הרדמות הרגליים ותחושת שריפה

maodia

New member
הרדמות הרגליים ותחושת שריפה

שלום אני חדשה פה, מקווה שהגעתי לקבוצה הנכונה.

כמה חודשים שהרגל ימין שלי נרדמת מדי פעם- הלכתי לרופא והוא שלח אותי לעשות בדיקת EMG (עדיין לא עשיתי).
לפני שבוע רגל שמאל שלי בזמן השינה התחילה להרדם אבל בצורה של נמלים ואז התחלתי להרגיש כאילו הרגל שלי שורפת!!
מחר החלטתי שאלך לרופאת המשפחה, יש פה מישהו שהיה לו את זה? או הסבר למה זה קורה, אני מתחילה לדאוג :/

תודה לעונים

bimbo.

New member
שלום לך מאודיה
וברוכה המצטרפת לפורומנו

מה שאת מתארת נשמע כמו נוירופתיה. אני סובלת מזה והמחלה התגלתה ע"י בדיקת EMG.
לפעמים זה מופיע ככאב, כשריפה, כנימלול או כדקירות או הכל ביחד.
אם תעשי את הבדיקה, תקבלי את כל התשובות שאת מחפשת ותחסך לך דאגה רבה.

איני רופאה ואיני מתכוונת לקבוע דיאגנוזה, אבל אם אכן זו נוירופתיה, היא אינה מסכנת חיים, אבל יודעת להציק הרבה.

בנתיים מאחלת לך שתרגישי טוב ושיתברר שכל התחושות האלו הן זמניות.

maodia

New member
תודה על המענה :]

הייתי לפני חודשיים אצל רופא והוא באמת נתן לי הפניה לביצוע הבדיקה אבל אני כרגיל לא ממהרת לעשות בדיקות,
ועכשיו אחרי ששבוע לא ישנתי מהשריפה ברגל קבעתי תור ורק חודש הבא :/ מה אני אעשה עד אז.

יש סיבה שזה קורה?

שלום וברוכה הבאה

נשמע שמה שיש לך הוא באמת איזו תופעה עצבית.
מאחר שאת מדברת על משהו שקורה לך בשתי הרגליים , זה יכול להיות תופעה שנוצרת בגלל עניין בעמוד השדרה, אבל יכול להיות גם מסיבות אחרות.
לא כתבת בת כמה את, והאם את סובלת מסכרת, למשל, או ממחלות כלי דם או אחרות.
האם את לוקחת תרופות ועוד ועוד.
יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על זה.
אני מציעה קודם לכול תלכי לעשות את בדיקת ה-\EMG.
אחריה תדעי טוב יותר מה יש ואיך אפשר לטפל בזה.
את מוזמנת לבקר כאן עוד . ספרי לנו איך ומה מתקדם לך.

בהצלחה

maodia

New member
באמת תודה על ההתייחסות

אני בת 25 בריאה בדרך כלל אין לי סכרת.

קראתי קצת באינטרנט ואני לא יודעת למה להתייחס (אהיה יותר חכמה אחרי הבדיקה חודש הבא)

קראתי שזה יכול להופיע למי שיש מחסור ב B12.
אני לא יודעת אם יש קשר אבל לפני חודשיים בערך הרופאה אמרה שיש חשד למחלת הנשיקה (כי לאחיינית שלי היה וכנראה נדבקתי)

קראתי גם שיש אפשרות לבעיה הורמונלית ומזה זה יכול להיות (קבעתי כבר תור לרופאת נשים).

לגבי בדיקות דם קבעתי גם תור לרופא משפחה.

אני די הזנחתי את עצמי מהבחינה של הבדיקות אם כואב לי משהו אני מחכה שיעבור ולא ממהרת להבדק.

למעלה