הרדמה כללית

• פותח הנושא ed23
  • פורסם בתאריך

ed23

New member
הרדמה כללית

הי, רצינו לדעת אם חוויתם יחד עם ילדכם תהליך של הרדמה כללית לצורך ניתוח או טיפול לייזר ואיך אפשר להתכונן לזה נפשית ?? ולמה צריך לשים לב בכדי שהתהליך יהיה קל?? איך מצליחים להחזיק ילד בין שישה חודשיים בצום 6-7 שעות כשהוא רגיל לאכול כל 3-4 שעות ?? כמו כן אם עברתם טיפולי לייזר נשמח לשמוע אם ישנן תופעות לוואי ? תודה מראש

kormak1

New member
הרדמה כללית ועוד

שלום רב א. אני מציע שאת כל השאלות הללו תשאלו את ד"ר דן בן אמיתי בפורום שיתקיים ב18/03/04 ב 19:00 ב. אינני רופא ואת דברי צריך לבדוק ולאשר, מנסיוננו כהורים הרדמה לטפול בלייזר היא הרדמה יחסית קלה ג.צריך להיות חזקים, להביא לילד צעצועים שהוא אוהב ולחייך....עד אין סוף ד.ילדים יכולים לא לאכול גם תקופות ארוכות יותר במילים אחרות הילד יהיה חסר מנוחה ועצבני יבכה וכ"ו אבל הלחץ שהילד לא אכל זה על ההורים לכן תחיכו ותהיו רגועים והכי טוב הרבה אהבה.... ה. לגבי טפולי לייזר נשמח לעדכן ולעזור בטלפון של העמותה 03-5496079 בהצלחה !!!

galitda

New member
הרדמה

שלום, כשבתי היתה בת 3-4 חודשים הרופאים נאלצו להרדים אותה 3 פעמים לצורך ברוכונסקופיה ובדיקת סי.טי. בגיל הזה מן הסתם אין איך להכין את הילדה ונראה לי שאנחנו היינו צריכים יותר הכנה ממנה... לגבי הצום, אכן זו בעיה. בדר"כ הייתי צריכה לשמור על הפרש של כ 5 שעות לפני הבדיקות, אז האכלתי אותה כ- 5 שעות לפני הבדיקה והיא החזיקה מעמד. אחרי הבדיקה היא המשיכה לישון וכדי שלא תתייבש חיברו אותה לעירוי נוזלים. סה"כ היר עברה את זה בסדר וגם אנחנו. בהצלחה!!!

למעלה