הרהורי היומיים...

KOMA2

New member
הרהורי היומיים...

לא מספיק שהייתי צריכה לסבול את ט"ו באב (ברררר) עם כל הלבבות האדמדמים האלו והזוגות המאוהבים שמתמזמזים לי מול הפרצוף ובין הרגליים עכשיו אני גם צריכה לקרוא על זה במעריב לנוער רק בגלל שזה גיליון ישן שעוד לא קראתי. לא מספיק בחוות הברון הבחורה המהממת הזאת עם הביקיני והבטן השטוחה שהשתעשע עם שני בחורים מ ה מ מ י ם בבריכה ואני הייתי צריכה לעמוד כמו איזו פדלאה עם סבתא שלי ולדבר כמו שתי יאנטות במים.... ואחר כך עוד המציל הערס שצחק עלי... ובנוסף להכול,אני פותחת דוסון קריק ודוסון וג´ואי מתנשקים בפרומו כבר. די! למה אנחנו חסרות הבנים,נטולות החברים,אומללות האהבה צריכות לצרוב את עינינו עם כל הדברים האלו??? אני בטוחה שיום האהבה הוא מזימת ממשל המאוהבים לגרום לנו החציים באשר הם לסבל ולניקור עינים... טוב,אז עכשיו ב1 ו20 בבוקר אני מהרהרת עם יותר ,שווה" לי להיות לסבית,(כי לפחות עם בנות אני יכולה לתקשר)... מחר,ההירהור היומי של יום שלישי.

שומפי

New member
קומה יקירתי !!! ../images/Emo48.gif

אני איתך לאורך כל הדרך !!!!!!!!! כנ"ל כנ"ל ו..כנ"ל !!! כולל דוסון כולל הלסביות (
)כולל הכול ! א. תעברי לקרוא "לאישה" ותעזבי את מעריב לנוער ! ב. ערס תמיד נשאר ערס .... ג. זאת עם הבקיני בטח אנורקסית ונמצאת בפורום "בעיות אכילה" ... ד. יופי שהם מתנשקים , אבל.. .דוסון עדיין בתול ... ה. במשך הזמן הופכים לאדישים לכול הזוגות המגעילים האלו (נאמר בקינאה..) ו. לסביות זה טוב !!! אין כמו גוף האישה - וכל בן כאן כנראה יסכים איתי !... תחזיקי מעמד !!!אנחנו ובעיקר אני - איתך !!! אולי בסוף יהיה טוב ... לך לפחות אין לעשות עבודות ללימודים . לי למשל יש עוד 2 עבודות ...

סיזיפוס

New member
koma´ לה

נהרות, אגמים וימים עוברים בין מה שקורה בטלוויזיה ובין מה שקורה בחיים. מה שבטלוויזיה - תשאירי בטלוויזיה. לכן גם הפסקתי לראות תוכניות שכל כך רחוקות מהמציאות, כי זה רק מבלבל אותי. ה-
שלי מאחל לך ימים טובים יותר והרבה אהבה. רק תשארי קשובה לעצמך. והלוואי שכל הלבבות ששלחתי לך ,ישכנעו אותך שאת שווה מספיק, כדי לקחת את כל הכוחות המועטים שעומדים לרשותך כרגע ולהגיע איתם בצעדים קטנים לאן שכל הטוב וכל השפע שאת ראויה להם נמצאים.

KOMA2

New member
לאשה? "הכול יחסים" ...

המדור שגורם לי להסמיק כל פעם מחדש... עיתון נחמד יותר ממעריב לנוער אבל גם בו יש דברים סתמיים כמו:"תשתמשי בג´ל "נטורל פורמולה" ואז הוא בטח ישים לב אליך"... תודה על התמיכה... ולא נראה לי שאני אהיה אי פעם אדישה לזוגות האלו, הם מ ע צ ב נ י ם מדי.

סיזיפוס

New member
אנחנו מקבלים הרבה

זבל מהעולם, ממה שאנו רואים,קוראים,שומעים. כל השטויות האלה מטשטשים לנו את האמת. האם כשאת מקשיבה לעצמך, את מרגישה שמה שכתוב שם נכון? קשה לי להאמין שכן. תאמיני לאמת הפנימית שלך ולא לשטויות שמסביב. להם יש אינטרסים כאלה ואחרים לכתוב את השטויות האלה כמו למשל להרוויח יותר כסף, גם אם זה משחק על רגשות הנחיתות והסבל שיש לאנשים. באמת שזה לא חשוב מה כתוב שם. זה לא ספר תנ"ך!!!!! תתעלמי. אל תכנעי ללחץ החברתי, וגם אל תרגישי שווה פחות, כי את באמת לא שווה פחות, ולא חשוב איך מסתכלים עלייך ומה חושבים. וזה לא בגלל שאני אמרתי , אלא בגלל שאת פשוט אדם! בגלל שאת קיימת. ואת לא צריכה להוכיח כלום כדי שתהיי שווה. את רואה, כאן באה לעזרתי האמונה. למה לי להקשיב לאנשים שמדברים שטויות, שלא מבינים אותי, שלא מתחשבים בי, אם למעלה יש מישהו שחי ויחיה לנצח, ושהוא איתי כל הזמן? גם אם את לא מאמינה,עדיין מה שאמרתי על היותך שווה הוא אמת! למה לך להקשיב לאחרים? כבר עדיף שתקשיבי לקול הפנימי בתוכך(ובטח לא לשטויות בעיתונים). בוודאי שהזוגות מעצבנים, במיוחד את אלו שעדיין לא זוג. זה כואב.בטח. מי לא היה רוצה שיהיה לו חבר כזה , שיבין הכל ויאהב? זה נורמלי. אבל זה לא אומר שיום אחד זה לא יגיע אליך...

למעלה