הרדיו האזורי

AVIV80

New member
הרדיו האזורי

רוב התחנות האזוריות למעט 102 וביו באחוזי האזנה לא טובים לפני שנים התחנות האזוריות קמו והתחיל המפץ של הגדול והחתמנו אנשים בעלי שם והבטחות פוזרו לכל עבר והרדיו האזורי היה הבטחה היו אחוזי האזנה מבטיחים אבל בשנתיים האחרונות קרה ההפך אחוזי האזנה ירדו וחלק מהתחנות נקלעו לקשיים והיו עזיבות רבות ואני שואל מה יהיה בעתיד עם הרדיו האזורי האם זה משהו חולף שזה ימשיך

S o l l y

New member
חחחחחח בנאדם.

הדבר היחיד שיש לי להגיד לך. לפני שאתה קובע עובדות, ויוצא בהצהרות, תבדוק ! לפי מה שאני הבנתי, אתה אמרת שלביו ו102 באחוזי האזנה טובים, וכל שאר לא... לפי סקר TGI אפשר להגיד בדיוק להפך. אבל זה ממש ממש לא נכון של102 וביו באחוזי האזנה יותר גבוהים מכולם, אתה סתם אומר בלי לבדוק. יש תחנות איזוריות שיש עליה בהאזנה אליהם, ויש שיש ירידה. בכל מקרה אומרים שיש ירידה בהאזנה לרדיו בכלל, בגלל האינטרנט, עיתונים, וכו'. מתי שהוא אולי יצטרכו באמת לסגור חלק מהתחנות. ויש כאלו שאומרים שכל הרדיו יפול שהרדיו הדיגיטלי יכנס לחוק בישראל. אז נראה מה יהיה כאשר הרדיו הדיגיטלי יכנס לחוק ותפתח תחנת רדיו דיגיטלי בישראל.

הערה כללית בקשר לסקר TGI

כבר אמרנו את זה אלף פעם אבל הייתי מציע בפעם האלף ושתים לא להתייחס לסקר TGI כאל אורים ותומים. מדובר בסקר צרכנות שהערך שלו בכל מה שקשור להאזנה לרדיו הוא קלוש ביותר. אי אפשר למדוד האזנה לרדיו על ידי שאלון שכזה... זה ממש לא רציני.

רונית 777

New member
ויחד עם זאת -

נכון להיום, זהו הסקר הרלוונטי היחידי. על כל הכוכביות שבו... לא ככה?

אני לא חושב שהוא רלוונטי

כי אני לא מאמין שיש משמעות כלשהי לנתונים שמתפרסמים בו. גם אני יכול להוציא סקר ולכתוב סתם מספרים אבל אם אין מאחריהם משמעות אז מה הוא שווה?

לא רוולוונטי ולא נעליים!

צודק עופר שסקר TGI אינו סקר האזנה אלא סקר צרכנות. ישנם שני סקרים הרבה אמינים וטובים: האחד של רשות השידור והאחר של הרשות השנייה. אבל המפרסמים והפירסומאים בוחרים משום מה להתעלם מהם. אולי בגלל שמישהו מרוויח הרבה כסף במכירת תוצאות הסקרים האלה, ואילו תוצאות הסקרים של רשות השידור והרשות השנייה ניתנים לציבור ולכל דורש ללא כל עלות?!

למעלה