ליוסלה יקר וחביב שלנו
מרגש לקרוא את היצירתיות בכתיבה שלך, מאוד נוגע ללב, ישנה הזדהות וגם הבנה למכאוביך.
יקר, מנסיון, אפשר להתעמת עם המחשבה הסוהרת ולהלחם עם האויב מס' אחד של האדם, הרי הוא הדיכאון.
הוא ערמומי, יצירתי - בה בכל מיני דרגות של כאב ועד אשר משאיר את האדם, כאילו "נחה" דעתו ואינו מסוגל לעשות כלום ולהלחם עם החלאה הזה.
צריך רק לדבר לעצמך בקול רם, לדבר על המחשבות, על הרגשות שלך וכמו כן על האפשרות לשנות את הגישה של המחשבה הסוהרת.
להגיד בהכי למטה אני נמצא ואין לאן עוד לרדת והסבל הוא קשה כמו גהנום נוראי ומה שנשאר לי זה רק לשנות גישה למחשבה הסוהרת על ידי חשיבה יצירתית.
להאמין בטוב, גם אם כל כך קשה, זה פתח לרצות ולקבל את הטוב ולפנות מקום למחשבה השומרת ואזי המחשבות הסוהרות על ידי חיזוקן של המחשבות השומרות, דועכות ועד אשר נעלמות.
להתחיל בעשייה הכי פשוטה כגון: לרחוץ כילים, גם אם מאוד קשה, אין ברירה, זו הברירה היחידה שמציבים לך או ניקיון אחר ובכך אתה "מנקה" את הפנימיות שלך ואת המחשבות והרגשות הסוהרות, נותן אויר לנשימה ונעשה יותר טוב.
לשמוע מוסיקה שמעניינת אותך ומשרה לך נינוחות, קריאת ספרים של פסיכולוגיה חיובית, אשר יכולים לתת לך השראה כיצד אפשר לשנות גישה מחשבתית ולצאת מדיכאון, לעשות מדיטציה, ספורט (אפילו תרגילים הכי פשוטים כדי להזיז את הגוף ובכך לפרוק את העול הנפשי והגופני) וכל דבר אחר לפי העדפה שלך.
להאמין שאתה יכול לבצע איזה משימה שאתה רוצה או שאיפה ופשוט תדבק בה, גם אם אינך מאמין, אלא על אוטומט ובכך את נלחם בין המאבק בין המחשבות הסוהרות ולבין המחשבות השומרות וככל שתדבק, תתרגל, תאמן ותחזק את אותן המחשבות והרגשות השומרות, כך הם התקבעו בתודעתך ותרגיש טוב ותעיף את המחשבות והרגשות שבולמות אותך.
אפשר אפילו לכתוב מחשבות אימוניות אוטומטיות לחשיבה חיובית ויצירתית כדי לשנות את המחשבות שבולמות אותך בהווה על ידי "אני" או "יש לי" ובכך אתה מאמן את המח לחשוב לכיוון החיובי ובכך הרגשתך משתנה והתנהגותך - כי איך שחושבים, כך מרגישים וכך מתנהגים - מחשבה, רגש והתנהגות - מביאות לאיזון, מנסיון.
מאחלת לך כל טוב והרבה יצירתיות הן בכתיבתך שהיא גם פורקן נפשי ומחשבתי וכן הנאה ורצון לשינוי מצבך.
נשמח באם תמשיך לכתוב לנו מיצירותייך הנעימות וכך גם תרגיש נינוח יותר ונתמוך בך בהתאם.
בהצלחה בשינוי איכות חייך,
מירב