הרהורים

Rotmii

New member
הרהורים

ערב טוב,
בנים תמיד היה תחום כל כך חזק לי,
הפרידה מהאקס מאחורי, ולמדתי כל כך הרבה מהקשר איתו. הבנתי מה אני באמת צריכה, למדתי המון על עצמי, נפגעתי בצורה חזקה כ''כ .
(אותו אחד שבר לי כל אמון אפשרי שיכול להיות בעם הגברי)

ואז מגיע הקטע המורכב יותר, בגידות.
אני אדם שעקרונות מאוד חשובים לו, ולאחרונה עולה לי הנושא הזה יותר ויותר... יוצא שאני קוראת הרבה יותר מדי דברים על הנושא הזה בלי בכלל לרצות בכך,
יוצא לפעמים שאני חושבת על זה.
יש לי חשש שברגע שאמצא את זה... זה עלול לעמוד מעבר לפינה.
מן הסתם זה משהו לא צפוי ובלתי נמנע. זוגיות זה דבר שצריך לתחזק באופן מתמיד, אז כן, יש מקום להשקיע ולשמור על בריאות הקשר.

אני יודעת שצריך פשוט צריך להתמקד בהווה ובעתיד הקרוב. וכמובן לא לעמוד תמיד על המשמר, אבל לחיות. מנגד זה עולה לי לעיתים בראש כל הנושא הזה.

אבל בתקשורת אומרים שאחד מכל חמש זוגות בוגדים. (85% מהזוגות הנשואים. שלא תבינו לא נכון, מבחינתי מחקר זה עניין של ''שחור-לבן'', והרי תמיד יש יוצא מן הכלל. אבל ניתן להסיק שהרוב הגורף אכן עושה מה שעושה. אולי שיגרה, אולי בעיות אחרות... כל אחד והחיים שלו) ואני רחוקה משם ועם זאת כל הזמן חושבת על הנושא הזה ש''מה יקרה אם''...
למה לפתח קשר אם אני אפגע... אם סתם אתאכזב.
יוצא לי לשמוע יותר ויותר על כמעט כל זוג שאחרי כמה שנים ביחד יתחיל לבגוד.
ויש מקרים של בגידות של שנים שהצד השני לא מגלה.

והדבר המפחיד הוא, שהתנסיתי בקשר, וכן! בקשר פוזלים הצידה!
ואני מפחדת, אני ממש מפחדת מבגידות, יותר מזה – חוששת להיפגע, מלחשוף את עצמי יותר מדי ואז לחטוף ''כאפה''. איך אפשר לחשוב ככה על העתיד בקטע הזוגי ?
אומרים שלכל סיר יש מכסה, אבל אם המכסה בוגד האם הוא עדיין מכסה.
אני את הפרידה מהאקס עברתי בשלום וזה היה גיהנום עלי אדמות, ושמישהו יסביר לי בבקשה, אם באמת כל זוג כמעט בוגד אז איפה תיאוריית הסיר והמכסה תופסת פה מקום?

סליחה מראש על הבוטות, אבל..
מה אכפת לי מהתקשורת, ומה אכפת מהסטטיסיקות,
מה אכפת מספרי הזוגיות, או מהסטיגמות ??

האם כך את רוצה לחיות את חייך? במחשבה של "אם אומרים ש... אז" ?
אז אני אישית אומרת לך, שחוויתי קשרים מדהימים, עם בחורים שסמכתי עליהם ב 100 אחוז, והם עליי. לא 99, אלא 100.
רק כך ניתן לחיות זוגיות בריאה לדעתי, כל מצב אחר זה סבל.
פיתויים יש בכל מקום, אי אפשר לחיות בבועה, אז...? מי שאיתך איתך כי הוא אוהב אותך, כי את העולם שלו , אף אחת אחרת לא משתווה
לך בעיניו, את המושלמת ביותר.

את איתו, כי הוא העולם שלך, כי את שמחה שהוא קיים, נולד, את מחייכת כשאת חושבת עליו, הוא המושלם שלך.
גם ברגעים קשים המחשבות האלה לא משתנות, גם כשרבים, מתווכחים, או מה לא.. האמת הזו חזקה מהכל, אם לא כך - לא נועדתם להיות יחד.

זהו. מעבר לזה, כלום לא צריך לחלחל אפילו לתחתית של תחתית המחשבה.
סמכי על עצמך, ועל מי שבחרת כראוי להכלל בחייך, את יודעת מה הנכון.

Kangooo

New member
מחזק את התגובה של לימור

במיוחד את המשפט

מי שאיתך איתך כי הוא אוהב אותך, כי את העולם שלו , אף אחת אחרת לא משתווה
לך בעיניו, את המושלמת ביותר.

Megie

New member
היי רותם

יש גם סטטיסטיקה אכזית לגבי תאונות דרכים-אז מה?! נפסיק להתנייד בתחבורה? לאחרונה יש גם המון תאונות שריפה ביתיות..
יש סיכון אכזרי למוות פתאומי, אז שנפסיק לחיות?! יותר מזה.. למה לחיות?! הרי בסוף-כולם מתים..זה מזכיר לי איזה בדיחונת מהעבר "המחלה הכי קשה היא החיים-בסוף כולם מתים מזה"

אז למה להשקיע כ"כ?! להלחם, להשתדל וכו'?! אבל זאת כל המהות..הרי אם לא נעשה צעדים, נפסיד את כל החוויות הכי מדהימות שנוכל לחוות, אם לא ניזום, למרות הסבירות להכשל-אנחנו נשאר בידיים ריקות, כלומר, כשאתה לא עושה כלום, אתה מפסיד הרבה יותר מזה שניסה ונכשל, כי להוא לפחות היה סיכוי, לך לא.
גם כשלונות הם זכרון וצעד לעבר הצלחה.
הסיכון שבלאבד זוגיות שווה את החוויה שבמציאת זוגיות שתמלא אותנו ותהפוך למאושרים.
אם כל החיים נצעד עם חישובים, סטטיסטיקות ופחדים, אנחנו לא נתקדם.. כי תמיד כל אלו יהיו לרעתינו..והינה, למרות זאת-יש 15% זוגות שלא בוגדים, אם גם אלו היו מפחדים מהסטטיסטיקה, היית מוצאת 100% רווקים.
תהני מהחיים, קחי סיכונים, בסופו של דבר כן, הכל יכול לקרות..אבל תאמיני שיהיה טוב ושלא משנה מה יהיו התוצאות-את רק תלמדי מהן..וגם אם לפעמים קשה-לפעם הבאה תיהי חזקה ומנוסה יותר.

נסיה 5

New member
את הבמאית של עצמך.

מחשבות, ורגשות בוראות את המציאות.
ברגע שתחשבי, תרגישי ותתמקדי ברע או טוב המציאות תראה לי את המראה.
תחשבי רק חיובי ואם נפל עלייך שלילי תפיקי מזה רק חיובי ותתקדמי קדימה.
אל תיכנסי בשום פנים ואופן לכל הנושא המדעי של הבגידות והלאה.
את הכנסת בתוך תוכך את הפחד של בגידה וחס ושלום את תראי את זה..

כמו שאומר המשפט הבא: מחשבה בוראת מציאות....

אל תעשי את זה תתמקדי בחיובי שבדבר.
תשני את המילה "בגידה" לאמון. במחשבה ובלב...

תגידי לעצמך כל פעם ופעם שאת פתוחה לאהבה בריאה, יציבה, טובה וחזקה.
והגבר שלך פנוי בשבילך בלבד והוא נאמן ואוהב אותך הכי בעולם ואת אותו.
ויודעת מה?
פעם כתבתי למישהי משפט חכם שסתם ככה נפל לי האסימון אבל הוא כל כך נכון...
כל גבר לא נכון מפנה את מקומו לגבר הכי נכון ומתאים עבורך בלבד!

והיום? תיאוריית סיר ומכסה לא מתאים לי כל כך כי יש היום מכסי זכוכית תפילי אותם על הרצפה הלך הסיר

תחשבי יותר בכיוון של כפפה ליד או חוט עם מחט

המון בהצלחה!!!

למעלה