הרהורים...

הרהורים...

אני יושב ושומע את הדיסק של אלאניס בעוד MTV ברקע בטלוויזיה על MUTE. מתחיל שם קליפ של עוד איזה הרכב היפ הופ שאת האינטילגנציה שלהם ניתן להשוות לנעל בית מקום המדינה. הוא מתחיל לפזז את רשימת הקניות הקבועה שלו על הפרגית מאתמול ואיך הוא היה עושה אותה, בעוד כוסית סטייל ביונסה מסתערת על המסך בעינטוז קליל ובמבט של "קח אותי עכשיו" ואני חושב לעצמי......... אני באמת חייב לראות את זה??????? באותו רגע כאילו אמרתי להם (לראפרים בקליפ) בבוז : תראו מה אני שומע עכשיו (אלאניס), אז אולי תלכו הביתה ותחזרו אלינו כשיהיה לכם משהו עמוק ואמיתי להגיד. מוסר השכל 1 : המוזיקה השחורה השתלטה על כל חלקה טובה בערוץ המוזיקה הדוחה הזה שלא טרח אפילו להזכיר שאלאניס (אהובתו משכבר הימים), הוציאה אלבום חדש ומצוין, ושלא נדבר שהקליפ של EVERYTHING לא שודר אפילו פעם אחת!!! מוסר השכל 2 : לכל מי שלא כל כך אהב את האלבום וטוען שאלאניס הישנה מתה וכדומה, בלה בלה.... פשוט תראו MTV ותבינו שאלאניס, אם כל זה שהיא לא מה שהיא הייתה ב JUNKIE, היא עדיין טובה ואמיתית וכנה ומקורית. מספיק לשמוע שיר אחד של היפ הופ כדי להיות גאה בעצמך שאתה מעריץ אלאניס. מוסר השכל 3 : אני ממש משועמם אם כתבתי את כל זה. אני סתם רציתי לשתף אתכם במה שעובר לי לפעמים בראש. :) נ.ב. אני לא רוצה להתפס כשונא מוזיקה שחורה! להיפך... יש כמה הרכבים\זמרים שחורים שאני נורא מעריך ואפילו שומע לפעמים. אבל זה ממש 5% מכלל הז'אנר.

AlanisJunkie

New member
תמיד קיים אותו גרעין של אנשים ש...

יאהבו את המוזיקה השונה מזו השולטת במצעדים. גם מוריסי עם האלבום החדש הצליח להגיע למקום ה-3 והוכיח שאנשים פשוט ממתינים בציפייה דרוכה למוזיקה טובה שתגיע. הוא פשוט זורח שם מבין כל הביונסות והכריסטינות והליל קימיות שרשומות שם ואני הכי מאושר בעולם.

יש בזה משהו

תחשבו על בריטני כריסטינה ביונסה קליס אשר אמינם יש מיליונים כמוהם! אלאניס יש רק אחת! אני עוד לא ראיתי מישהי כמו אלאניס. ברור שיש עוד אמנים בזאנר שלה אבל אלאניס זאת אלאניס היא יחודית!

BaBa LiVe

New member
אה, אני כבר התייחסתי לזה...

ומצאתי פתרון רואים vh1...הקליפים של ביונסה וכל חברותיה בכלל לא מגיעים לvh1...בעוד שהקליפים של אלאניס וחבריה ..לא יגיעו לmtvוחבל!

Rוית

New member
מוזר מה קרה לMTV

פעם הוא אהב את אלאניס... טוב אין מה להאשים אותו, הוא הולך לפי מה שהקהל שלו אוהב, הגיוני..

AlanisJunkie

New member
MTV... תאמינו לי אם אגיד ש...

אני לא זוכר מהו בכלל מספר הערוץ הזה? מעל שנתיים שלא צפיתי בו. המון זמן...

gggrrr

New member
אני היחידי שחושב

שזה לא שהיא בסדר סבבה עכשיו לא נורא התדרדרות קלה אלא שהיא עדיין סבבה לגמרי? ואין לי מושג מה יש לחברי הפורום נגד היפ הופ וסגנונות יותר נחותים לכל דבר יש מקום

לא יודע מה עם שאר חברי הפורום

אבל לי אין שום דבר נגד סגנונות אחרים משל אלאניס. אני שומע פופ,אלקטרוני, רוק, ישראלי, אלטרנטיבי, טיפה היפהופ ממש טיפה (בעיקר מיסי איליוט ולורין היל הן מלכות)

gggrrr

New member
אכן מלכות

מתי נשמע שוב את לורין? וליוסי התכוונתי לאר שהיא נחמדה עכשיו ובסדר גמור אלא שהיא לא פחות טובה מאי פעם הדיסק הזה מתחבב עליי מרגע לרגע

AlanisJunkie

New member
אוקיי. ../images/Emo51.gif

לא אתה לא היחידי, אני מסכימה. בערך.

ז'תומרת... זה ברור שהסגנון קצת השתנה מ jlp אבל זה אלאניס. יש לה את ה... יחודיות. כמו שאמרו כבר, בריטני יש אלפים (באסה לנו) אבל אלאניס בחיים לא יכול להיות עוד אחד. אחת. ו.. מה יש נגד היפ הופ וכל השאר? זה פשוט עלובבבבב... סליחה לכל המעריצים, אני מסכימה שיש יוצאי דופן אבל הרוב זה בכלל לא מוזיקה, שלא לדבר על המילים?! ברור שלכל דבר יש מקום, אבל.. חייבים לקדם יוצרים מוכשרים כמו אלאניס, אנשים חייבים לקלוט כמה כל השטויות האחרות זה... פיכסה?
(וואו אני חייבת להחמיא לעצמי.. איזה כשרון ניסוח הא? ממש ממש אפשר לראות למה התכוונתי... או שלא)

סליחה??? יש הרבה שיי היפ הופ טובים!

כמו........וגם........אה
וגם..... או ש...... בעצם אין
סתם, מה שאני מנסה להגיד שאני גם לא אוהב את הז'אנר הזה אבל אני מקבל אחרים שאוהבים את הסוג הזה זה כמו להגיד על אוכל איכסה על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח צריך לכבד את כולם.....

j u n k

New member
../images/Emo45.gif

השיר where is the love של black eyed peas לדעתי שיר היפ הופ מדהים, זה שהוא התמסחר הרבה יותר מדי קצת מוריד ממנו כי הוא נתקע בכל חור, אבל המילים שלו ודרך הביצוע ממש מדהימות לטעמי..

למעלה