הקטנות הם הדברים שמחזיקים אותנו כביכול. לדעתי הדבר הכי חשוב זה למצוא סיפוק במה שאתה עושה ולנצל את הזמן, אין דבר יותר מבאס מלהגיע לתאריך של היומולדת ולהרגיש שלא עשינו כלום ולא השתנה כלום מהיומולדת הקודם. ובקשר לאיך לחגוג ת'יומולדת.... לי אישית תמיד אירגנו כל מיני דברים, הפתיעו אותי.. לא תמיד רציתי את זה אבל היו שנים שממש(!) נהניתי! לדעתי אם תזמין את האנשים הנכונים (אל תחשוב על כמות אלא על האיכות!) אתה תוכל להינות ולא משנה בן כמה אתה! יש לי ידיד שחגג לא מזמן 23 והיה באמת נחמד והוא ממש נהנה (למרות שאני חייבת לציין שהרבה מהחברים שלו הראו חוסר עניין... כאילו באו מנימוס...). ושוב, זה הכל תלוי בך ובגישה שלך! ועוד משהו אחרון שנראה לי..... תכל'ס כל השנים, החברים הם אלה שעושים או הורסים את היומולדת, עם הזמן כבר מתחיל להימאס מזה... והחברים כבר "שחוקים".. בכל מקרה תמיד אתה יכול לחוג איתנו את היומולדת, אנחנו טובים בזה כבר
בהצלחה

b0redavid

New member
בואנ'ה מישהי..

לקחת חופשה מהפורום ללימודים וזה וחזרת חפרנית ונחמדה, את בסדר? המשך חג שמח!

למעלה