הרהורים של חורף.......

אני מסכימה איתך לגבי אתרי ההכרויות

יכול להיות שמישהו ייצא איתך לדייט והיה לו נחמד והוא התכוון להמשיך ואז פנתה אליו מישהי שיותר מצאה חן בעיניו... את מבינה את הרעיון.... ה'שפע' מבלבל

אבל בסוף הם נשארים לבד.....

השפע מבלבל..והם רוצים את היופי של זו..את האינטלגנציה של זו..ועוד ועוד....

מה בסך הכל הם מבקשים?

אישה פשוטה, יפה, חכמה, עשירה, עם גוף טוב, משכילה, אמהית, תומכת, מבינה, מפרגנת ורגישה. שתחכה לי, שתנקה לי, שתבשל לי, שתקרצף לי, שתעריץ את הכשרונות שלי ותסלח לחסרונות שלי, שתצחק מהבדיחות שלי גם בפעם החמישית ושתתגעגע אלי גם כשהיא איתי. שתעטוף אותי בחום אבל שלא תחנוק, שיהיה לה טעם יקר אבל שלא תהיה בזבזנית, שתהנה כמוני מאוכל אבל שלא תהיה בהמה, שתהיה חרמנית אבל לא תובענית, שתיזום אבל באופן כנוע, שתהיה נקייה אבל שלא תרוץ למקלחת תיכף ומייד אחרי, שתהיה אסרטיבית אבל לא על חשבוני, שתתלבש סקסי באופן צנוע, שתגניב את החברים שלי אבל מרחוק, שתהיה לה קריירה משלה אבל שתחכה לי בארבע בבית עם אוכל חם וחלוק סאטן ורוד. שתרוויח הרבה אבל שאני ארוויח יותר, שתדע לדאוג לעצמה אבל שקודם תדאג לי, שתהיה אחלה אמא לילדים, במיוחד לילד שבי, שתרצה להניק בלי לחשוב על ניתוח פלסטי, שתדע לגלגל סושי אבל גם לבשל חריימה, שתדע עם איזה מזלג שולפים אסקרגו אבל גם איפה השווארמה הכי טובה בעיר, שתדע באיזה טמפרטורה להגיש את היין האדום אבל שיהיה לה מיץ פטל בארון. שיהיה לה נסיון מיני עשיר, אבל שאני אהיה הראשון שלה, שתדע דבר או שניים על גברים אבל שתשכח הכל ברגע שאני אופיע, שתעשה סקי באלפים האיטלקיים אבל שתדע איך מגיעים לבניאס, שתאהב סוויטות חמישה כוכבים אבל שתדע גם לעשות קשר צופי, שתעביר לי את כאב הבטן בנשיקה או ברייקי ושהיא עצמה אף פעם לא תהיה חולה. שיהיו לה המון חברות אבל שתקשיב רק לי, שיהיו לה מלא חברים אבל אף אקס מיתולוגי, שלא תנחר, שלא תעשה פיפי, קקי, שתהיה רכה, חלקה, טעימה ונעימה בלי שאני אראה אותה מזיעה בשביל זה. שתקנה לי מתנות שאני לא ארצה להחליף, שיהיה לה טעם טוב במוסיקה שלי, שתקנא לי אבל שלא תהיה קנאית, שלא תעיר לי על הנהיגה גם כשאני דורס זקנות, שתיסע במונית רק במושב האחורי, שההורים שלה לא ישאלו מה עושים ההורים שלי, שההורים שלי ישאלו מתי אפשר לפגוש את ההורים שלה, ושלא תיקח סידורי פרחים בחתונות. שיהיה לה חיים משלה אבל שתקרא לי חיים שלי, שתגרום לי לצחוק עד דמעות ולבכות מאושר. נו, אז מה בסך הכל ביקשתי?! איז איט טו מאץ' טו אסק?

TILTAN2

New member
קונטרא לאישה - tuti

האושר בוודאי נמצא בהישג יד הבעיה של האיש וגם האישה שהיד שלהם גמישה פעם היא קצרה והאושר קרוב ועם הזמן תלוי במצב הרוח ועוד היד מתארכת והאושר מתרחק החוכמה המזל ומה שנקבע למעלה זה גמישות כלפי האושר פעם מרגישים היי ופעם ביי....... ואם יש אהבה (אמיתית) והבנה אז מתגברים על תחושת ה- ביי.......

touti

New member
../images/Emo140.gif

אהבתי

TILTAN2

New member
הצד השני של המטבע

יקירתי לכל מטבע שני צדדים כל אחד יכול לבחור באיזה צד המטבע בדרך כלל שחוק ועבר לפחות יד אחת שתיים או יותר אם קיבלתה אותו בנק מן הסתם הוא חדש המרחק בן שני הצדדים הוא קבוע בדיוק כמו ההבדל בן איש לאישה אם נבין את העיניין ונתנהג בהתאם החיים בשניים יהיו טובים יותר ההתנהגות של גברים בנושא שדיברת עליו זהה בדיוק להתנהגות של נשים אשמח להכיר אותך אני כרגע בחו"ל אי"ה בעוד חודש אני חוזר שבת שלום אבי

פשושית37

New member
אהובה חמודה../images/Emo24.gif אני מסכימה

אני מסכימה איתך לגמרי גם אני ללא בן זוג מרגישה לבד חברים חברות זה כיף זה טוב ונחמד אבל זה לא במקום ( אני לא רוצה לחשוב מה הייתי עושה בלעדיהם) בכל זאת כאשר אנחנו בלי זוגיות כדאי לנצל תקופה זו לעשות דברים שלא ניתן תמיד לעשות כאשר אנחנו בזוגיות,לפגוש חברות,משפחה וכדומה. גם אני לא מבינה וככל הנראה גם אף פעם לא אבין מדוע גברים בוחרים להעלם ולא מסוגלים לומר על כך כלום מראש( למען ההגינות חייבת לציין שיש גם אחרים הנוהגים אחרת) אולי בגלל שכל מה שעולה להם בראש להגיד באותו רגע:"זה לא את זה אני"והם מזמן הבינו שאת זה אנחנו כבר יודעות לבד
אהובה כדאי לישמור על אופטימיות הלבד הוא זמני לגמרי ועוד בא יבוא האחד הזה. יבוא על מנת להישאר ולא ישאיר אותך אף פעם לבד

אהובית המקסימית ../images/Emo140.gif

סליחה שאני מגיבה רק עכשיו אבל היה לי יום מטורף כמו רוב הימים לאחרונה. אז נכון שכשאין בן זוג אוהב ותומך מרגישים את הלבד אבל הכל טמון אצלנו בראש. הלבד הינו מצב נתון וצריך ללמוד להנות גם ממנו. אצלי זה לא כ"כ חוכמה כי הילדים עוד קטנטנים ועד 20:30 אני עמוסה בד"כ ואח"כ יש לי עוד כמה תוכניות ואני פורשת לישון, אבל בגדול תעשי בשביל עצמך כל מיני דברים שמגיעים לך ומגיע לך המון המון. תרשמי לחוגים, תלכי להרצאות וכמובן כפי שאת עושה תארחי ותתארחי לפחות זה ממלא לבינתיים את החלל הריק. אז למה הם נעלמים?? טרם גילינו את התשובה לכך וכנראה שגם לא ממש נגלה אבל מה זה משנה אם הם מצאו לנכון לא להשאר בחיינו זו בעיה שלהם וכמובן ההפסד הוא אך ורק שלהם. אז תמשיכי להשאר אהובה כמו שאת וכמובן חזקה גם בתקופות האלו... (דרך אגב הכל זמני בחיים)

כמו עלה

New member
אהובתי היקרה

מה אומר ומה אגיד? תחושת הריקנות הזו חוזרת ובאה- הלוך ושוב... כמו שכבר נאמר פה לפני- חיינו לא תלויים בבן הזוג ויש תחושת שלמות ומלאות גם בלי שמישהו ימלא לי את החורים והחללים... ובכל זאת זוגיות היא דבר נפלא כשהיא קיימת ועוטפת ונותנת, ונותנת תקוה.... ברגעים הללו שאת לבדך אך מוקפת בחברים השקיעי זמן איכות עם עצמך... מלאי את עצמך במה שמעניין אותך, אומנות, בישול, אופנה, וכו' תעשי דברים שאף פעם את לא מגיעה אליהם ותהיי בטוחה שעוד רגע, ברגע שתשחררי את הלחץ לבן זוג , הופ, פתאום הוא יגיע.... אל תבכי על חלב שנשפך... הם נעלמים כי הם ילדים קטנים ולא שווים את המאמץ שלך! הם כל כך שקועים בעצמם שלא קולטים איזה זהב טהור היה להם בידיים לפני רגע!!!!! פשוט תחשבי מה הדברים הטובים שאת לוקחת מכל קשר כזה לעצמך, מה למדת על עצמך, איפה היית יותר מדי, איפה פחות מדי, מה האדם הזה שפגשת לימד אותך על עצמך ושיקף לך הכי חזק מהתכונות שלך או הנשמה שלך. תתבונני על זה. תחייכי. תנשמי. קבלי ממני חיבוק ענק. ותמשיכי הלאה. את לביאה ויש לך כוחות עצומים!!!! מקור הכאב הוא מקור הכוח! אוהבת אותך!

kelly האחד

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo14.gifאהובה...

קיבלת הרבה תשובות ובעיקר הרבה חיזוקים,אני רוצה להגיד לך ש"הלבד" שאת מדברת עליו מוכר לי ביותר (ויש ב"ה אנשים נפלאים מסביבי,וגם ילדה שהיא אוצר עבורי),אני גם מבינה שאת אחרי פרידה של קשר ממושך,הלבד הזה הוא לא רק שלילי,לפעמים הוא זה שמניע אותנו להמשיך ולחפש אהבה,ומצד שני חשוב בתקופות שאנחנו"לבד",לעשות בדק בית,כאשר ההסתכלות היא יותר על עצמי ופחות על השני,"עליהם",מה למדתי על עצמי בקשר הקודם וכו",הציעו לך "למלא" את עצמך בעשיה,בדברים שאת אוהבת,זה נפלא,אבל אני גם חושבת שכשאנחנו בזוגיות צריך במקביל,לשלב עוד דברים,חברים,חוגים,דברים קטנים שמשמחים אותנו(גם כשהזמן מצוצמם) ולא להיות רק בזוגיות. הוי אהובה כמה שגם לי חסרה אהבה.....ובתקופה אחרונה אני לא בדיוק מניעה את עצמי...(בעצם כבר הרבה זמן!)רק שלא אכנס לשנת חורף ולא יהיה מי שיכסה אותי! חורף חמים נעים ורומנטי לכווולנו!

למעלה