הרהורים

הרהורים

נכנסת לפורום בימים האחרונים ו... הרבה אין בו. מנסה לחשוב למה ותשובות אין (אם היו אולי הייתי יכולה לעשות משהו בנדון). יודעת כי אם הייתי פתוחה לצ´יטוטים סתמיים הפורום היה פורה ,אך הרי זו אינה הכוונה. נגמרו לנו הנושאים? אין לי שמץ של מושג. בואו נחשוב לנו יחד מה בעצם קורה פה,ומה אנחנו רוצים. השאלה כמובן פתוחה לכולם,לותיקים,לחדשים ולרואים ואינם נראים.

העקשנית

New member
אהלן ניצת.יש לי רעיון../images/Emo74.gif

כאשת יחסי ציבור......אני חושבת שכדאי לך להכנס לכל הפורומים שאת רוצה, כאן בתפוז לשם התחלה, ופשוט להזמין את כל מי שמעוניין להגיע לכאן, עם קישור לפורום. זה היה מקובל בעבר. ככה אני הגעתי לכל מיני פורומים אחרים, ואין סיבה שלא תעשי זאת. גם בפורומים שאינם קרובים-יכול להיות מישהו שיחשוב שזה פורום שמתאים לו או לחבר/ה שלו וימליץ..... מה דעתך? עבודה של יוםיומיים ו..... אנשים לא מנחשים שיש כזה פורום. הוא נמצא בתחתית הרשימות. אולי אפשר לבקש מההנהלה להכניס אותו גם לרשימת הפורומים של המשפחות...... נסי ותראי. בינתיים אנחנו פה.........

עשינו את זה בהתחלה

אבל אכן אין סיבה שלא נרענן את הפרסום. עוד דבר שניתן לעשות הוא ארוח מסויים של מומחה מתחום שנושק לנו. רעיונות?

העקשנית

New member
../images/Emo9.gifתראי...

יש הרבה מאד זוגות של פרק ב´ בחיים. הם יכולים כולם לבוא לכאן לשתף ולהשתתף. מצד שני יש את המחפשים פרק ב´ בחייהם או פרק ג´.... יש אנשים שנמצאים בפרק ב וגולשים בפורומים אחרים, כמו שהגרושים והגרושות שמחפשים אולי פרק ב נמצאים גם בפורומים ההם האחרים..... לא בטוחה שמומחה יעשה את זה לפורום. קודם כל צריך שיהיו אנשים בפורום, כי תארי לך שתזמיני אותו לכאן, ולא יהיו אנשים, מה תעשי? תתפדחי? יחסי ציבור יקירתי. עשית זאת פעם אחת? אז מה את מתפלאת? לפחות פעם בחודש..... אם לא יותר..... כשיעירו לך שהגזמת- תדעי שזה בסדר....

שאני אענה? בזמן אחרון זה חלק...

מגיע למצב שעונה לעצמי..... כן הדבר הזה מציק לי מאוד לראות את הפורום ככה כפי שהוא לאחרונה אני משתדלת להמציא נושאים לספר על דברים ולגרום לכם להתעורר אבל כלום משהו קורה לכם איתכם ואתם לא משתפים, הרי מכל שירשור הכי פשוט אם יש אנשים הוא ממשיך ודוקא לפעמים לשרשורים ארוכים שהמתפתחים לנושא אחר בכלל וכך היה תמיד וכך נעים יותר. כן אולי צריך לרענן ולפרסם אותו שוב בפורומים האחרים שקשורים דוקא למשפחה, הפורום הזה מקסים ולמשל מתאים לפחות לחצי אנשים שמסתובבים בפורום גרושים גרושות ושם הם לא מוצאים את עצמם וחלק גדול מהם לא יודעים שיש את הפורום הזה, כמובן שפרסום אני מנסה לעשות בכל מקרה אבל כנראה שצריך יותר ממני ויותר מזה, אני זוכרת שהפורום הזה פורסם בעבר כשהיה חדש וככה הגעתי לכאן בכלל ומאז בעצם לא פורסם שוב ולפחות חצי שנה לפי זכרוני. אז נו להתעורר להחליט מה עושים מה קורה לא רוצים שהילדים יעזבו את הבית רוצים אותם שוב מתרוצצים בין הרגליים ולצעוק להם פחות לדבר (לצ´וטט).

מה ז´תומרת? בטח שתעני ../images/Emo24.gif

אוקי,פרסום? סבבה זה הפרוייקט עכשיו כמובן בדרכים המקובלות אצלנו בתפוז. האמת שעד לא מזמן הפורום פרח ולכן לא ראיתי צורך בפרסום מסיבי,היה נחמד עם האינטמיות שבו ,אבל עכשיו נראה כי הגיע הזמן לפרסם שוב...

כן מקסימה כנראה שצריך עכשו../images/Emo13.gif

כמו בכל דבר לפעמים עליות ולעיתים ירידות לא בושה והפורום הזה על רמה ותמיד יהיה. |נשיקה |נשיקה |נשיקה |נשיקה

שחף 1

New member
ניצנץ ../images/Emo47.gif

ניצת קודם כל מ ז ל ט ו ב(אני יודע שאני מקדים ב 20 דקות) דבר שני צריך אולי להמתין את אחרי החגים שכולםםםםם יחזרו מחופשותיהם ואז לראות ואם לא אז אולי באמת לפרסם בפורומים השכנים ודבר נוסף חופשיה חוזרת והיא יודעת להבעיר את המדורה אחרי הודו זה בטוח

העקשנית

New member
וחוץ מזה-את היית בחופשה../images/Emo8.gif

ואולי גם זה תרם.... וחוץ מזה-שלחתי לך משהו במסר, ואם תקבלי את זה עשרים פעם, תדעי שהייתה לי תקלה-אז תמחקי. בסדר? מה עם חופשי? לאן הוא נעלם?

אמיתי 39

New member
פורום פרק ב´. חומר למחשבה

נראה לי שאחת הבעיות של הפורום הזה היא שאין לנו צ´ט מסודר . ומכאן לבעייה השניה . נגמרות המילים כי אין שום דבר משותף באמת , כלומר, למה אין כאן מפגשים למשל ??? אני קורא כאן הרבה , אבל אין הרבה מה להגיב כי לא מכיר את הנוכחים... חומר למחשבה ...

אמיתי בקשר לזה יש כמה דברים

מצד אחד זה מאוד נחמד ורוצים בזה ומסקרן מאוד אבל שנינו יודעים מה יכול לקרות במפגשים ואיך הכל יכול להפוך למריבה אחת גדולה משום כלום. יש כמה גם כאן וגם בפורומים אחרים שנוהגים להתכתב ואף להיפגש מחוץ לעולם הוירטואלי ולעשות להם מן מפגשים אישיים. ואם אתה חושב שבא לך לעשות מפגש ולהחריז עליו זה כבר משהו אחר שאינני יודעת אם המנהלת תסכים לפרסם, ואם כן אז גם יכול להיות לא רע, מי שירצה יתן לך את הסכמתו למפגש ואם תראה שזה הולך אז הצלחת.

אמיתי 39

New member
נכון

אני חושב שבמקומות אחרים קורים דברים טובים ולפעמים רעים. אין חכם כבעל נסיון. אני בכל זאת מאמין שיש דרך להפיח רוח חיים בפורום הזה. ואני מוכן לעזור ולדחוף את זה קדימה. כמובן שהכל יעשה בצורה חברית , מכובדת, נעימה ומפרגנת , לפחות מבחינתי . אם תהיה היענות - 10 . ואם לא... אז לדעתי לאט לאט הפורום יהיה משהו מאוד קטן ולא מענין.

תראה אני נכנסתי לפורום הזה

כמה שבועות לאחר שנולד וסך הכל כל הזמן היה מלא ממש כמו שם... אתה יודע ולאחרונה קרה משהו נכון קרה...אנשים בפרק אחר עסוקים אולי כואבים ומתבישים לבוא ולספר ....אולי סתם מצאו גם מקומות אחרים. אבל תמיד תמיד כולם היו כאן ואם הלכו חזרו, וכמו בפורומים אחרים יש עדיין שבדקות אלה קוראים אותנו אך לא כותבים. אני אישית עברתי מספיק בשביל לפחד ממפגש כללי ואם ממש ירצו עוד אנשים אז אולי יהיה אפשר לארגן משהו לאחר החג.

אמיתי 39

New member
יש משהו בדברייך

אבל . לא מוכן להיכנע רק בגלל משהו שקרה במקום ובזמן אחר ועם אנשים אחרים. לפעמים מאחורי הלעים עומדים כוחות שמפעילים את כולם. ימים יגידו. אני בכל זאת מקווה שהחברה פה יראו לנכון לפתח את המקום. באופן כללי זה יכול להיות נפלא. אם יודעים לקחת את הכל בפרופורציה הנכונה. לשכוח מקנאות ואינטריגות להתעסק עם הכיף בלבד להוציא את מה שכן ניתן להוציא ולקבל ממקום שיכול להיות נפלא לכולם

אני אישית למרות החשש ../images/Emo13.gif בעד

זה לא חייב להיות תמיד כל הזמן ולעיתים קרובות יכול להיות מאוד נחמד גם להיפגש פעם בחודש או חודשיים להכיר אחרים חדשים ולראות שוב ישנים, נשמע נעים. ואולי ממפגש אחד כללי יוצרו מפגשים אפילו יותר קטנים.
והיום פורשת לי מוקדם אז לילה טוב אמיתי וכולם.

מזליקה הגזמת

זכותכם לנהוג כפי שאתם רוצים ואם אתם רוצים להפגש ,מי אני שאומר לא??? אין לי כל בעיה , בא לכם להפגש? בא לכם לפרסם? סבבה. אני חייבת לומר זה לא הפורום שלי ואין לי כל בעלות עליו... דעתי היא אחת מכל יתר הדעות...

למעלה