הרהורי חצות וחצי

עוף כנף

New member
הרהורי חצות וחצי

להיות האשה שבדרך בדרך בין מקום למקום בדרך בין קשר לקשר בדרך אגב... באמצע החיים בתחילת דרך חדשה ואין שחור, ואין לבן, ומתפשרת על אפור... וזה זמני, וזה נמשך, ומשרת אותו - אותך ואת יודעת שיום אחד יהיה איש מיוחד שיעריך אותך כפי שאת ובשבילו תהיי יותר מסתם האשה שבדרך.

כתבת בשמי אולי?

כל כך נכון ההרהור שלך מציאותי לי אני אבל בשלב של חיפוש הלבן לא רוצה עוד אפור ומקווה שכולם כאן חושבים כמוני.

עוף כנף

New member
על פשרות...

שוקלת את האפור מול הכלום, עם המון סמני שאלה ללא תשובות. יודעת שחיי האפור קצרים ובלבן - אין פשרות יש עמידה על עקרונות שבאמת חשובים לאיכות החיים. אהבה וזוגיות טובה וכל מה שמקופל בתוכם.

ophra

New member
אבל האפור בינתיים מסיח את דעתך...

איך תוכלי בינתיים להסתכל סביב, אולי במקרה יעבור לידך האדם הנכון? אם את "בינתיים" מבלה את זמנך עם אפור? שלא תביני לא נכון.... גם אני העברתי את זמני עם אפורים בידיעה שהם אפורים אבל אני חושבת שאז באמת לא הייתי מוכנה עדיין ל"נכון" עכשיו כבר כן ואפילו שלפעמים מתחשק לי - לא מצליחה יותר להיות עם "אפור" שיהיה יום צבעוני!!!

עוף כנף

New member
פשרה..

לא שלמה עם הפשרה לאפור המון מלחמות פנימיות על נכון ולא נכון. מרגישה די לא בסדר עם הפשרה.... עדיין לא מוכנה כנראה... אז (מעפרה לעפרה) שיהיה גם לך יום בכל צבעי הקשת

ophra

New member
אפור זמנית....

זה פתרון מצוין לדעתי כשעוד לא באמת מוכנים ככה קל יותר לא להתקשר יותר מדי קל יותר לגמור את זה כשהאפור כבר נהיה כהה מדי ובינתיים - נותן אנרגיות להמשיך הלאה (קצת כיף ובילויים אף פעם לא הזיקו לאף אחד... )

*יערית

New member
לא יודעת.....

קצת קשה לי לראות אפור ..שחור.. הפעם האחרונה שראיתי כך היה שהייתי בגיל ההתבגרות, דיאטות וכו´.... אבל אני בטענה שאת החיים אין לצפות בצבעים קודרים.. זה משפיע כ"כ על החלטות והמשך חיים נורמאלי... גם אם רע לי ועצוב....והכי מדוכדך..... אני רואה את הקשת בענן..בה אין אפור ואין שחור.. היא מלאה צבעים...רק במחשבה זה מרים אותי מלמטה למעלה! יש להוציא את הצבעים האלו מהראש....סתם מיותר..ושוב גם כשמרגישים רע ..לבד..קושי...והקרקע נשמטת..ליום אחד לראות אפשר זה נורמלי מעבר לזה ..חבל .

ophra

New member
הכוונה ב"אפור" היתה

התפשרות על בן זוג זמני ברור שאפור זה לא צבע טוב לחיות איתו

עוף כנף

New member
בחזרה לעבר....

נברתי בהסטוריה, למצוא את השרשור.... קוראת את תגובותיכם קוראת אותי, מפנימה.. מתלבטת, שוקלת שוב את האפור מול הכלום. וההתלבטות גוברת. קשה עם האפור. נוגד את המצפון, ואת הציפיות. ולאט לאט נפתחת. מחליטה לשתף גם אותו באותה התלבטות פנימית. אבל איך מסבירים למישהו ש... הוא האפור בחייך? והוא לא ממש יורד לדעתך, והוא יורד מהר מידי לדעתך, והוא מבקש אהבה ללא תנאים.. בלי לחשוב, בלי לחשוש... ועוד ימים חולפים, כך עם הרגשות בפנים, ושוב פותחת בשיחה על התלבטויות, ומרחקים על קשיים ועל פשרות על קשר של לבד... ושוב עוברים ימים וסופסוף מקבלת החלטה לעמוד על דעתה. והוא מבקש שתהא סבלנית שתמשיך להתפשר, וזה נהיה כבר לא נעים. ונפרדים. ומה שעוד יותר מפתיע לא מרגישה בריקנות שאחרי... וטוב לי...עם העמידה ועם עצמי.

למעלה