הרהורים בפרהסיה

הרהורים בפרהסיה

דיברתי השבוע עם חבר ישן מאוד שלי, שסיפר לי על תאוריה שלו, שכל בחורה ששומרת על קשר עם גבר, בתת מודע שלה ערה לאפשרות לעשות איתו ילדים. כמובן שישר התרגזתי מאוד, אחרי הכל, אני אישה נשואה
אבל עם זאת, אני מהרהרת בזה מאז. אחרי הכל, כבר הארי אמר את זה לסאלי בשנות השמונים, לא? אז מה אתם אומרים? האם אנחנו פועלים בכל כך הרבה רבדים, האם ההבנה, והתת מודע שלנו כל כך עמוקים ומרוחקים מאיתנו, עד שאנחנו יכולים בו זמנית לרצות ולא לרצות את אותו דבר? האם ייתכן שכל אדם מהמין השני שאנחנו בקשר איתו, שהוא לא אינסטרומנטלי, אין לו מטרה חוץ מהקשר עצמו, מחביא בתוכו את האפשרות שאנחנו לוקחים, ממש כמו חיות, יום אחד להרביע את עצמינו איתו? חשבתי על זה הרבה, והגעתי למסקנה שיש לנשים, שאני מכירה בכל אופן, שני סטים שונים לגמרי של חוקים למי ש"עושה לי את זה" ולמי שראוי להיות האבא של הילדים שלי. (אני אסביר - עושה לי את זה: מפרגן, נעים הליכות, חתיך, smooth talker, ג'נטלמן, מתאים להיות אבא: חזק, עשיר, ספורטאי, משפחה טובה, וכו'.) מה הבנתכם בנושא?

עונה . או לפחות אנסה לענות

אני אתחיל מהסוף להתחלה. כי ככה הכי ניראה לינכון לעשות עכשיו . " עושה ליאת זה " בשבילי זה אחד שיגרום לי לצחוק . שיוציא ממני את הכלי הזה שמאפשר לי להיות " כולית". יש מעטים כאלה שמצליחים לעשות ל יא תזה. מכיוון שאני כיום בעולם האנרגיות ונמאס לי להתכחש לזה. אז כמובן שיש לי רגעים שאני רוצה ולא רוצה ואני אפילו לא יודעת מה אני רוצה ומה אני לא רוצה . ואז אני לוקחת נשימה ומתבוננת ועושה בדיקת מציאות. משהו חדש שאני המצאתי לעצמי. כדי לראות אם אני לא יותר מידי נופלת לתוך עצמי. וזה עובד. וכן אנחנו היום ואני שמה לב לזה שפתאום אני גם נמצאת ופועלת מתוך כל כך הרבה רבדים והתת מודע שלי למדתי לדעת שהוא נמצא שם , ולפעמים אני פונה אליו ונגשת אליו כמו שנגשים למבחן תיאוריה . חחה

כם גם בן היתר! עומר את יודעת שהחוש

האימהי של כל אחת אחרי לידה זה הדבר הכי בסיסי וטהור אבל.....מישהו מאוד רוחני ,חכם ובעל נסיון אמר שזאת לא בדיוק אהבה זה משהו חייתי החוש האימהי יש אותו גם לבעלי חיים באותה מידה כמו שיש לנו וזאת מבחינה של הצורך:להאכיל,לדאוג ובמיוחד להגן מכל רע גם בציפורניים וגם אם זה עולה לאימהות חלילה בחיים. כן אני בטוחה שה' כיוון את החוש האימהי בצורה חייתית ובסיסית בכדי שנוכל לגדל את ילדינו כראוי.

ואני חושבת...

שקצת התרחקנו מהבסיסיות הזאת, כי יש עליה עצומה בגירושין, באימהות חד הוריות ובלידות של נשים רווקות. כלומר, אנחנו כבר לא כל כך מחפשות את הגבר שיעזור לנו לקנן, אם את מבינה למה אני מתכוונת... חוצמזה, ששמעתי כל כך הרבה סיפורים על "חוש אימהי" שלא מתפתח אחרי הלידה - דיכאון לאחר לידה, מסירת התינוק לאימוץ... כל מני דוגמאות לעניין שאמא לא תמד מתחברת לתינוק מייד לאחר שהוא נולד. אגב, אחד השיעורים הכי מאלפים שקיבלתי בחיים שלי היה לראות את הכלבה שלי ממליטה, למרות שזו היתה לה המלטה ראשונה פשוט נדהמתי מכמות הידע האינטואיטיבי שהיה לה לקראת התהליך - היא התחילה להתכונן יומיים לפני (איך היא ידעה?), הכינה לעצמה מאורה קטנה בדיוק איפה שהיה מתאים לה,התחילה להמליט דווקא כשלא הייתי בבית (כי אני אמא די חונקת
היא כנראה רצתה שיניחו לה)... אותו דבר, אגב, היה עם המוות שלה... חוכמה מדהימה! זאת מתקשרת!

night mistress

New member
הזכרת לי ספר-"מלחמת הזרע"..

או לפחות ככה נראה לי שקוראים לו, ספר שקראתי בזמן לימודי הסיעוד שלי.. הספר עוסק בדיוק בתיאוריה שאת מזכירה ומראה שלל מצבים של נשים שלא הרו במשך שנים ואז ברגע שהיה להם סטוץ או רומן מהצד הן הרו מזרעו של הגבר השני. הטענה העיקרית שם הייתה שאשה מתחתנת עם גבר מאחר והיא מאמינה שהוא יהיה אבא טוב ושותף טוב לחיים,אך למעשה בחלק מהמקרים הגוף בניגוד למה שנחשוב מחליט בשבילנו מי הוא בעל הגנים הטוב ביותר לרבייה ואותו אדם הוא אינו הבעל.

למעלה