הרהורים של לילה

jin jit

New member
הרהורים של לילה

הי, אני לא רוצה לפגוע ברגשותיהם של הש"סניקים פה אבל, בתור חילונית זה קצת מפחיד אותי כל התעמולה של ש"ס בשכונה שלי היום קראתי מכתב של ועד השכונה הקורא להצביע לש"ס (זה אתי בכלל?!) כדי לשמור כל "מרקם החיים".... קצת מפחיד, או שרק אותי? בלי קשר, בשלוש שנים שאני גרה בעיר הזו, אני לא חושבת שמחיר הארנונה הגבוה שאני משלמת (ואני לא גרה בפרוייקטים החדשים) הגיוני ומה זה כל הפסלים ההזויים בככרות שצצו להם פתאום- לקחתי את חבריי למסלול פסלים הזויים בפ"ת- בראשם עמד האסטרונאוט שיוצא ממשפך (?!) ומחזיק עין (!!!!)... לא חבל על כל הכסף שאוחיון הוציא כדי לשתול פרחים מפח ולהמציא סלוגנים חדשים לעיר?! נו, לפחות אני יודעת מה עושים עם הארנונה שלי.... אפילו חברת הפרסום שהייתה אמורה להמציא תדמית חדשה לעיר התפטרה - וזה כנראה אומר משהו.... מה דעתכם?

אמממ את אמיתית..?

מה זה דמוקרטיה?? מה זה בחירות? שלא תביני לא נכון, אני הכי נגד שס. אבל להתלונן על זה שהם קורים להצביע?? כאילו, הלווו??????? סוף סוף, אחרי 130 שנים, מחדשים את העיר ועושים אותה קצת יותר יפה ממה שהייתה עד עכשיו. לא. בעצם בואו נעיף את כל הפסלים, הספסלים, הסוסים, הפרחים ונחזיר את העיר לכיעורה. כי זה מה שהעיר צריכה. ול, אני גם ממש לא בעד אוחיון. ממש לא הצביע לו, אבל איןן ספק שהוא קידם את העיר והרבה. וגם אין ספק שהעיר עברה שינוי תדמית גדול מאוד. וכל פתיחת העסקים פה, והמסעדות הגדולות והמפורסמות שנפתחות כאן, ובניית שכונות חדשות גדולות ו"יוקרתיות", והרבה מאוד אנשים שעוברים לגוד בכל דירה שנבנת- כל זה מוכיח את שינוי התדמית של פ"ת.

מיכמיך3

New member
תגובה.. ../images/Emo9.gif

אני דווקא מתלהבת מכל הפסלים, הספסלים והפרחים וכל שאר הדברים בסגנון. גם כשעושים משהו ומשפרים את איך שהעיר נראת אז גם יש תלונות? זה יפה מה שעשו עם כל הפרחים, פרפרים, פסלים ומה שזה לא יהיה. אני חושבת שהכסף שאוחיון השקיע בכל ה"פסלים ההזויים" האלה, לא סתם נזרק ולא סתם הושקע, רואים שהוא עשה משהו. ועכשיו, אחרי 10 שנים שאוחיון כיהן כראש עיר, אני חושבת שזה מספיק, הוא עשה את שלו בעיר.

jin jit

New member
אמיתית בריבוע...

קודם כל, כפי שציינתי עברתי לפה לפני 3 שנים ולא ראיתי שעשו משהו (חוץ מלהזיז את כביש קפלן- ז'בוטינסקי פעם בשבוע 2 ס"מ שמאלה ולאחר מכן ימינה...) עד כחודשיים לפני הבחירות. או אז נזכר ראש העיר שהעיר היא לא רק עיר תעשייה ויש לקשט אותה לרווחת התושבים... שנית, בשביל להימנע מסטיגמות אמנע מלציין מאיפה הגעתי ופשוט אכתוב שאם 130 שנה לא נותנים לכם כלום, זה לא אומר שצריך להסתפק בפרורים שזורקים יומיים לפני הבחירות... אם כבר שמים פסלים, לפחות שיהיו בטוב טעם ולא להשתמש בגישה "תגידי תודה ששמים לך פסלים" (אז מה אם הם לא יפים/ פסיכים וכו'...) ודבר אחרון, אם באמת רוצים להפוך את פ"ת למקום יפה יותר, אין שום רע לנסוע לערים כגון- רמת השרון- הרצליה- רעננה וללמוד "איך עושים את זה נכון..." לפעמים שווה להעתיק ממשהו טוב ולא להיות "מקוריים באומנות" סוג ז'.... כל טוב, הג'ינג'ית.

liorhikri1991

New member
הכסף אכן סתם נזרק...

אפשר להשקיע את הכסף הזה בהרבה,הרבה דברים יותר חשובים:חינוך,רווחה,מוגבלים ועוד

מיכמיך3

New member
אתה צודק שצריך להשקיע בחינוך ובעוד דברים

אבל אני עדיין חושבת שהכסף לא סתם נזרק, פשוט בעירייה צריכים להשקיע את הכסף המידה הרצוייה בכל דבר. אם בעירייה החליטו להשקיע יותר באיך שהעיר נראת ולשים את כל הפסלים, פרחים וכו' יותר מאשר בחינוך, אז זה עניין של הגזמה, ולא שזה טעות שהשקיעו בכל הפסלים האלה.

בהמשך לכל השרשור הזה...

קודם כל, לג'ינג'ית- קראת מה מיכמיך3 כתבה? היא אוהבת את הפסלים והפרחים. גם אני אוהבת את הפסלים והפרחים. גם השכנה שלי אוהבת אותם וחושבת שזה מאוד יפה. גם בעלה. גם הבוסית שלי, שלא גרה כאן אבל באה לכאן יום יום חושבת שהם נחמדים מאוד. בעלה לא אוהב אותם. גם דוד שלי לא ממש חושב שזה יפה. אישתו השניה חושבת שזה מאוד יפה, אבל אישתו הראשונה לא. גם את לא. עוד הרבה אנשים חושבים שלא, ועוד הרבה אנשים אחרים חושבים שכן. אני לא צריכה להסביר לך למה זה ככה נכון??? כמו מיכמיך3, גם אני כלל לא חושבת שהסכף סתם נזרק ולא על הדברים הנכונים. באשר לחינוך. ההשקעה בחינוך עלתה מדרגה. ישנם הרבה בתי ספר יסודיים שלומדים בסוג של מסגרת יום לימודים ארוך. עם אוכל וחוגים ועזרה בשיעורים וכו'. עוד ידוע לי על תמיכה בתלמידים שעד עכשיו לא הייתה כלל. שהיא כוללת עוד שעות לימוד, עוד מורים לעזר, עוד מדריכים וכו'. המערכת חינוך שאני למדתי בה (שזה בכלל בכלל לא רחוק) ממש לא דומה לזו שאח שלי הקטן לומד בה. אומנם זה לא מספיק. אבל ככה זה מתחיל.

זו התוצאה של השחיתות !!!

הביצוע של כל העבודות שאת מזכירה ניתן לקבלנים המציעים את השוחד הגבוהה ביותר. זה אויב מסוכן פי כמה מהפלסטינאים,בין לאדן, איראן ועוד...

למעלה