הרהורי לילה ...

lololo7

New member
הרהורי לילה ...

היום מלאו שלושה שבועות לנשאותי...ואני עדיין חושב האם זה חלום בלהות , מציאות שטפחה על פניי ...או שניהם יחד ? ואז אני משיב לעצמי -יש לי שתי בחירות להיות או לא להיות ...ובחרתי להיות. להיות בכל זאת מה שלא רציתי,מה שלא ציפיתי,מה שלא תיכננתי,עוד מכשול בדרך החיים ,עוד עובדה במלחמת הקיום מהיום שנולדתי ועוד שאלה למה דווקא אני? ואז נזכרתי במשפט יפה שאמר לי חבר אהוב ואוהב "מה אתה רוצה שאלוהים ייתן לי את זה? הוא נתן לך את זה כי לך יש את הכח להילחם בזה..." ודווקא חבר שלא מאמין באלוהים פתאום מזכיר את אלוהים? לא אלוהים נתן לי את ה"נגיפון" הזה,נתן לי אותו אדם שסמכתי עליו,שחשבתי שאני מכיר,ושנשמרתי ממנו בכל אמצעי הזהירות ,אדם שבתוך אדם יש דם ....ודם....ודם...ששינה את פניי האדם. שלושים ושש שנה הגעתי להרבה הישגים בכוחות עצמיים,נאבקתי יותר מכל תוכנית ריאלטי בהשרדות,זכיתי לאהוב,להיות נאהב,לכבד את הבריות ולהיות מכובד,להרבות בנתינה,ולהמעיט בקבלה והנה פתאום אני פותח את השער לקבל את התמיכה. עלתה בי גם מחשבה שהפעם יש לי תעודה חוקית לקבל עזרה,ויסלחו לי ידידי כי הרי בשבועות האחרונים קיבלתי תעודת מסכנות. החיוך האהוב שהיה בין שתי גומות החן שלי הפך לקו אופקי ישר ומשעמם,עיניי הזוהרות ששאפו לבלוע כל רגע בחיים כיבו את אור היום והחשיכו את הלילה,והלב המקפץ הופך לדואב. יום חדש בפתח עומד, החיים ממשיכים,ואני מתלמד...

GayBiker

New member
לולו, אני כל כך מבין אותך, ויחד עם זאת...

כמו שכתבת, ה-HIV הוא רק מכשול נוסף בדרך החיים. זה ותו לא. החיים ממשיכים ועוד יחזרו לסדרם. אין שום סיבה להפסיק לחייך. אין שום סיבה שהאור בעיניים ייכבה. על אחת כמה וכמה אין שום סיבה לחיות עם לב דואב. בוא ואספר לך, לכולכם, למעשה, את הסיפור שלי. רק לפני כן אני אספר, למי שלא מכיר אותי, שגם אני בחור חייכן. אז... אני יודע ממי נדבקתי, איפה הוא גר אז, באיזה תאריך נדבקתי (היומולדת שלי), ואפילו באיזה שעה נכנסנו למיטה. שלושה חודשים אחר כך קיבלתי את התשובה החיובית, שלמען האמת, די ציפיתי לה (אינטואיציה, אפשר לאמר). הייתי אז בן 23. בעוד שבוע אני בן 29. בשבוע הראשון לידיעה הייתי ממש שבור. החיוך נעלם. יצאתי מוקדם בבוקר לעבודה, עושה הרבה, מדבר מעט (שלא כהרגלי), חוזר הביתה ומתנתק מהעולם. אין טלפון. אין פלאפון. אין אינטרנט. אין טלויזה, רדיו, עיתונים ומה שלא יהיה. פשוט ישבתי במטבח על כוס קפה וחשבתי. וכשהיא נגמרה, הכנתי עוד אחת ועוד אחת ועוד אחת. לכל היותר הרשיתי לעצמי לעבור מהמטבח לסלון. ובחזרה... עד שערב אחד, תוך כדי לגימת קפה, פגעה בי מחשבה - עד מתי אהיה עצוב? עד מתי אתנזר מחיוך? אולי, כמו שכתב ליאב26, בשרשור אחר, מעז יצא מתוק? אולי זה הזמן לעשות את כל השינויים בחיים שלי? אולי אני יכול להשתמש בסטירת הלחי הזו בתור מקפצה? למחרת החיוך חזר. אז מי שמכיר אותי היום, יודע שאני דברן לא קטן, מחלק חיוכים כאילו אין מחר, לומד לתואר, נהנה מהחיים ובעצם למה לא?! הרי HIV הוא רק עוד מכשול בדרך החיים ותו לא!!!

גבר שקט

New member
GB אתה כזה מקסים

אתה כל כך ישיר ופשוט שזה תמיד כיף לקרוא אותך וללמוד ממך.

lololo7

New member
או קיי...אבל זה יוצר אצלי מחסום....

קשה לי להכיר אנשים,אני לא מכיר נשאים חוץ מאחד ....אני חש שאני חי כשקרן שעובד על כולם. נורא מפריע לי שצריך לשמור את זה בסוד. זה כמו להיות בארון.ואפילו קצת יותר קשה

pozpaz

New member
מבין אותך לחלוטין לולו

ואני נמצא בדיוק באותה סיטואציה כמוך..ההבדל בינינו הוא שאני נשא כבר יותר משלוש שנים ואתה בקושי שלושה שבועות. נקודה תחתונה ועם כל ההבנה והקבלה שבעולם... רק אתה יכול לשנות את המצב הזה ורק אתה שולט בו. שלא תמצא את עצמך באותה תחתית שלוש שנים אחרי כמוני.. בבקשה לא! זה יהיה אפילו יותר גואב ועוד יותר מכביד!

למעלה