הרהורים נוגים.......

g-chen

New member
הרהורים נוגים.......

חזק התהליך האזורי מהמנהיג האוחז בהגה. אין זה משנה באמת מי ינצח בבחירות. בכל מקרה מלחמה עומדת לפתחנו ואין אני מתכוון למלחמונת חביבה ובלתי מזיקה. אם ינצח ברק אזי הדחיות, הזיגזג, הותרנות והניחנחיות הלאומית יגרמו לדחיית המלחמה בכמה חודשים אך אומות האזור יראו בנו חלשים וותרנים דבר שעלול להוות חיסרון אסטרטגי והעמדת קואליציה חזקה ומסוכנת מולנו. אם ינצח שרון אזי אותה מלחמה תקרה אך קולות זועמים מהשמאל יוכיחו באלף הוכחות כי הם צדקו ושרון מנהל מלחמה לא צודקת והאויב המסכן עלול להפגע. איום זה הינו אסטרטגי לא פחות. המוצא היחיד לדעתי הינו ממשלת אחדות חזקה בראשות שרון. אולי כך ננצח במלחמה זו בלי להיות על פי פחת. אכן הרהורים נוגים....

sanlee

New member
הירהור נגה עד נגה עד מאוד!

זה כמו מזג האויר . בא נעריך שאכן מילחמה תוך זמן קצר (נניח)תפרוץ. אני כמי שישתתף בודאות מוחלטת במילחמה הבאה , מעדיף להתחיל אותה כאשר אין לפלסטינאים כל קשר יבשתי או גישה של כל מדינה אחרת לשטחים שלהם והם מבודדים. כך ההכרעה תהיה מהירה .ללא כל עזרה מידית והתערבות גורמי חוץ. ולכן זה מאוד משנה מי יהיה ראש הממשלה הבא.כמובן אריאל שרון!!!

סנלי המלחמה הבאה תהיה מלחמה כוללת...אתה הרי לא סנילי..ראית חדשות היום? החיזבאללה??

הפלשתינאים יהיו הבעיה היותר קטנה..מה גם שאיתם העניין לא פשוט..על אחת כמה וכמה ההיערכות והמיקום הנהדר שנתן ברק עכשיו כשהוציא את החיילים מלבנון, והחזיר אותם רק יותר קרוב לחיפה...טימטום שלא נברא. הוא כן נברא כשברק ניהל - בעבר - את המדינה העייפה הזו.

sanlee

New member
מה לעשות שאני לא ניבהל???

אני יכול להבטיח לך שאני לא חושש כלל מימלחמה .תתארי לך שעברתי מספיק סיבובים עם הישמעלים מהצפון. מיום כיפור ועד היום . וכמי שבתפקיד לא זוטר אני יודע היטב מה צריך לעשות איתם.

סנלי מהפחד יצא לך מימלחמה עודף של ``י``...

תשמע, יקירי, העניין הוא שממלחמה כוללת לצאת בשלום זה כמעט בלתי סביר לאור ההתעצמות של מדינות ערב...הרי הם לא נשארו מחומשים כאז, ואם כאז עסקינן, יום כיפור, ראה איזו תופת איומה עברנו, ותפקיד זוטר: גם אחי שהיה טייס קרב, ידע לומר ``אני יודע טוב לעשות את העבודה שלי..אני לא חושש משומדבר..`` הוא ידע מה לעשות איתם, מעל השטח המצרי...הוא חטף פגיעה של טיל במטוס ו....הסוף ידוע. אסור להיכנס לשאננות ובטח שלא לזלזל בהם בכוחם ובמוכנות שלהם. והם מוכנים האמן לי. טוב טוב הם מוכנים.צריך היום להרחיק אותם מה שיותר מהר ראה החיזבאללה כמה קרובים לחיפה מאי פעם. והטילים מכוונים - פקודה והצפון בוער עד חיפה כולל.

sanlee

New member
ובכל זאת אני לא ניבהל !!!

מה לעשות שהתחנכתי על טרמפלדור (שכניראה העם שכח מי זה )טוב למות בעד ארצנו .

למעלה