הרדמות על הידיים.

• פותח הנושא yaf79
  • פורסם בתאריך

yaf79

New member
הרדמות על הידיים.

הקטנטונת בת 7 שבועות ורוצה להרדם בעיקר על הידיים. היא כבר כבדה לי איך יוצאים מזה לעזאזל? אם אני שמה אותה ככה בעריסה היא מתחילה לבכות אפילו שהיא מאוד עייפה.

duvdevann

New member
נכון עגלה זה רעיון טוב

אצלינו היתה נרדמת טוב יותר בעגלה מאשר בעריסה, בכלל בעריסה לא ישנה טוב

yaf79

New member
אבל זה עדיין תוך כדי הליכה (עגלה או

מנשא) איך אני מגיענ למצב שאני שמה במיטה והיא נרדמת לבד. ככה צריך להיות לא?

lulyK

New member
מי אמר שככה צריך להיות?

רוב תהינוקות שאני מכירה צריכים עזרה בהרדמות (לפחות חלק מהמזן ובגילאים מסוימים). אם תתאימי את הציפיות למציאות יהיה לך יותר קל.

yaf79

New member
אני יודעת מי אמר? ההורים שלי כל

הזמן מפחידים אותי שהיא תתרגל יותר מידי לידיים ושהיא יותר מידי מפונקת.

lulyK

New member
מפונקת בגיל 7 שבועות????

הגורית הזו רק יצאה מהרחם לפי פחות מחודשיים. כבר הצלחתם להכשל בחינוך שלה?
. חכי עם זה - התינוקת שלך צריכה עכשיו הרבה הרבה חום ואהבה. אם היא תתרגל לידיים (וזה ממש לא מחויב המציאות) תרגילו אותה למשהו אחר כשהיא תהיה פחות זעורירית ושברירית.

yaf79

New member
אולי את צודקת. את יודעת ילדה ראשונה

אמא אומרת ככה, סבאת ומרת ככה ואני כבר עובדת עצות. מצד שני אין מצב שאני נותנת לה לבכות ולא מרימה על הידיים. אמא שלי כמובן מתגעה בזה שאני הייתי נרדמת לבד במיטה מההתחלה כי ככה היא הרגילה.

lulyK

New member
אפשר להרגיל לכל דבר.

בגיל הזה יש מי שיקרא לזה "אילוף". תשארי עם אצבע על הדופק, תמשיכי לנסות מדי פעם להרדים גם במיטה, יש בכ"ז תינוקות שמצליחים להרדם ככה. למזלי אמא שלי זוכרת טוב מאד שהיא נאלצה לנענע אות יואת אחי בעגלה או במיטה לילות שלמים
.

rc11

New member
משגעות אותי האמהות האלה שלנו

את יודעת כמה שטויות אמא שלי הציעה לי לעשות? את יודעת שלנו נתנו ביצה מקושקשת בגיל 3 חודשים? עזבי אותך, התינוקת שלי היתה כל החודשיים הראשונים בידיים, כולל שינה בלילה. היא גדלה והתחילה לחפש לבד את העולם. אל תדאגי מעכשיו להרגלים.

Yagelsmom

New member
לדעתי

אמא שלך מתגאה שאת נרדמת לבד.... כי היא לא זוכרת.... הבן שלי בו 4.5 חודשים ואני כבר שכחתי איך היה בהתחלה... 7 שבועות זה ממש פיצי... תהני ממנה ותחזיקה הרבה כי זה מה שהיא צריכה

בן בן אוטוטו בן חצי שנה ועדיין נרדם

על הידיים... בעיקר עם האוכל.גם אני לא מתה על זה אבל זה הכי נוח לכולם...(הוא כבר שוקל מעל 7 קילו!) לפעמים הוא נרדם עם מוצץ וטפיחות קלות על הגב או על הטוסיק. (כן,כו!
) תנסי. אבל מה שנראה לי, (מקווה), שהם נגמלים מזה לבד בזמן המתאים. לי הייתה ה מ ו ן תשומת לב על זה, ומה עושים, ושזה הרגל גרוע, אבל ברגע שהורדתי את זה מתשומת ליבי ופשוט השלמתי עם זה זה נהייה הרבה יותר קל! מקווה שזה עזר לך קצת...

yaf79

New member
איך תפיחות על הגב הם אמורים לישון

על הגב לא?

ציפיק2

New member
צריך להיות

הרדמה לבד במיטה נפרדת "צריך להיות" לפי תיוריות של כל מיני רופאים מ ה 100 שנים החרונות. ברוב התרבויות התינוקים ישנים צמודים להורים. את צריכה להתבונן לתוכך לחשוב מה תמאים לך, לילדך ולמשפחתך, האם מתאים לכם שההירדמות יהיה צמוד להורים או שזה לא מתאים לכם

אה,שכחתי להגיד שאני קצת התעלמתי

מזה ושמתי אותו על הבטן.(התחיל לישון מעולה אח"כ...) אבל זו אני, תעשי מה שנראה לך הכי טוב בשביל הילדה שלך.

chepti

New member
תשימי לה בגד עם הריח שלך בעריסה שלה

. אומרים שזה עוזר

yaf79

New member
איפה לשים בדיוק שלא תשים את זה על

הראש שלה כמו מה שהיא עושה לפעמים עם השמיכה.

תותיתו

New member
אולי תנסו כורסת הנקה/נדנדה

לנו הייתה את אותה בעיה והבת שלי הייתה ונשארה גדולה (ובעלת משקל מכובד). באיזה שלב כשכבר לא יכולתי להרים אותה על הידיים התחלתי להרגיל אותה להיות עליי אבל כשאני מתנדנדת על כורסת הנקה - זה עובד מצויין עד היום (בת שנה+). ככה יש גם אמא/אבא וגם נדנוד... בהצלחה!

yaf79

New member
רעיון אבל אין לי כורסת הנקה אני

מנסה לנדנד את עצמי על הספה אבל היא לא מוכנה היא רוצה רק שאעמוד הגברת.

למעלה