הרדמות על הידיים.

• פותח הנושא yaf79
  • פורסם בתאריך

תותיתו

New member
נדנוד עצמי על כורסה זה לא אותו דבר

גם שלי לא מוכנה לקבל את זה כשאנחנו לא בבית ואין כורסת נדנדה. מצטערת, זה הפתרון שלי יש להציע. ואגב, כורסת הנקה זה אחד הדברים הכי נוחים בעולם לדעתי להנקה, ולמרות שהיא ממש מכוערת לא הייתי מוותרת עליה בחיים!

yaf79

New member
זה בדיוק מה שחברה אומרת לי. זה אומר

שמצפות לי שנים קשות או מה?

אני גם הלחיצו אותי היא תתרגל ליידים

וכל הבולשיט, הסבתא הזאת אמרה תני לה לבכות, הדודה הזאת אמרה את תשלמי מחיר יקר, וכו' וכו' והלב שלי אמר להרים אותה כמה שיותר, והבנות פה אמרו לי תרימי, תחבקי, קחי מנשא ולקחתי מנשא וככה ישנו שעות ביחד ובלילות היא היתה ישנה על הגוף שלי, בטן לבטן ככה כל הלילה, ובימים במנשא, לא רצתה עגלה ולא כלום, והיום בגיל 4.5 חודשים אני יכולה להגיד לך, שכבר חודשיים בערך אני מניחה אותה במיטה שלה והיא נרדמת לבד, או שהיא נרדמת על הציצי שלי, הוא שהיא נרדמת בעגלה ,או שהיא שוכבת איתי במיטה ונרדמת לידי וככה היא יושנת הכי טוב. תני לה להיות קרובה אליך אל תשכחי שהיא יצאה מתוך הרחם שלך, ילד צריך את הביטחון ואת החום שאת מעניקה ותתני את זה , עם הגיל ועם הזמן את תראי שהכל עובר ולאט לאט את מחזיקה פחות ולאט לאט, היא תעסיק את עצמה יותר ויותר היא כולה פחות מחודשיים תהני ממנה מכל רגע מכל חיבוק זה יעבור כל כך מהר..............

yaf79

New member
תודה על החיזוקים. איזה כיף לפגוש

שמות מוכרים מהריון ולידה. אני זוכרת את כולכן rc11' december, lulyk וכמובן אופי ילדת האהבה ועוד הרבה שמופיעות כאן. ממש נחמד ואני אמשיך להרים אותה. סומכת עליכן. בלעדיכן לא הייתי יודעת חצי על ההריון. אני עוד זוכרת אופי איך התייעצתי איתך במסרים לגבי העגלה. אתן זוכרות אותי בכלל? לי פשוט יש זיכרון טוב לשמות אז אני זוכרת ואופי הייתי באה בכיף למפגש אבל אין לי איך וגם היא עוד קצת קטנה ואין לה כל כך סדר יום אז זה קצת בעייתי. בהצלחה. אגב גם אני שוקלת טיפול בעוד ילד כשתגדל קצת.

yaf79 שמחה לשמוע שכייף לך פה

כן היינו גם בהיריון ולידה............ איפה את גרה ? אפשר לדאוג לאסוף אותך, זה בסדר גם לתינוקת שלי אין עדיין סדר יום זה בסדר. תגידי איפה את אולי אפשר לדאוג שיאספו אותך. איזה כייף הא.

yaf79

New member
אגב גם לך האמבטיה של הגרקו נהיתה

קטנה כל כך מהר, נראה לי שכבר די צפוף לה שם וזה מבאס אני עוד רוצה לראות אותה עם הפנים אלי. וזה עוד שהיא נולדה 2700 אחרת זה היה צפוף יותר מהר

yaf79

New member
אבל הראש הוא בכיוון בידית ולא איפה

שאמורות להיות הרגליים נכון? כלומר הפנים שלה לא מולך.

yaf79

New member
יש לי לפעמים זה עובד אנסה להשתמש בו

יותא. אבל לפעמים היא ממש רוצה שאעמוד משהו היא שתהיה בריאה.

למעלה