הרהורים לשעת לילה מאוחרת

ג טלי

New member
הרהורים לשעת לילה מאוחרת

אומרים לא לקחת ללב כי הוא לא מחסן... הבעיה שאין לי מחסן אחר בגוף. אני טיפוס נורא לחוץ, מתרגזת מכל שטות וכל דבר לוקחת נ ו ר א קשה. (לדוגמא - רבתי עם אמא שלי על שטות
וכבר יומיים לא ישנה, בקושי אוכלת, יש לי לחצים בחזה גוש דמעות בהיכון בגרון והבטן שלי מתהפכת). אני יודעת שזה לא בריא ושזה יהרוג אותי יום אחד או שיהיה לי כיב קיבה בגודל של בגדד ושהתינוק שלי יהיה ז'וזו' חלסטרה אבל אני לא יודעת איך נפטרים מזה! איך ל@#$% לוקחים את החיים באיזי? איך נרגעים? חייבת ללמוד לעשטת את זה , אם לא בשבילי, אז בשביל התינוק שיבוא. (אגב, בעלי הוא הטיפוס הכי רגוע ושקול שאני מכירה. משום דבר הוא לא מתרגש ואני לא מצליחה ללמוד ממנו!! איזה יאוש....)

28קטנה

New member
אחותי אולי במקום לבכות תלכי להוציא

קצת עצבים באיזה שיעור התעמלות, אצלי הליכה מהירה של חצי שעה או שחיה מעלה חיוך מטומטם על הפרצוף לשאר היום ,ולגבי אמא שלך -אני מזדהה -אם אני רבה עם אמא שלי אני מפסיקה לישון בלילה.עדיף לא לריב עם אמא!! תהפכי את הבכי שלך למשהו יותר יעיל , תוציאי עצבים בצורה פיזית,תבעטי תצרחי , אפילו לשיר באוטו בקולי קולות כמו מטורפת באיילון וזה ירגיע אותך! שיעורי בית-לצרוח באוטו את השירים שאת אוהבת . אני רוצה לשמוע איך את מרגישה אחרי זה.

מעין26

New member
המלצה נוספת

כאשר הרסקיו לא ממש משפיע יש כדורים טבעיים לגמרי שנקראים רגיעון של הדס, אני לוקחת כדור כזה כשאני בקריזה נוראית או לפני מבחן וזה מרגיע מעולה. את כל החתונה שלי הייתי על 2 כדורים כאלה כי אני לחוצה מטבעי.

מעצבנית אחת לשניה

גם אני אחת שחוטפת קריזה בקלילות (בעלי טוען שבעצם יש לי דם מרוקאי ושאני בכלל מאומצת....), אני מכירה את ההרגשה.... וכשכלום לא עוזר לי (מוסיקה מרגיעה, אמבטיה, טיול עם הכלבה) אני פשוט לוקחת רסקיו רמידי (טיפות באך). זו עזרה חיצונית- אבל לפחות בזכות זה אני לא רוצחת את חמותי.....

Gill Gallad

New member
היידי ספרי בבקשה עוד על הטיפות

אני יודעת שהקרם מאוד מומלץ לטיפול בבעיות עור, כולל פצעים פתוחים וכוויות. לא ידעתי שהטיפות עוזרות להרגיע מתחים. איך את לוקחת את זה? האם מותר בהריון?
תודה.

אז ככה...

יש באמת משחת רסקיו לפצעים/ תפרים/ כוויות וכו'. אבל בכל בית מרקחת (גם סופר פארם) יש טיפות של רסקיו רמידי- פרחי באך, זה בא באריזה קטנה (כמו טיפות אוזניים בערך) עם טפטפת- וזה מותר מגיל 0 (כן- גם אופק שלי קיבלה כמה טיפות כבר) וגם בהריון וגם בהנקה. מנה סטנדרטית זה 4 טיפות, אבל אני בדרך כלל לוקחת 8 כדי ליצור מצב רגוע ממש. המחיר נע סביב 40 ש"ח- וזה בכלל טוב שיהיה בבית (לפני מבחן/ החתונה/ לילה של נדודי שינה וכו'). סך הכל מדובר (למי שלא יודעת) על עלי פרחים מסויימים, שהושרו באלכוהול ומים- טבעי לחלוטין.

28קטנה

New member
הטיפות של רסקיו רמדי לא ממש עזרו לי

לא ידעתי שיש קרם,איפה אפשר להשיג ומה עושים איתו?

Gill Gallad

New member
בזמנו קניתי בניו-פארם.

והוא סגר לי פצע פתוח, ולחצי השני שלי הגליד כוויה. מן משחת פלא שכזו.

למעלה