הרגש הזה..

לורה..

New member
הרגש הזה..

איך כמו בתוך מחזה ממלא אותי הרגש הזה, כל פעם מחדש מרגישה את אותה ההרגשה, פי מחוייך תמיד למולך חצי מליבי נמצא אצלך, עיניי קורנות,אל מולך יודעת שזה בגללך, יקירי, כוכבים אליי זוהרים בלילה כשהירח לי מאיר ואותך לי מזכיר... ובבוקר,קרני השמש החמה לי קוראות לבוא,אז מה? לדעת יותר ויותר את הרגש הזה ולא לוותר אותי זה מעורר כל פעם מחדש, כשאותו המרגש, כמו על מגש לי מוגש... הרגש הזה...

לורה..

New member
כל שנבקש לו יהי

`` לו יהי,לו יהי,אנא לו יהי...כל שנבקש לו יהי``... ארבל יקר שבכל פורום מוזכר, שיהיה לך סוף שבוע נהדר אוטוטו נוסעת ``לאווזי`` בחוצות צריך לאכול,מה לעשות? אז צ`או ידיד שלך (לתמיד?) לורה

לתמיד!!! אבל רק ידיד??

לורה,תעלומתי הגדולה שאותי תמיד סיקרנה, אתמול התוודיתי בפניה וביקשתי שתחשוף פניה. אותי ריצתה בתיאורה וביופיה התפארה. ל``אווזי`` הצהירה שהולכת ואותי סקרנותי אוכלת. הגעתי למקום הומה אדם ומחפש את לורה היפה האחת ש``הפחידה`` אותי עוד בצ`ט שאם אראה ,מכל האחרות אתחרפן. השעה והמקום לא משאירים ספק שאת לורה ראיתי, ולא בהבזק וכל השאר לא אפרט, אלא את לורה אחפש בצ`ט.

chris_seasun

New member
נקודה קטנה למחשבה ...

לאלו מביניכם שלא ידעו .... רבים מיחסים לנעמי שמר את התואר `` המשוררת הלאומית `` ... כשלמעשה ...מרבית משירייה הם תרגומים / עיבודים ... ( לרוב ...לשאנסונים צרפתיים ...ובאותו לחן ) וכן גם שיר נפלא זה ( `` לו יהי `` ) הוא עיבוד לשיר נפלא אחר ( `` LET IT BE `` של החיפושיות ) ההבדל הדק בין משוררת לתמלילנית . נ.ב . וכן , גם `` ירושליים של זהב `` ...לצערי .

למעלה