הרהורים ו.. בירורים

הרהורים ו.. בירורים

לאחר צ'אטים די רבים שקיימתי, קיבלתי הרגשה שגברים אוהבים נשים קומפאקטיות. השאלות: 1. האם זה מה שסיפרו לי, כי מידותיי כאלה? 2. בהנחה שהתשובה היא לא, ושאכן מעדיפים קטנות - מהו ההסבר: משקל קל לביצועים? שליטה באישה? סיבות אסתטיות? דימוי של נערה? אחר? מעניין מה תחושותיכם האמיתיות.

MoRunner

New member
יש גברים

שאומרים "ככה הכי טוב, קומפקטית ופרקטית"....אני בהחלט מקבלת את זה כמחמאה...

הספרנית

New member
הספרנית... כאחת קומפקטית גילתה שזה

נכון בעיקר בקרב גברים גבוהים מאוד. (ותודה לאל שכך
) מעבר לכך, קשר לומר על-פי כמות הגברים איתם דיברת בצ'אט שרובם אוהבים קטנות וקומפקטיות. ואם זה כך, הספרנית חושבת שזה נובע בעיקר בשל דימוי של הגבר ה"גדול" מול האישה ה"קטנה".

emh

Member
קומפקטיות?

בטח לא הכוונה שהן באות עם נגן MP3 מובנה ושניתן להכניס אותן לכיס... אני מניח שלכל אחד יש את הסיבה העיקרית שלו... וזה יכול להיות שונה בין אדם לאדם. אולי מבין הסטוציונרים הסיבה שרוצים בחורה צעירה, היא כדי להרגיש צעירים. ומאלו שרוצים קשר רציני, הסיבה לבחירה בבחורה צעירה, היא שהיא תוכל להוליד ילדים במשך זמן פחות מוגבל ממבוגרת. מהסיבות שאת כתבת, אני חושב שלאסתטיות יש משקל חשוב בהחלטה, דימוי של נערה - לדעתי זה חשוב למעט גברים. שליטה באישה - זה אולי נכון לטיפוסים מסוימים (ערסים??) משקל קל לביצועים - לא הבנתי למה התכוונת. (שהיא לא תהיה שמנה?)

לא התכוונתי בכלל לגיל, רק למימדים

הכוונה בשאלתי היתה לבדוק נכונות משיכה לנשים רזות ונמוכות. ולברר מה מביא לכך.

tokit

New member
גברים בצ'טים רוצים נשים.

לגברים שונים יש טעם שונה, ואולי אמרו לך שהם מעדיפים קומפקטיות כי ידעו שאת כזו וחשבו שכך ישיגו אותך. יש לא מעט גברים שאוהבים נשים גדולות מימדים, אם כי לדעתי הרוב המכריע יאהבו נשים קטנות יחסית. כל הסיבות שציינת נכונות.. חלקם אוהבים להרגיש שהם הגדולים והשולטים, חלקם מאמינים שזה מבטיח ביצועים יותר מרשימים במיטה. אולי אם הם השיגו מישהי רזה הם מרגישים מעין הרגשת הצלחה, כיבוש.. לדעתי, הסיבה מספר אחת היא טעם אישי ואסתטיקה. עולם התקשורת והחברה בה אנחנו חיים משדרים שרזה זה יפה, ולכן הרוב יעדיפו אישה קטנה לידם.

Hendrixon

New member
גבר חרמן יאמר לך כל דבר שיניח כי

תרצי לשמוע, בשביל שתורידי את ההגנות שלך, והבגדים, ובסופו של דבר תזדייני איתו. כמובן שיש כאלה שאוהבים במיוחד קומפקטיות, זאת לא סטיה את יודעת, אבל תחשבי לבד שאם כ-ו-ל-ם אומרים לך את זה, כנראה שחלקם לא ממש מתכוונים לזה

Hendrixon

New member
רק שימי לב לא לשפוך את התינוק עם

המים|אייקון של דלי| המילה "כובשים" מתאימה למישהי מאוד צעירה ולא מנוסה, אז יכול רק לשער שאת כזאת. בקיצור יקירתי, אל תכלילי ותלמדי להפעיל חושים אחרים (ויש לך), כי אם לא תעשי כן, אמנם לא "תיכבשי", אבל מצד שני כנראה שיגדלו לך כורי עכביש למטה, וזה לא נעים, לא אסתטי, ויהפוך אותך לאישה לא מסופקת (דבר מסוכן לכשעצמו
) במילים אחרות זיון טוב מדי פעם לא יזיק, גם אם את יודעת בוודאות שה"כובש" משקר לגבי אהבתו לקומפקטיותך

Quite Storm

New member
אפשר גם להשיג זיון טוב בלי

לדעת שאתה בעצם מרומה. אני לא חושבת שיש טעם להתפשר אפילו כשזה נוגע *רק* לזיון.

Hendrixon

New member
המממ זיון טוב לא קשור ל-SWEET TALK

של הבחור, מעבר לזה אני בספק אם יכנס למיטה של השואלת, מישהו שלא מוצא בקומפקטיותה פרמטר מושך/מעניין, ואם כן יהיה מישהו כזה, אז הוא כנראה כל כך לחוץ לפורקן/מגע אישה (תלכי עם ההגדרה שמספקת אותך
), ולכן אפשר להניח שיהיה לה טוב גם אם הוא שיקר
מסכים שאף אחד לא רוצה להרגיש מרומה

הנדריקסון, במבט מחוייך שמחתי

לדעת שיש המפרשים אותי כצעירה חסרת ניסיון. המציאות הפוכה. השארתי את גילי חסוי כדי לא להיכנס למדור "בתי אבות". רוצה ללמדך דבר-מה: כשכותבים מילהכ בתוך מרכאות (במקרה שלנו "כובשים")- יש לפרש את הסיבה למרכאות. מה דעתך? האם אתה סבור עדיין שאני מצדדת אישית במונח ה"כיבוש"? היתה כאן אירוניה, שאותה פיספסת..... השתמשתי בביטוי עם המרכאות כדי לבטא את דעותיי על מניעיהם של גברים שזורקים מחמאות אוטומטיות, ללא יושר פנימי וללא כושר התאמה לבת הזוג.... והעכביש שאתה רואה בדמיונך כמטייל עליי... טווה בדרך כלל קורים
) נכון שלא התכוונת להעליב???? מלבד זאת, נראה לי שנתפשת למונח "נערה" שצויין על ידיי בהקשר של גוף-נערתי...._ולא היתה בכך התכוונות לגיל. מקווה שבזאת פיזרתי את ערפל הצעירה-פתייה-פוחזת-תמימה-רפת שכל מעל הדימוי שהצטייר בעיניך....

Hendrixon

New member
בואי לא נעליב את הצעירות, הן בהחלט

יכולות להיות בעלות ניסיון
למען האמת אפילו לא בדקתי אם כתבת גיל בכרטיס, פשוט הנחתי שאת כזאת גם לפי השאלה המקורית, וגם בגלל ה"כובשים". זה פשוט מושג שנתקלתי בו רק בגיל בית ספר (אפילו לא תיכון
), כך שהנחתי שאת כזאת. המרכאות שלך רק אמרו לי שאת בהחלט לא MEN HATER פאשיסטית גלוחת ראש
אם את מנוסה וחוששת שציון גילך עלול לשייכך לבית אבות זה או אחר (ממליץ על מגדלי הים התיכון!), אז אני מניח שלא היית שואלת את מה ששאלת מלכתחילה, כי הטקטיקות של "הכובשים" כבר היו מוכרות לך
ולמען הסר ספק, לא ראיתי שום עכביש שמטייל על גופך, רק הזהרתי מכאלה את תכלילי. ממש לא התכוונתי להעליב
(גם לא את העכביש, אם הוא קורא את הפורום
) ולא חשבתי לרגע שאת רפת שכל
אגב, מעולם לא נמשכתי לקטנטנות/קומפקטיות או נדחתי מהן, אבל הייתה לי חוויה קומפקטית, ואני חייב לציין שהיו יתרונות רבים לעניין, מכל מני סיבות שחלקן צויינו כאן
סוף שבוע קומפקטי לך

סמיאגול

New member
לכל בחור יש טעם אחר

כמו שלכל בחורה יש טעם אחר, יש כאלה שאוהבים שמנות,יש כאלה שאוהבים רזות,אני מכיר בחור שאוהב בחורות גבוהות ממנו ויש כאלה שאוהבים בחורות שבקושי מגיעות להם למותניים (גם אחד כזה אני מכיר). אז נכון יש יותר בחורים שאוהבים רזות אבל מניסיוני לא כל בחורה שחושבת שהיא שמנה היא באמת שמנה. לפעמים השומן הוא רק בראש.

Nלי שם

New member
דעתי.

לא ממש חשוב אם האשה קומפקטית או גדולה, אשה היא אשה היא אשה. עם זאת, מניסיוני עם נשים "קופמפקטיות" נוכחתי לדעת שהן "טובות" במיטה. כמובן שיש פה הכללה מסוימת, ונשאלת השאלה מה זו בחורה קופמקטית? אני כמעט 180 , רחב כתפיים, הרבה בחורות נראות לידי קופמקטיות.... לבחורה קומפקטית יש עוד יתרון, עבורי... אפשר באמצע האקט להניף אותה באוויר, ול"הלביש" אותה עלי. היא צריכה רק לחבק בשתי ידיה את צווארי, את כל השאר אני עושה...אממממ

למעלה