הרד דיסק נייד

gripa

New member
הרד דיסק נייד

שלום לכל, נתקלתי לאחרונה על הרשת ב"צעצוע"חדש של חברת :אם סיסטמס: בשם: diskonkey. לפי ההסברים שמצאתי עולה כי הוא ניתן לשימוש דרך יציאת usb בחלק מסוים ממערכות ההפעלה במחשבי pc אישיים. לטענת היצרן התכולה הינה 64mb. רציתי לדעת האם מישהו משתמש בזה? מה דעתכם על המוצר? האם הוא אמין? וכן האם הוא שווה את העלות של בין 350 ל- 450 שקלים? אשמח לשמוע בנידון!!! תודה..... gripa

eranzam

New member
זה תלוי..

אכן המידע שקראת נכון, זהו גאדג"ט נחמד ולפעמים אפילו שימושי ...צריך דריברים למערכות 98 ומטה לפי מיטב זכרוני. המוצר קיים בגרסאות רבות 32-256 מגה. אם יש לך כמה שקלים ,תקנה. ערן

guy1100f

New member
מכשיר נחמד

יש לי אותו כמה חודשים-ל windows98 ומטה צריך דרייבר שלא בעיה להוריד מהאתר שלהם. יתרונות לפי דעתי:קטן קופקטי ויופי על מחזיק מפתחות. חסרונות-זמן הטענה למחשב וממנו איטים.

אחלה דבר....

מאוד שימושי (תלוי למי...), עמיד בפני נפילות וכאלה. לא יצא לי להיתקל במישהוא שלא מרוצה מהמוצר (אבל שים לב שאתה קונה משהוא איכותי כי לאחרונה יצא הרבה זבל). לגבי מהירות - יש כמה סוגים (USB1, USB2...) כך שתשים לב לאיזה מוצר בדיוק אתה קונה (ובאיזה מהירות ביציאה שלך תומכת). מומלץ למי שצריך לגבות כמות קטנה של מידע בין מחשבים שונים. היתרון שלו שהוא יציאה שיש ברוב המחשבים היום + מהירות יחסית. עד היום עשינו גיבוי על טייפ (שהיה רק למחשב אחד כונן כזה) או על דיסק-קשיח חיצוני (שיציאת LPT זה לא דבר סמפטי משהוא). ה-USB הזה דיי פתר לנו הרבה בעיות.

בייביUE

New member
אני משתמש בזה

ואיך לומר.... זה נהדר. יש לי אחד של 256 מגה, אני עושה גיבוי לדברים הבאמת חשובים שלי, וכשאני הולך למצגת או לשותף שלי, במקום להסחב עם דיסק (שלפעמים נדפק) או הארד דיסק (סתם כבד) זה פתרון מעולה. מעבירים את הנתונים - או מריצים ישר משם - וזהו.... מנתקים הולכים הבייתה וממשיכים לעבוד..... התקן מעולה, שוב, ל- 98 צריך דרייברים שבדרך כלל מגיעים על הדיסק המצורף אליו (לא נורא- מקסימום לוקחים את הדיסק איתך
)

mop666

New member
אממממממ תראה........

זה יקר ואי אפשר לאכסן בו הרבה מידע אישית אני מעדיף לסחוב איתי הרד דיסק של 60 g שאני יכול להכיל בו הכל ולא רק מה שהכי חשוב אני מדבר על שירים סרטים ותוכנות שמאוד קשה להסיג או שתצטרך לקנות אותם אם הלך הדיסק אגב למשל אני מצלם וידאו וזה תופס מלא מקום ולפעמים אני לוקח איתי כדי לערוך וזה הרבה יותר נוח

למעלה