הרהורים של ילד אובד...

הרהורים של ילד אובד...

שלום לכולם... אני עדיין לא יודע מה אני עושה פה, ומה אני הולך לכתוב, אבל אני מוכרח לפרוק. אני נותן לאצבעות לרוץ בעקבות המחשבות אז קבלו בהבנה. יאיר, אוטוטו 21 . בן למשפחה חוזרת בתשובה ממרכז הארץ. לומד כרגע בישיבה . גם אני כמו שוזפי שורות אלה מצאתי עצמי נמשך לגברים... קשה לי לקבל את עצמי ככה... אני כל הזמן מנסה לברוח מזה... לשדר לעצמי שזה לא אני... לשווא. הגיל הזה ... אוחח הגיל... לא רגוע... לא צפוי. כבר היו לי בעבר חוויות מיניות עם גברים... אפילו התאהבתי , והתאכזבתי , ורציתי למות , והתגברתי , ושבתי והדחקתי ... והנה שוב זה מכה בי. `אתה הומו` אני צורח לעצמי... `אתה הומו ולא יעזור לך שום דבר!` ... זה מטריף אותי... כל כך חבל לי עלי... בייבי פייס, שחום, חטוב ומלא חן... רק אתמול יצאתי לת``א ונשרפתי מכל הבנות שחיפשו את המבט שלי... לו רק הייתי נמשך אליהן. אני נקרע בין התשוקה לבין ההתנזרות אבל גם אם אני כזה אני לא מעוניין להודות בזה. לפעמים אני חולם לי על איזה חתיך גבוה וחטוב שמחבק אותי אליו... כזה שאני יכול לסמוך עליו , כזה שברור לי שבשבילו אני לא עוד איזה אובייקט מיני... אוףףף... אני מדבר שטויות... לא רוצה להתאהב בגבר ויהי מה! אז סטוצים זה מה שנשאר... אבל גם זה לא מתאים לי... אוחחח אלוקים למה הכל כל כך מסובך?! למה לא יכולת לעשות אותי סטרייט כמו כולם? איפה נמצאים הכלים להתמודד עם המצב שלי?! אלוקים למה את לא עונההה??!! דיי נשבר לי... בא לי לזרוק לפח את כל המחשבות בנושא הזה וללכת לאן שלא יהיה... מצידי לגהינום. טוב... עייפתי אתכם ותסלחו לי על זה. דפדפו הלאה... עוד ילד מתוסבך שנשר אליכם משום מקום...

כולנו כמוך, חמוד.

כאב לי לקרוא את מה שכתבת, כי אני בדיוק חושב כך. בדיוק בדיוק בדיוק. ואני מניח שרובינו חושבים כך. קשה לי להציע דרך התמודדות, אבל התמיכה שלנו בינתיים עוזרת פה להרבה חבר'ה. וגם אצלי כרגע המילים לא יוצאות...

תודה איש...

אני אכן שוקל לאמץ את המקום הזה לדסקס בו על התיסבוכים שלי... אם תקבלו אותי כמובן...

ברור שמקבלים אותך

סה"כ אנחנו מבינים את מה שעובר עליך. רק דבר אחד, בסוף ההודעה שלך כתבת: "דיי נשבר לי... בא לי לזרוק לפח את כל המחשבות בנושא הזה וללכת לאן שלא יהיה... מצידי לגהינום." זה מבהיל. אני מקווה שאתה לא חושב לעשות שטויות, כי לא משנה מה המצב שלך זה לא שווה מחשבות כאלה. אתה בטוח חשוב להרבה אנשים, יותר ממה שאתה חושב, ואני מקווה שעם תמיכה תמצא את המוצא ל"תסבוך" הזה, איזה מוצא שלא יהיה. מה שכן, כאן יש באמת קהילת אנשים מקסימים ותומכים, וכלנו כאן נשמח להיות אוזן קשבת, (או עין קשבת, עם בהודעות או מסרים).

רילקס בן אבויה...

זה נכתב בלהט הרגע. אין לי שום כוונות אובדניות... סך הכל החיים שלי די יפים.

אילן175

New member
חיבוק גדול גדול יעזור?

אם כן, אני שולח לך עכשיו אחד וירטואלי. הכי חשוב זה שתפרוק. כשיש לך מחשבות כמו אלו. בשביל זה אנחנו כאן. אני בטוח שלאט לאט תירגע ותלמד לחיות בשלום עם החלקים ההומוסקסואלים שלך, ואז ממילא תוכל ברוגע לחשוב איך אתה מיישב אותם עם עבודת ה' ועם החיים הדתיים שלך. המון המון בהצלחה, ואל תהסס לפרוק!

בוחן לבבות יקר ומתוק... אני קצת

1שונה מאחרים, אבל יש עוד כמוני, כאן בוגרים שעברו בחיים. את סיפור חיי האישי אשלח לך בתיבת המסרים. אנחנו כאן מקבלים אותך אחי בברכת ברוך הבא למשפחת הפורום, שאין לי ספק שתמצא משענת למצבך ושיקוי לכאביך, בסה``כ כמעט כולם מתמודדים עם הנושא, מי פחות מי יותר, ויש גם מי שכבר וויתר. בכל אופן עליך אחי הצעיר, להבין זאת, כך בראנו אלוקינו וכך הוא אוהב אותנו. הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים. אגב, באאחת ההודעות תמצא שיר שכתבתי שנקרא ``יש ויש``, הוא מוקדש גם לך בוחן לבבות יקר, יש הרבה שרוצי ושואפים לכך וכך ולא מצליחים להגשים את מאווייהם, הבתים האחרונים של השיר למעשה אומרים הכל, אנחנו מתכננים תוכניות, אבל יש מישהו בשמיים שמתכנן עלינו... בע``ה אני מאמין שתמצא כאן חברים טובים ונכבדים שיסייעו, שיעזרו, שיתמכו בך - כך שתרגיש שאני ועוד אחרים כאן בשבילך ולמענך. תהיה שמח אחי וקח הכל בקלות, נכון שקל לומר זאת, אבל זה בהחלט אפשרי, אוהבים אותך ומחבקים אותך.

תודה אחי,

עשה רושם כאילו לקחתם אותי כאיזה אחד עצוב ודכאוני... אז ממש לא. אני בחור מלא שמחת חיים... רק כשאני נוגע בנקודה הכואבת הזאת אני מקבל גוון קודר משהו. לגבי השיר אני תיכף ניגש לקרוא... סתם שתדע לך שגם אני חובב כתיבה מושבע. יש לי ארכיון עם לא מעט שירים שכתבתי. מחכה למסר עם הסיפור שלך...

קראתי,

ויש הרבה כבוד... אולי כשיהיה לי זמן אני אשלח לך שיר שכתבתי שתראה שאני לא סתם חרטטן שרק חושב שהוא יודע לכתוב. הייתי מעלה בפורום אבל אני חושש שיזהו אותי אנשים מפורום אחר שאני כותב בו... יש שם כאלה שזוכרים הודעות ושירים שלי מלפני שנים...

שחת חיים מובילה לגבהים וזה מאוד בריא לנפש...

חלילה לי מלחשוד בך שאתה כזה אחד עצוב ודכאוני, פשוט ציירת את מצבך כל כך עגום ומבולבל, וראיתי צורך לעודד ולחזק. דווקא כשנמצאים במצבים כאלה צריך לחפש את המילה החמה והטובה של האחר, להיות רגוע ולחפש את שלוות הנפש. יש שאתה בחור מלא משחת חיים - זה ממש מצויין אחי הצעיר, זה יוביל אותך לגבהים וזה מאוד בריא. לגבי כתיבתך אשמח מאוד לקבל מיצירותיך באמצעות תיבת המסרים ואגב אני כבר שולח אליך לשם את סיפור חיי ותוודח שבחיים הכל אפשרי, רק אם רוצים, אין דבר העומד בפני הרצון. אגב, ציינת שהוריך חזרו בתשובה ואתה לומד בישיבה, באיזו מסגרת אתה לומד בישיבה חרדית/תורנית/תיכונית? והאם אתה נולדת בתוך החזה בתשובה או שגם אתה בעצמך חזרת בתשובה יחד עם הוריך? מתי למעשה חשבת שיש לך משיכה לבנים? מה עשית עם זה, חוץ מלדחוק את זה? לגבי "עצת נפש" - אין לי שום מסר לגביהם. אני רק יודע שלפני כמה שנים, עליתי על האתר הזה וסיפרתי שם את מה שעבר עלי, הרגשתי שאני מחזק שם צעירים ואילו אני עצמי נפלתי והתחלתי להיכנס לאתרים לא רצויים והיצר כשהוא מצליח "להפיל" אותך הוא פשוט "גומר" עליך, עד שהחלטתי לעבור מאינטרנט נטוויזן לאינטרנט רימון, של מאפשר בשום דרך להיכנס לאתרי פורנו כאלה ואחרים. יש שם מספר מסלולים שאתה מתאים לך את המסלול שלך. אשמח מאוד לעמוד לרשותך בכל עצה וייעוץ בכייף נתמוך וניתמך (גם אני זקוק לזה), לחזק ולהתיחזק, לעודד ולהתעודד. בוחן לבבות יקר אתה לנו מאוד ואני מאמין שתמצא את מקומך איתנו.

אני

לא מתכוון לחיות בשלום עם החלקים ההומוסקסואליים שלי. החלקים האלה בפירוש לא מיישרים קו עם עבודת ה`... בגלל זה גם עד היום נמנעתי מחדירות בכל מגע מיני שהיה לי עם מישהו... בכל אופן, בין אם אצליח להתמודד ובין אם אפול, זה לא ישפיע על מידת הנאמנות שלי לאלוקים.

יפה אמרת, אזריך שזכית לעמוד...

במבחן משכב זכור, כי זה בעצם ממש מדאורייתא. התורה לא אסרה עלינו לאהוב, לחבק ולנשק את בני מיננו. גם שז``ל הורא מדרבנן, עד כמה שידוע לי. תסכים או לא תסכים עם מצבך כהומו או כדומיני, זה יהיה במבחן הזמן, לאן המשיכה שלך תוביל אותך לגברים,, או אולי גם לנשים וכבר היו דברים מעולם. בהחלט אפשר לשמור נאמנות לאלוקים וזה בודאי לא סותר את מצבך. אלוקים ברא אותנו כמו שאנחנו, נכון שהבחירה בידינו, אבל יש דברים שטבועים בנו. גם לי היה קשה מאוד עם העובדה שהתחזקתי מבחינה דתית מחד ואני אוהב את הקב``ה לאין ערוך מחד ומאידך אני מרגיש משיככה לבני מיני, בעת הזאת, לאחר שתקופה ארוכה התנזרתי לחלוטין מגברים (מחר בע``ה אשלח לך את סיפור חיי המורכב במסר ותיבין במה מדובר) נכון זה לא קל וממש לא פשוט, אבל שגיליתי שיש רבים וטובים, חרדים ודתיים במצבנו שב``ה מתמודדים די בהצלחה עם המצב ובשם ה` נעשה ונצליח אמן ואמן. כמוך יש עוד הרבה, חלקם כאן כותבים, חלקם רק קוראי, חלקם עמוק בארון ודיסקרטים מאוד וחלק כבר צאו לאויר לעולם לאחר שהלימו עם מצב. שיהיה לך אחי הצעיר כל הטוב שבעולם, חיי שלווה ואושר עם הרבה תמימות ויושר. לילה טוב.

ולזה בדיוק אני מקווה ומתפלל...

שבעז``ה אכיר את האחת שתמצא חן בעיני ואוהב אותה גם בלי קשר למשיכה מינית... אולי אם זה יבוא מתוך אהבה כנה אמצא את עצמי גם נמשך אליה. בגלל זה גם בחרתי לחכות לחתונה ולא להתנסות עם בנות לפני כן, ולמרות שיש לי שתי ידידות טובות מאוד שמחכות שאני רק יגיד כן. אז לא... אני שומר את הריגוש הזה לאותה אחת שתבוא ואולי תציל אותי... מי ייתן.

mumpitz

New member
אני ממליצה לך לנסות את "עצת נפש"

...אבל בלי הרבה ציפיות. זה ארגון, שאמור לעזור "להפוך" את הנטיות.(ככה הם קוראים לזה) יש דעות לכאן ולכאן. יש מי שחושב , שהם לא טובים. ויש כאלה , שזה עזר להם. תנסה. ה' אוהב אותך , לא משנה איך תהיה. אבל בשביל להסתדר בעולם הזה ....בשביל להסתדר בעולם הזה ....צריך המון עזרה מלמעלה ועקשנות - ללכת נגד עצמך , כפי שאסרה התורה.

kolkuli1

New member
אל תנסה בחיים עצת נפש!!!!

תיראה באינטרנט כתבות על זה כמה זה מזיק! לא רק לא מועיל! יש לי חבר שהתנסה וסיפר כמה הזיק לו ולמי שהיה איתו!

mumpitz

New member
חכמה גדולה

כל מי שהצליח שם , בטח , פשוט נעלם מהשטח. יש שם סרטונים שמראים אנשים , שזה כן הצליח להם. צריך לנסות , לפני שמחליטים משהו, בעניין גורלי כזה.

הבעיה היא של"עצת נפש" יש את כל הסממנים של

אירגון נוכל , שמבקש כסף ושעושה שטיפת מוח לאנשים. הם מסתירים את שיטת הטיפול, לא נותנים לפסיכולוגים מקצוענים לבדוק אותם, והסודיות הזאת מעלה חשדות כבדים. לא הייתי מציע לצעיר לגשת אליהם.

למעלה