הרהורים...

בלבלונת

New member
הרהורים...

כשאומרים לכם את המילה בית
מה ישר עולה לכם לראש? מה המצב שאתם הכי מרגישים בו בית? מוזיקה? מקום? דברים מסביב? מה זה בית בשבילכם?

תאמת בית בשבילי....

זה הבית של ההורים.. אני כבר שנה וחצי גרה מחוץ לבית של ההורים בדירה שלי ושל החבר ועדין אני לא מרגישה בבית.. אבל כשאני מגיעה לקיבוץ אני מרגישה בבית הריח האוויר הצעקות של אמא סתם...

בלבלונת

New member
וכדי להסביר למה התכוונתי... בשבילי

זה לפתוח את הדלת ושהכלב שלי קופץ עלי,
זה לשמוע בכיף את המוזיקה שאני הכי אוהבת (בלי שיש אמא על הראש שצועקת להנמיך)...
זה החיבוק של בעלי אחרי יום מתיש, או סתם כשאוהבים
זה שחמים ונעים ויש אוכל טעים של בית
זה להתכרבל מתחת לפוך כשיורד מבול בחוץ
זה משפחה
זה ריח של כביסה נקיה

נמנמ../images/Emo187.gif

בית זה ריח של אוכל בית זה ריח של כביסה בית זה החדר שלי שתמיד המיטה בו ניראת מפתה ומזמינה להכנס אליה

A N I g M A

New member
הממ הממ הממ

בית אומר לי החדר שלי שישר אומר לי מוזיקה
אני הכי מרגישה בבית עם חולצות טריקו
האמת שגם באווירה של בצפר (עם החברים וזה) אני מרגישה בבית. בעצם, יותר נכון להגיד שעם חברים, חברים אמיתיים, אני מרגישה בבית.

WorldCenter

New member
בשבילי

בית זה הבית שלי פשוטו כמשמעו זה הריח של האוכל בשישי וההרגשה בשבת.

המממ

בית זה מקום מגורים שגרים בו שחוזרים אליו אחרי הלימודים או אחרי עבודה כדי לישון בו או לראות טמבלויזיה או לגלוש בפורום י-ם :) בית זה מקום שאפחד לא יכול להגיד לך כלום זה שלך או של ההורים בית עם גינה ולול היה ביתי היה שלך היה שלי היה שלנו עם שחר יגורו בו זרים ואנחנו עם כל הזכרונות נעלמיםםםםםםםםםם

המילה "בית" בשבילי..

לעולם לא תהיה מוגדרת בשלמות, רק אחרי שיהיה לי בית אישי משלי עם הנוחות שלי.

בלבלונת

New member
בהחלט יש משהו במה שאתה אומר

במיוחד מנקודת המבט שלי שאני לא גרה אצל ההורים. ברגע שעוזבים את הבית, פתאום איפה שאתה גר זה ה"בית" ואיפה שההורים זה ה"בית של ההורים" משעשע לא? אליאור מה בכל זאת אתה יודע בוודאות שגורם לך להרגיש בבית?

oshiko

New member
ואי אפשר שלא לצטט מהשיר המצחיק ...

"איש אחד פעם גר מול בית קברות והיום הוא גר מול הבית שלו..." שרק נהיה בריאים אנחנו וההורים בבתינו האמיתיים עוד הרבה שנים טובות

למעלה