הרהורים על הוראה...

daniel..

New member
הרהורים על הוראה...

אז מכיוון שראיתי שהדיון הזה מתחיל להיות ארוך ואם לא שמתם לב... פטישון הוא האשם!! :cool: אז הנה אני מנסה להתחיל את זה מחדש אך בכיוון יותר חיובי... אולי ננסה להגדיר כיצד היינו רוצים לראות את המורים! לא משנה מה אנו יודעים על המורים.... לא משנה מה הם עושים בימינו אנו! בואו פשוט ננסה ליצור את ``המורה`` שלנו! שלכם דניאל..

daniel..

New member
ואגב ניו יורק...

עינתי יקרה! אני תמיד שמח לשמוע על עוד הצעות ורעיונות... בכייף! שלך דניאל..

The ofer

New member
אוףףףףףףףףףףף נמאס

הרי לא יצרת כבר??? עם הקסמים שלך??? לא רוצה ליצור שוב...יש לי מורה 10 ושמה עינתתתתתתתת...לך תיצור אתה...רק לא פה...

daniel..

New member
כל כך קשה?!

כל כך קשה להתייחס למושא הזה עניינית?! כל כך קשה להתייחס לנושא ברצינות?! או שמא נסיון אינטלקטואלי אמיתי גדול עליכם?! בואו תנסו פעם אחת להתיייחס עניינית ולא רק העלבות מטופשות של ילדים קטנים באמת.. בואו ננסה פעם אחת להיות באמת ענייניים... מבלי לזרוק בליל אדיר של שטויות וסיסמאות מחכה...

מוישיקו

New member
צ`מע מר בחור,,,,,,,,

הנושא לא גדול עלינו,,,,,,,,,נשבע לך שלא אבל א ת ה ענק עלינו אין לי ספק שאתה בחור משכמו ומעלה,אני גם חושב שתצליח ואתה מצליח בכל מה שאתה עושה אני גם חושב שאתה מוכשר בצורה בלתי רגילה,,,,,,אחרת לא היית נבחר לעסוק בעבודה השליחותית שאתה כל כל מצליח בה,,,,,,,,,ואגב גם אתה מעיד על עצמך שרב הפעמים אתה צודק,,,, בקיצור ולעניין אתה זהב פרווים,אתה גם מזכיר לי את ` המעיל` מהשיר של קדיה מולודובסקי,מעיל ממש זהב פרווים,,שאמנם נתלשו לו השרווליים ואמנם הוא גם קצת לוחץ במותן,וגם את הכיסים כבר לא מוצאים,,,,והבטנה התעופפה לה,וככה דניאל ,כל חלקיך נמסרו לכל מי שעבר בדרך,חתולים כלבים,,,,,,,,,,,והגעת אלינו לצ`אט רק עם ה,,,חורים,,,,,חחחחחחחחחחחחחח ממש לא יפה,,,,אבל מה לעשות? זה מה יש לכן דניאל,,,,כמו שקדיה אומרת,,,,את יתרת המעיל חור מול חור אנחנו מקבלים לפי התור,,,,,,,,, זהו,מעביר אותך לבא בתור,,,,,,,,,,, מושיקו עינתי אהלן,איך בחופש?

Cגל

New member
אולי תתגלצ` לנו מהוריד???

אמרו לך פעם שאתה אובססיבי ונודניק??? לא? חרא של מורים היו לך! לא אמרו לך ת`אמת בפרצוף...

מוישיקו

New member
ומה אברך לך עוד,,,,,,,,,,

יד משפשפת דלי עם סמרטוט חצי קילו ליצ`י פעמיים חומוס ואולי גם,,,,,,,,,,,, איזה מפגש טוב וחיבוק לא רע גם,,,,,,, שלך מושיקו

עולה על המטאטא

מעמיסה גם איזה אקונומיקה אחד או שניים, סל פיקניק, וקדימה... מחריבה מדליקה מנועים

למעלה