הרדמות בגיל 10 חודשים

מזאלונה

New member
הרדמות בגיל 10 חודשים

בתי, בת 10 חודשים, רגילה להרדם בהנקה או על הידיים עם אבא. כששמים אותה במיטה כשהיא לא ישנה לגמרי, היא קמה ובוכה. ניסיתי כמה פעמים לשים אותה במיטה, לשבת לידה ולהרגיע אותה, אבל הוצאתי אותה אחרי כעשר דקות של בכי קורע לב. האם זה כל כך נורא שהיא נרדמת תמיד בהנקה? (מבחינתי זה בסדר, השאלה היא מה מבחינתה) יש סיכוי או צורך לשנות את המצב? ואיך?

irisgh

New member
איך זה בהמשך הלילה?

האם היא ישנה לילה שלם, או שהיא מתעוררת כמה פעמים בלילה, וכל פעם צריך לחזור על הנקה/ידיים מחדש?

מזאלונה

New member
שאר הלילה סביר לגילה

היא הולכת לישון בסביבות 9 (אגב, אם היא מאוד עייפה, היא תרדם גם במקומות אחרים, רק לא במיטה- היום למשל היא נרדמה בסל קל מול הטלוויזיה, שזה בסדר מדי פעם, אבל בוודאי לא באופן קבוע). היא קמה בסביבות 2, יונקת טיפה וחוזרת מיד לישון וכך גם בסביבות חמש בבוקר. ההנקה בלילה היא מאוד קצרה ובדרך כלל אני חוזרת לישון תוך 10 דקות והיא עוד לפני כן.

טאשקה

New member
אם מבחינתך זה בסדר,אז מבחינתה זה

יותר מבסדר. מה רע בלהרדם על הציצי של אמא או בידיים של אבא. גם בני היה כך, וגם לא ניסיתי להרגיל אותו אחרת, כי ידעתי שלא אעמוד בזה. לי זה דווקא היה קצת קשה, כי זה היה לוקח המון זמן והמון ידיים/ציצי. אבל בשלב מסוים (בסביבות גיל שנה) הוא הסכים להרדם כשאני או אבא שוכבים לידו. הבעיה היחידה שיכולה להתעורר זה אם תצטרכי להשאיר אותה עם מישהו אחר. אם את רוצה לשנות את המצב יש מגוון דרכים לעשות זאת, אך זו כבר שאלה לדיון אחר.

מזאלונה

New member
בינתיים זה בסדר

רק מטרידה אותי העובדה שהיא לא מוכנה בשום פנים ואופן להיות במיטה בזמן ההרדמות = היא מתחילה לבכות עוד באוויר, בדרך למיטה..... אני מניחה שבתקופה הקרובה אמשיך להרדים אותה בהנקה, כי אין לי בעיה עם זה, אבל הייתי רוצה בכל זאת לדעת באילו דרכים אפשר להשתמש כדי להרגיל אותה לישון גם במיטה.

אם טוב לך עם זה, למה לשנות?

אני לא מאמינה שזה "יוצר הרגל רע" אצל תינוקות/פעוטות. ואם תגיעי מתישהו למסקנה שאת רוצה לשנות זאת, תמיד תוכלי. השינויים אצל תינוקות/פעוטות הם כל כך מהירים וכל תדירים, שמה שנכון להיום, לא בהכרח יהיה נכון למחר, ומחרתיים זה בכלל סיפור חדש ואחר. אני מתארת לעצמי שעם הזמן היא תגלה נכונות יותר ויותר להרדם גם באופנים אחרים.

זואירדן

New member
אצלנו זה היה אותו הדבר בדיוק

עד שהוא נגמל מההנקה בגיל 1.3 ומאז הוא נרדם כאשר אחד מאיתנו שוכב לצידו (הוא בן 1.9 עכשיו). אני לא ראה שום בעיה אם זה, אני די נהנת - שוכבת לידו, שרה לו כמה שירים וזהו זה.

למעלה