הרהורים

kobi932

New member
הטיעון שלך לא משכנע

בארץ יש לא מעט סטודנטיות (ולא אני לא מדבר על סטודנטיות יוצאות חבר העמים ) שעשו תואר ראשון ותואר שני ופרנסו את עצמם בזנות תואר בלימודים לא אומר שהם לא עבדו בזנות בארץ ואני מאמין בהמון מקומות בעולם שדווקא בקרב סטודנטיות תמצאי שהסיכוי שהם עובדות בזנות גבוה יותר משאר האוכלוסיה מפני שכך הם מוצאות לנכון לממן את שכר הלימוד שלהם קורות החיים מפורט כמה שיהיה ותעודת בגרות עם ציון מאה ופסיכומטרי של מהנדס טילים כול אלה ממש לא אנדיקציה לשום דבר וכלום והוא לא תעודת אחריות שמי שהשיג את אותם תעודות לא עסק בזנות לא משנה כמה בדיקות הקליניקה עושה וכמה הם חדשניות הם לא מעידות על העסקה בזנות ואני ממש לא חושב שמי שעוברת את התהליך בארה"ב לצורך הדיון היא יכולה להיות יותר רגועה ממי שעברה את התהליך באוקראינה או בכול מקום אחר בעולם בנות תתעוררו זנות קיימת בכול מקום בעולם כן גם במעצמה כמו ארה"ב אתם בחיים לא תדעו בודאות שהתורמת לא עסקה בזנות הסיכוי לקבל ביצית מאישה שעסקה בזנות הוא שווה בכול מדינה שתבחרו לעבור את התהליך לעניות דעתי ואני מאמין וגם מקווה לטובת כולנו שאכן מדובר בקצה שבקצה של השולים זה לא מעיד על הרוב הכולל

kobi932

New member
ממש לא תשפרי את הבנת הנקרא שלך בבקשה

זה מה שאת אומרת לא אני וכדאי לך לקרוא מה כתבתי לפני שאת מגיבה בסיסמאות מיותרות והכי חשוב זה הבנת הנקרא

הילה724

New member
אין מה להתעצבן

מי שרוצה ארהב שתקח מארהב.
מי שרוצה מהארץ שתיקח מהארץ.
מי שרוצה אוקראינה שתקח משם.
(בכל מקום בעולם ישנן שעוסקות בזנות אין לנו שליטה על זה),
כל אחד בוחר על פי רצונו.
לא לכל אחת כנראה מתאים עניין התרומה, אין מאה אחוז במידע שנקבל. אי אפשר לדעת הכל בתרומה. במה היא עוסקת? הכל בספק... במה עסקה או במה תעסוק בעתיד... מיליון שאלות שאין עליהם תשובות. אני סומכת על המקום שבו בחרתי, בחרתי להאמין במידע שקיבלתי. לא צריך לחקור יותר מדי. אני עכשיו מתמקדת אך ורק בגידולו והעבר לא מעניין, רציתי תרומה וקיבלתי.
בהצלחה לכן עם הבחירה.
וקובי תהנה מהמתנה שקבלת.

kobi932

New member
תסבירי בבקשה

למה זנות בארה"ב לא סבירה ובאוקראינה כן זה לא מעליב ? זה לא מתייג ? זה לא מחפיץ נשים ? זה לא סתם תיוג של נשים והעלבת נשים ? אני טוען שזנות קיימת בכול העולם גם אצל סטודנטיות יש גם בארץ ובכול מקום בעולם שסטודנטיות עוסקות בזנות (איפה רשמתי שכול הסטודנטיות עוסקות בזנות???) אני בסך הכול אומר שמי שסטודנית לא מקנה לה חסינות שהיא לא עובדת או עבדה בזנות ההפך יש תופעה של סטודנטיות שכן עובדות בזנות (ואני מדגיש לא כולם וגם לא הרוב מיעוט אבל היא קיימת ) אני חושב שדבק בחלקכם סטיגמות שהם ממש לא לעניין כול הבנות ממוצא אוקראיני או רוסי הם עוסקות בזנות ? למה קשה להבין שגם בארה"ב הזנות קיימת לא פחות מאוקראינה וסטודנטיות בארה"ב הם לא תעודת אחריות שהם לא עוסקות בזנות

Didi197

New member
גם לתורמות מאוקראינה יש קו"ח מפורטים

אני לא כ"כ מבינה את הקשר.... סליחה ,אבל נשמע לי שאתן לוקחות את כל זה רחוק מדי. כמו שקובי כתב, גם בארה"ב הן יכולות לעסוק בזנות, איך תדעי את זה ? זה ממש להכנס לסרטים מיותרים . אתה לא יכול לקחת תרומה וכל הזמן לחשוד שמרמים אותך , בעיני זה ממש מיותר כבר עדיף שלא לעשות את זה ... הכל ספקולציות, אם כן או לא לא תוכלי לדעת גם ככה. את לוקחת ריזיקה בכל מקרה , זו דעתי. וההשערה שבאוקראינה הן זונות ובארה"ב לא , מחזקת את הסטיגמה על התרבות הרוסית ואותי אישית זה מאד מקומם.

kobi932

New member
זה בכלל לא מהות הדיון

הדיון הוא על זנות באקראינה לעומת מדינות אחרות אל תקחי את הדיון למקומות שנוחים לך

Mic0137

New member
מסכימה עם כל מילה של קרן אור

אני כבר מזמן לא מגיבה בפורום הזה... הסיבה היא בדיוק מה שקרן אור כתבה אחד לאחד... לידע כללי.
התחושה היא שלבחורה הבוחרת דרך שונה מאוקראינה אין מקום פה ולכן אני נכנסת לעיתים רחוקות מאוד...
בכל מקרה בהצלחה לכולן...
התגובות של איילת ואושרת ממש בסדר אבל של קובי מאוד לא נעימות ולכן מבריחות בנות...
אולי במקום לתקוף את הבנות והבחירות שלהן, לשם שינוי, תעשה הסתכלות פנימה כי לא רק קרן אור וחברותיה מרגישות ככה אלא גם אני...

kobi932

New member
הילה אני יסביר לך מה מעצבן

נתחייל מי זה שכול אחת זכאית לעשות את התהליך איפה שהיא רוצה וכול אחת מה שמרגיש לה נכון ומה שעושה לה שקט נפשי זה הכי חשוב אבל מה שמעצבן זה כול ההתיפיפות של הבנות שחושבות שנוסעות להביא ביציות מאמריקאיות אז הם ממש אבל ממש בטוחות שהם לא מתעסקות בזנות(את יודעת מה כמעט בטוחות ) אבל אוקראינות רחמה לצלה כולם זונות נרקומניות ובשעות הפנאי גם אלכהולסטיות אז יש לי חדשות בשבילכם הגיעה הזמן להיפטר מהסטיגמות המכוערות האלו ואני יהיה הכי לא פוליטי קורקט (איילת סלחי לי מראש ) שופכות סכומים מטורפים בארה"ב שהם בעצם יכולות לעשות את אותו תהליך עם אותם תוצאות ופחות בחצי מהכסף שהם מוציאות אבל לא רק בשביל להגיד שהביצית שלהם באה מאמריקאית ואמריקאית חס וחלילה לא עוסקת בזנות

efrat1120

New member
חברים,

הפורום נועד לאפשר לשתף ולהתייעץ במחשבות, רגשות וחששות גם אם אין תשובות. אין צורך להתנצח. תודה על התגובות ובשורות טובות!!

kobi932

New member
מה אומרות חלק מהבנות כאן וזה מוציא אותי מהכלים

ושוב זה זכותם המלאה ושכול אחת תעשה איפה שהיא רוצה ומה שעושה לה טוב אבל אני חוזר ומחדד יש בנות שמעדיפות לשלם פי 4 ופי 5 רק בגלל סטיגמות מכוערות הרי החברה האוקראינית /והרוסית נגועות בסטודנטיות ונשים כשלעצמם שהם רובם זונות אלכוהלסטיות ונרקומניות אומרות בפה מלא אנחנו מעדיפות לשלם פי 4 ופי 5 ולקבל ביציות של אמריקאיות ולעשות את אותו התהליך עם אותם תוצאות וסיכויים ואני ממש לא מאמין שבארה"ב הסיכויים יותר טובים וכול זה רק בגלל שהמוצא של התורמות מאמריקה שם הבנות כמעט ולא עובדות בזנות והסיכויים למצוא בארה"ב בנות שעובדות בזנות קטן יותר ממדינות בחבר העמים זה מה שהם אומרות

efrat1120

New member
חס וחלילה

אין כאן שום סטיגמה. זו כנראה דעתך אבל ממש לא מה שאני התכוונתי. דיברתי על כתבה ספציפית שהיתה בחדשות על עשרות בנות שמגיעות מאוקראינה לעבודה בזנות. לא השוואתי לארה"ב ולצערי זנות יש בכל מקום.

efrat1120

New member
הרהורים

אתמול בחדשות עשר היתה כתבה קשה מאוד על סחר בבני אדם והכוונה לבנות שמגיעות מאוקרינה לעבוד בישראל בזנות. הן מנוצלות ומושפלות ומעט מתוגמלות פה. כמובן שהדבר לא חוקי ובמשטרת הגבולות בנתב"ג כבר מזהים אותן, תופסים אותן לחקירה ואז הן מגוללות את סיפורן ומה הבטיחו להן. רובן אמהות לילדים וגם נשואות. כשהן נתפסות הן נשלחות בו ברגע חזרה לארצן. הכתבה היתה קשה ואיכשהו העלתה בי מחשבה על הנושא שלנו, תורמות הביציות. האם הן בחורות שעוסקות בזנות, עולם תחתון ,סמים וכו'. לנו אומרים שהן נבדקת והן אמהות בעצמן אבל הכתבה הזו גרמה לי לרתיעה מתורמות אוקראיניות. אשמח לשמוע מה דעתכם בעניין הזה? האם להתעלם כי לעולם לא נדע את האמת על התורמת, גם אם נראה תמונה? או לחפש תרומה ממדינה אחרת? תודה.

efrat1120

New member
וגם לא עלה

בדעתי בכלל לחשוב על זה לפני שראיתי בטלויזיה וזה מזעזע. מניחה שמי שראה את הכתבה היא גרמה לו אי נוחות כי בכל זאת אין לנו מידע על התורמת אבל היא דמות חשובה בסיפור הזה. כמובן בלי הכללה.

Didi197

New member
בלי הכללה ?אי נוחות ?

סליחה, מדברייך זה מה שהשתמע וזו ממש לא הפרשנות שלי. .. את לוקחת בחשבון שבעוד אני קוראת את מה שאת כותבת אני בהיריון עם ילד מתורמת מאוקראינה? ? מציעה לך לחשוב טוב טוב על מה שאת כותבת כאן . מה את חושבת שאני מרגישה עכשיו כשאת כותבת את הדברים האלו ? אי נוחות? חשבת לרגע לפני שכתבת פה דברים כ"כ נחרצים וגרנדיוזיים לגבי זה ? אותך זה מזעזע? אותי עוד יותר . מקווה מאד שכן ,מותר להתלבט אבל יש דרך לכתוב את הדברים וגם להתחשב באנשים שנמצאים כאן בפורום בתוך תהליך או אחריו.

kobi932

New member
היי

להתעלם לא לא לנהוג כבת-יענה ולטמון את הראש בחול צריך להבין שבתהליך של תרומת ביצית אין וגם לא יהיה לנו שליטה על הכול כולל מי מאלו שבוחרים בתרומה פתוחה (תמונה של התורמת ) זה הטריק לשחרר להאמין ולקוות אין לנו דרך להבטיח שהתורמת חייה חיים לגיטימים הסיכונים קיימים צריך לקחת אותם בחשבון אין לנו דרך אחרת להביא ילדים בניגוד לזוגות אחרים שיש להם את "הפריבילגיה" להכיר שלפני שעשוים ילדים ואגב הסיכונים נמצאים בכול מדינה שאליה נלך לעשות את התהליך זנות סמים אלכוהול ואידס יש בכול המדינות והסכנות שבתהליך והסיכונים שקימים נמצאים בכולם ואני חושב שהייחס של התורמות הלא לגיטמיות מתחלוקת באופן שווה בין כול המדינות אני גם מאמין (או רוצה להאמין או לפחות מקווה) אין לי דרך אחרת לדעת שהתורמות הלא לגיטמיות שכן תורמות הם במיעוט שבמיעוט גם לא לתת למיתוסים ושמועות וסטיגמות מכוערות שיקול כזה או אחר למה לא לבחור תורמת ממדינה כזו או אחרת לא כול הבנות שתורמות עכשיו וגם לא רוב הרוסיות או האוקראיניות עוסקות במקצוע הכי עתיק בעולם

efrat1120

New member
ברור שלא כולן

אבל אם היית רואה את הכתבה נאמר שרובן אוקראיניות. ונכון התמונה זה אחיזת עיניים כי אתה יכול לראות מישהי חמודה ותמימה ואין לך מושג מה קורה איתה באמת הרי הצילומים מכוונים כך שיראו בחורות טובות. נכון שאין לנו ברירה וגם רוב המשרדים בישראל עובדים עם קייב. המחשבה עדיין מטרידה

Didi197

New member
אני ממש לא מוטרדת מזה

בעיני אלו ספוקלציות מיותרות להכניס את עצמך לסרטים במקום לסמוך על החברה שמראיינת אותן. הן יושבות עם פסיכולוג קליני שמראיין אותן. לחשוב מראש שמרמים אותך בתהליך הזה, והן כולן עלולות לעסוק בזנות זו ספקלוציה נוראית בעיני ולא הייתי לוקחת את התרומה אם הייתי מרגישה כך. מעבר לכך, זו סטיגמה אותי אישית זה ממש מקומם ... אנחנו משלמים המון כסף על מנת שיעברו את כל מה שניתן , ומעבר לכך אין לנו שליטה על הדבר. אני לרגע לא חשבתי על זה וזה ממש לא מטריד אותי, זה אפילו לא עבר לי בראש כי יש לי אמון מלא במנור ובאנשים ששוחחתי איתם.

מאוד מאוד מזדהה עם התגובה שלך

אני לגמרי טומנת את הראש בחול אחרי שבחרתי מסלול וחברה שאני בוטחת בה אני מתעסקת רק עם עצמי והעובר, שבסוף הפך לבן שלי. עושים מה שיכולים, כל אחד לפי מה שהוא מרגיש שזה מה שהוא יכול, ומרגע זה אתה לבד עם העובר שלך. גם כשזה ילד מביצית שלך יש סיכונים רבים וכל הסיפור הזה של ילדים מלא בחרדות ונטול שליטה. אצלנו בתרומה זה מתחיל מוקדם יותר, זה הכל, ויש את סיפור התורמת להצמיד לו את כל החרדות ולשחרר זה ממש אילוץ אם רוצים לשמור על בריאות נפשית.

לגבי הויכוח למטה, אני לא מרגישה שעניין הכן/לא זנות והמין הנשי, ואוקראינה, בכלל רלוונטי פה, זה חוסר השליטה, חוסר הידע על התורמת, בסופו של דבר גם אם נפגוש אותה היא יכולה להיות הכל. פסיכולוג קליני זה ממש לא ערובה. זה פינות מאוד קשות להכנס אליהן. צריך לזכור שבסופו של דבר היא נותנת ביצית. הביצית הזו יכולה להניב ילד נהדר ולהיות של עוסקת בזנות או של ילד עם צרכים מיוחדים מסטודנטית משכילה ועשירה. כנראה יש לנו הכל בשחלות כשלחלקנו יותר סיכון גנטי מאחרות.

יש לי ילד עם צרכים מיוחדים ואני גם עובדת בתחום ורוב ההורים שאני מכירה שיש להם ילדים עם צרכים מיוחדים הם אנשים משכילים, עמידים וטובים - אף אחד לא עוסק בזנות, לא נרקומן ולא אלכוהוליסט. התורמת ואיך היא גדלה לא אומר כלום על איזה ילד יהיה לנו.

Didi197

New member
צודקת לגמרי

זה באמת לא הדיון האמיתי כאן. רשמתי פסיכולוג קליני כי אני עצמי במקצוע ויודעת שאם הייתי יודעת דברים לא כשרים או מראיינת משהי שלא "כשרה" ברמה האתית לא הייתי חותמת את שמי על דבר שכזה, בשביל שום הון שבעולם. אבל את צודקת, זו באמת לא ערובה לכלום... אין בטחון . יכול לצאת ילד בריא מביצית של תורמת שעסקה בזנות והשתמשה באלכוהול וסמים או הפוך.
כמשהי שיש לה ידע על צרכים מיוחדים ועסקה בתחום, אני לגמרי מזדהה עם מה שאת רושמת, אין לדעת באמת כמה מבני משפחתי לצערי מתמודדים עם הקושי של ילד עם צרכים ובאמת אין קשר. הם כולם אנשים מהממים, מצליחים וסופר אינטילגנטיים ואתה באמת לא יודע כלום , אנשים בריאים בגופם ובנפשם וזה פשוט קורה... בואי נקווה שהילדים שיוולדו לנו יהיו בריאים, מעבר לזה באמת אין לנו מה לעשות. אני באמת לבד עם העובר שלי ו ומקווה שהוא יהיה חזק וישרוד את הכל מקווה שהתורמת שלי היא בריאה בגופה ובנפשה.... תודה על תגובתך .

אשרת 1972

New member
אני מאמינה שהחברה דרכה קיבלתי את העוברים

עושה כמיטב יכולתה על מנת ליתן לנשים שכר הוגן תמורת העוברים , החשש יהיה בכל מדינה י אף פעם לא תדעי מה הבטיחו שכן אין לך קשר ישיר עם התורמת , לא טומנת ראש בחו"ל אבל מאמינה שחברה שמכבדת את עצמה תכבד את הנשים שתורמות וכיוון שמדובר בצורך מתמשך ועל מנת למשוך תורמות נוספות לטעמי הם יהיו חייבים לתת יחס הוגן ושכר הוגן .

למעלה