הרגתי עוד אחד

גיי J

New member
הרגתי עוד אחד

זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי את השלילי על מסך המחשב, הם נכנסים אלי בחיים ויוצאים מתים.

אבל הפעם זה היה יותר קשה, הייתה לנו הרגשה שהפעם זה זה! עד כדי כך שהחלטתי שאני לא מספרת לאמא שלי שהייתה החזרה (היא מעורבת בהכול) כי אני מתה לראות את המבט שלה כשאספר שאני בהריון.
אז אחרי שבכיתי וכאבתי והתנחמתי בזרועות בעלי התקשרתי לאמא, זה היה הדבר הכי קשה שהייתי צריכה לעשות בחיי, הרגשתי שאני מספרת לה על נכד שכבר קיים ונפטר (חלילה)
כל כך כואב לה בשבילי וכל כך כואב לי עליה, שעוד לא הצלחתי להעניק לה את הנכד שהיא כל כך מחכה לו.
יום קשה ומחר אאסוף את עצמי ונמשיך הלאה.
תודה לכם על המקום לפרוק ולכאוב.

נונו2014

New member
...אל לך לחשוב בכיוון הזה .

אם זה נכון מזמן היה לי בית קברות בבית ..
זה קשה ואין מילים לנחם .
אבל את חזקה ויודעת שאחרי כל נפילה יש תקווה..
שלילי הוא דבר חרוט בלב ...צרוב בנשמה .
אבל בסוף זה יגיע ...לא יודעת מתי יבוא הרגע שלך אבל הוא יבוא .

snir210

New member
חיבוק ענק

אם תסכימי לי אני רוצה להציע לך משהו קטן תנסי לחסוך מאמך קצת מידע מנסיון זה מקשה עליה ועליך יותר גם כך זה קשה גם כך זה מפח נפש ענק אני למדתי עם הזמן לסנן מידע אני מספרת בנקודות בגדול לא מספרת באמת הכל כדי לחסוך מאמא שלי את הכאב הגדול כי אין כאב יותר גדול מכאב של אמא על הילדים שלנו ובהתהליך הזה שאנחנו עוברות למדתי יותר כמה הילדים זה כל העולם מה אנחנו לא עושות כדי שיבוא יום ויקראו גם לנו אמא מאמינה בקרוב שזה ייקרה לכולנו אמן אמן לא להתייאש לקום ולהמשיך בסוף חלומות מתגשימים!!!

גיי J

New member
תודה לכן!!

אני מנסה לסנן מידע, אבל זה מאוד קשה, היא חופרת :) אני מדברת איתה בנקודות כלליות והיא מתעקשת, קשה לי להגיד לה שאני לא רוצה לחלוק מידע או שקשה לי. יש לי שני אחים, זכרים, אני בת יחידה, את התהליכים שהיא עוברת איתי היא לא יכולה לעבור עם האחים שלי, אני רואה את זה מאז החתונה שלי, אז אני מאפשרת לה ונותנת לה להיכנס לתוך עולמי- לטוב ולרע.
אני אנסה בכול זאת לצנזר מידע, אולי אני אצליח... אני מבינה שזה יעשה טוב לשתיינו.
שוב תודה והלוואי ובקרוב נחלוק עם ההורים רק בשורות טובות!

חיבוק ענק יקירה

ואת תחשבי מחשבות שכאלה... אין טעם לחשוב על אחרים עם כל הקושי התרכזי במטרה שלך ובשמחה שלך לא מה האחרים רוצים.... נשיקות

טוליתי

New member
מצטערת על השלילי

ני חושבת שהמחשבה הזו על מה שכביכול עוללת לעובר משקפת המון רגשות אשם כלפי הגוף
.
את לא אשמה, את יודעת את זה.
אין לך ואף בן אדם יכולת לקחת חיים מיצור חי, כי אין לך שום שליטה! וכשאין שליטה, אין רגשות אשם, רק כעס. ואת האמת, עדיף כעס מאשר להרגיש שעשית דבר כזה רע, במיוחד כשלא באמת עשית משהו רע.
מקווה שהפורקן עזר במעט,
מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח
.

ginger lemon

New member
שובר את הלב :(

הרגע שבו מגיעה ההודעה על השלילי, במסך, בטלפון, על מקלון.. וכל תקווה שהיתה מתנפצת לרסיסים רסיסים. מיד מאחוריה נפער כזה חור שחור בלב, חור שמוביל אותנו להרגיש קטנות וחסרות יכולת, ריקות, בוכיות, כועסות.
ולפעמים שאין כל כך על מי לכעוס ואת מי להאשים, אנחנו לוקחות את זה על עצמנו, כאילו שלנו יש או היתה דרך לשלוט בסיטואציה הלא הגיונית הזו.
יקירה, מה שלא יהיה, את לא אשמה.
לא הרגת אף עובר. זה לא בגללך. ניסית ונלחמת והשתדלת לתת לעובר הכי הרבה סיכוי שאת יכולה. במצב הזה אנחנו גיבורות ולוחמות צדק- מה שאנחנו לא- אנחנו לא אלוהים, לא יכולות לקבוע לחיים איך להיווצר ומתי.. גם עם נגייס את כל כח הרצון והאמונה שהפעם יצליח.

שולחת חיבוקים ענקיים ומקווה שכבר מחר תרגישי קצת יותר טוב.. שרסיסי התקווה יימשכו אחד לשני כמו מגנט, יחזרו למלא את הלב, וידחקו החוצה בעדינות כל מה שאינך זקוקה לו

ענבל ח1

New member
אוי

את ממש לא אשמה בכך שלא הרית עד כה. נורא לחשוב שאת ״הורגת״ עוברים.
הלוואי ובסבב הקרוב יהיו לך בשורות טובות לספר.
חיבוק חם ועוטף.

orile32

New member
מצטערת לשמוע

הלוואי והסבב הבא יהיה המנצח. חיבוק ענק מכל הלב

בלונד23

New member
מצטערת כל כך

מכירה ומזדהה עם המצב שאת בטוחה שהצליח והופ, מקבלת מחזור, תשובה שלילית... זה פשוט נוראי ובלתי נסבל.
לוקח ימים ארוכים להתאושש.
נקודת האור היחידה אולי היא שלאמא שלך אכפת והיא מעורבת.
אמא שלי למשל אפילו לא שואלת מה התוצאה (!!!) לא מעניין אותה והיא גם לא רוצה עוד נכדים (יש לה 3 ואחד בדרך מאחי, והיא לא רוצה עוד). האושר האישי שלי לא מזיז לה בגרוש וגם לא בריאותי הפיזית ובעיקר לא הנפשית, והיא אפילו מבקשת לא לדעת מתי אני עוברת הרדמה... עד כדי כך... אז תעריכי שיש אישה אחת שכ"כ אכפת לה ממך. זה לא ברור מאליו, למרות שלרוב הבנות זה נראה ברור, זה לא.

גיי J

New member
תודה רבה על כל העידודים

בלונד- כאב לי לשמוע על הקשר שיש לך עם אמא שלך. הלוואי ותצליחו לגשר על הפערים
ואת צודקת צריך לזכור ולברך שיש לנו למי לפנות בשעת משבר ושיש מישהו שדואג לנו

מבאסת אמא שלך

אבל סתם נקודה למחשבה
אולי היא אומרת שהיא לא רוצה עוד נכדים
כדי להרפות את הכאב שלך על כך שעדיין אין לך ילדים...
&nbsp
כל תינוק שיגיע לעולם יהיה אהוב על הסביבה שלו, בעיקר סבא וסבתא, גם אם הם מקשקשים שטויות עכשיו.
&nbsp
חיבוקים

בלונד23

New member
זה מקסים כמה את אופטימית!

כל פעם שאת כותבת זה רק חיובי ואופטימי.
במקרה שלנו הלוואי, אבל אמא שלי פשוט אמא לא אכפתית לגבי מטוב ועד רע לא מעניין אותה מה מתרחש אצלי.
אני לא רוצה לגזול מהשרשור של ג'יי אז לא אאריך בדברים.
הלוואי שהייתי כמוך, רואה את הטוב האפשרי שבכל אחד (גם אם זה לא קיים בכלל במציאות...)

עם החיים הבנתי שלפעמים אנשים אומרים דברים

מהקשיים, פחדים וכאבים שלהם, אני חושבת שכואב לה כשכואב לך, גם כשהיא לא אומרת את זה,
אולי קשה לה לעבור איתך את המסע שלך. אבל אני תמיד משתדלת לראות את הצד האופטימי,
ולחשוב כשיגיע כבר התינוקי המיוחל, היא תאהב אותו, ואולי דרכו החיבור איתך יתחזק.
&nbsp
מאחלת לך היריון בהקדם, ואת האהבה והדאגה של אמא

למעלה