הרגשת בדידות

הרגשת בדידות

מה גורם להרגיש בודדה כשאנשים סביבך מקיפים אותך אבל את עדיין מרגישה לבד ? אשמח אם תתייחסו .

sahr12

New member
תבררי קודם.....אם את לבד או בודדה

זה מאוד משנה.....

אני נשואה באושר

אמא לשתי בנות מקסימות יש לי המון חברים וחברות עובדת במשרה ניהולית ועדיין מרגישה בדידות עצומה

תיתנחמי אני מרגישה גי´גולו של נשים

במה מתבטא הבדידות, הרי בשביל זה יש חברות לא?

תיתנחמי אני מרגישה גי´גולו של נשים

במה מתבטא הבדידות, הרי בשביל זה יש חברות לא?

סנדי32

New member
מרגישה לבד בצ´אטים../images/Emo70.gif

נישבעת לכם בזמן האחרון מה זה משעמם בצ´אט כולכם פה וכשאני שם אין אף אחד ולא מצליחה להתחבר לכל החדשים שמחליפים כל רגע ניקים אוליי תבואו איתי לשם ותארחו לי חברה אני בודדה

טליה34

New member
את לא לבד

אבל את בודדה.... עליך לברר עם עצמך למה את מצפה מהקשר עם הסובבים אותך. כמה נקודות למחשבה: **את מציינת כי את נשואה באושר. על-פי הבנתי נישואין באושר כוללים חברות/הבנה/שיתוף בין בני הזוג. **את מציינת כי יש לך חברות/חברים - האם הקשר כולל רק בילויים שטחיים או גם שיחות/שיתוף בדילמות/החלפת חוויות. ** את מציינת כי את אם לשתיים. אם כך בוודאי יש מפגשים עם אמהות אחרות בגן/בגינה/בפעילויות של הילדים.....בטוח שמפטפטים, מרכלים, עוזרים אחת לשנייה עם הילדים וכו/ **גם חברה אחת טובה או בן זוג שאיתו/ה את יכולה לצחוק/לבכות/לשתף יכולים לספק את הצורך של לא להיות בודדה. **אולי את "יותר מדי" בעבודה? מגיעה הביתה ואז פשוט כמו "רובוט" מטפלת בבית ובילדים? שוכחת כי גם את בן אדם בפני עצמו? וכי יש חיים אחרים?

טליה34

New member
את לא לבד

אבל את בודדה.... עליך לברר עם עצמך למה את מצפה מהקשר עם הסובבים אותך. כמה נקודות למחשבה: **את מציינת כי את נשואה באושר. על-פי הבנתי נישואין באושר כוללים חברות/הבנה/שיתוף בין בני הזוג. **את מציינת כי יש לך חברות/חברים - האם הקשר כולל רק בילויים שטחיים או גם שיחות/שיתוף בדילמות/החלפת חוויות. ** את מציינת כי את אם לשתיים. אם כך בוודאי יש מפגשים עם אמהות אחרות בגן/בגינה/בפעילויות של הילדים.....בטוח שמפטפטים, מרכלים, עוזרים אחת לשנייה עם הילדים וכו/ **גם חברה אחת טובה או בן זוג שאיתו/ה את יכולה לצחוק/לבכות/לשתף יכולים לספק את הצורך של לא להיות בודדה. **אולי את "יותר מדי" בעבודה? מגיעה הביתה ואז פשוט כמו "רובוט" מטפלת בבית ובילדים? שוכחת כי גם את בן אדם בפני עצמו? וכי יש חיים אחרים?

מלאך39

New member
אם מישהו שמח בגללי אז קדימה....

להרגיש בודדה...בעיני הבדידות נוצרת או יכולה להיווצר כך: 1. את מסתירה משהו. 2. את מצפה שיתקרבו אליך בציפית שוא. 3. את חושבת שאת מיוחדת / אגו בלעז. אז לכי קצת למפגשים של פתיחות ומניעת הדחקה רגשית...לפעמים זה תת מודע מהילדות וזה ניתן לפתיחה. היי יוזמתית ומעניקה ממחשבותיך לאחרים ... נסי לראות מה את יכולה להיעזר בסובב אותך...תתפלאי לדעת שאת מתחילה לגרות את הסביבה לחברה... שנה טובה

את בודדה...

למרות כל המקיפים אותך...מה שמוביל אותי לחשוב שאולי את בודדה כי את לא ממצה את חייך מספיק - לא בשביל בעלך, לא בשביל בנותייך ולא בשביל עבודתך, אלא בשבילך - לא כאמא, לא כרעיה, לא כאשה עובדת - אלא כבן אדם. משהו חסר לך ולא מישהו חסר (לעניות דעתי הבלתי מוסמכת). במקרה הכי גרוע...תתקשרי...אני פנוי להצעות והובלות...

giulietta

New member
מה גורם לבדידות?

קירבה נוצרת מפתיחות וחשיפה לנפשו של האחר. כל בני האדם נושאים עימם לצד ההצלחות וההישגים, גם כאבים וצלקות.היכולת שלך לשתף את הזולת גם במצוקותייך ולא רק לשמור על פאסון של מושלמות היא זו שתגרום לאנשים לרצות באינטימיות איתך. זו אמנם אמירה שטחית, אבל אפילו באופן שבו את מציגה את עצמך יש איזושהי פסאדה: אני נשואה באושר (תמיד? גן עדן מושלם?) יש לי שתי בנות מקסימות (והכל חלק? אין קשיים?) אני בתפקיד ניהולי (וזה לא מכביד עלייך? אין מתח? לחצים?). אז אולי את מושלמת אבל במקרה הזה את באמת תהיי מאד מוערכת ומאד נחשבת אבל גם מאד בודדה כי רובינו אנשים עם דפקטים קלים פה ושם ומה שאנחנו מחפשים אצל האחר זה חום, הזדהות, קבלה ללא תנאי. תבדקי את עצמך, הייתי ממליצה לקחת סיוע מקצועי. אל תתני לחייך לחלוף לידך. ואולי אני מפוספסת לגמרי... ג´ול

מו שיקו

New member
זה בהחלט נורמלי

בתנאים מסוימים להרגיש מה שאת מתארת. את בתפקיד ניהולי,ומכאן זה מתחיל, האחריות שאת לוקחת בעיות שאת פותרת, הקושי לסמוך על אחרים, ההתמודדות האינדיוידואלית שלך עם סביבתך, גורמים לך להישען יותר ויותר על עצמך,ותחושת הבדידות הזו שאת מדברת עליה מאפיינת בעיקר בכירים בעלי תפקיד.

למעלה