הרהורים

MsPiggy

New member
הרהורים

קודם כל - אתם לא חושבים שזה היה יכול להיות מגניב אם משהו היה קורה בין ספייק לדאון? וכאן אתם יכולים להשתמש בכל הדמיון שלכם.... דאון קושרת את ספייק ואונסת ואותו... דאון וספייק מתאהבים ורוצים לגדל משפחה ביחד.. אני חושבת שזה יהיה חמוד. ובקשר לדמות של דאון - חשבתם איך זה היה יכול להיות אם שחקנית אחרת הייתה משחקת אותה? נראה לי שזה לא רק אשמת הכותבים שהדמות כל כך בכיינית - אולי היא הייתה יכולה לשחק אותה באופן שהיה גורם לנו להזדהות איתה ובמקום להראות איך היא מתבכיינת כל הזמן לגרום לנו סימפטיה? בכל מקרה - אם הייתם יכולים לבחור שחקנית אחרת במקום מישל לתפקיד, את מי הייתם בוחרים? אני אישית הייתי חושבת שהשחקנית (שאין לי מושג איך קוראים לה) שמשחקת את החברה של טומי במפגשים מהסוג האישי יכולה להתאים... פשוט תדמיינו את זה...

לשחקנית קוראים לאריסה אולייניק

(נינ בטוח שטעיתי באותיות האחרונות של השם משפחה) וצודקת- היא באמת הייתה מתאימה. למרות שלא נראה לי שזה היה משנה לי משהו- דון שלי הייתה, ותמיד תהיה - קרציה.

למעלה יש ספויילר!!!

למה אתם לא כותבים שיש ספויילר??? ודאון דמות מטומטמת אולי אם באמת זה היה קורה בין ספייק לדוון היא היתה דמות יותר שווה ומצד שני היא כולה בת 16 בגיל שלי... לא נראה לי שזה היה הכי הגיוני כל קשר הבאפי ספייק שיהפוך לדוון ספייק...

Schnickelfritz

New member
איזה ספוילר היה שם בדיוק../images/Emo35.gif

ואני ממש לא רואה את לריסה בתור דון. בשבילי היא הייתה ותמיד תהיה אלכס (´עולמה הסודי של אלכס´). אני דווקא אוהבת את מישל טכטנברג. כן, דון יכולה להעיק מידי פעם, אבל בסך הכל זה מובן- אמא שלה מתה, אף אחד אחר לא מתייחס אליה, היא בת 15-16, שזה תמיד גיל קשה- בטח שיהיו לה בעיות. אבל אני בספק שזה קשור לשחקנית...

talrv

New member
אז משם אני מכירה אותה??

תודה תודה תודה! ראיתי את לאריסה ב"מפגשים מהסוג האישי" וב"10 דברים שאני שונאת אצלך" ואף פעם עד עכשיו לא קישרתי ל"עולמה הסודי של אלכס"... תודה שניקל! (את רואה אני מתרגלתץץ
)

לiלה

New member
אממ....

בארה"ב לא ישדרו פרק כזה (עם דאון וספייק) כי דאון בת 16 וזה לא יהיה חוקי (קטינים וכו´), הם מאוד מקפידים - הפרק היה מצונזר לגמרי.

MsPiggy

New member
היא בת 17...

והדמות שלה היא בת 15 נראה לי.... אבל עדיין - תארו לכם
ואני עדיין חושבת שהיא הייתה יכולה לשחק את הדמות פחות מעצבנת... למרות שזו ממש יותר אשמת התסריטאים...

mscooter

New member
איזה דימיון מעוות ../images/Emo5.gif

ועדיין לא הבנתי איפה ספוילר? התכוונת ש"הדמות שלה בכיינית" זה ספוילר?

הספויילר הוא--

מהעונה ה6 שלא ראית! שהוא אמר שספייק היה עונש את דוון כי הרי הוא אנס את באפי שזה ספויילר ענקי מ6X19 זה ההסבר!

MsPiggy

New member
זה לא מה שכתבתי...

עכשיו כאן באמת יש
כתבתי שזה היה נחמד אם דאון הייתה קושרת את ספייק ואונסת אותו... וספייק רק ניסה לאנוס את באפי - ולא כתבתי על זה שום דבר בהודעה שלי, אז זה לא ספוילר!

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 6 ענקי מעליי !!!!!!!!!

למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה ???????? למה לעשות את זה ?? הוא לא אמר ספויילר הוא נתן דיעה ומחשבה !!!!! סתם שמת ספויילר הורס..........
ולא ידעתי את זה קודם והסתכלתי על ההודעה שלך כי ראיתי שאין ספוילר בהודעה שלו זו אותה הטעות שואל עשתה פעם והרסה לי מזל שזה היה על אותו הדבר פשוט לא ידעתי שהוא אונס ולאחרים, אל תמהרו להסיק דברים, אם חשבתם שראיתם ספוילר, תקראו עוד פעם כדי להיות בטוחים. אני מקריאה ראשונה הבנתי שהוא סתם צוחק

IDOffryn

New member
וגם...

לא היית צריכה לכתוב את זה כי אנשים שלא ראו את העונה השישית לא מבינים שיש קשר בכלל אז אין צורך להסביר לדוגמא
7x01 יש משפט בחתימה שלי מהעונה השביעית אבל מי שלא ראה לא יודע שזה בכלל מבאפי אז לא צריך להזהיר אל דברים כאלה

אני כתבתי ???

בכותרת יש הזהרה אם זה כוון אלי... ואני מצטערת אבל זה מה שאני הבנתי מזה... שהכוונה היא ההקבלה לאונס ספייק באפי כאילו סליחה... רק אל תהרגו אותי...

EVIL DEVIL

New member
בכוונה עשו אותה ככה

כדי שנזדהה עם באפי. חוץ מזה, לפני בואה של דון, כולם שנאו את ג´ויס. אז אולי להסתכל על דון זאת בעצם הדרך של הסידרה להראות לנו שג´ויס הייתה בסדר ובאפי היא המסכנה. חוץ זמה, אי אפשר להאשים את דון, יש לה הרבה צרות.. מה שכן, יש לי הרגשה שבעונה השביעית מנסים לגרום לנו לחבב אותה..

למעלה