הרגשתם פעם

coffe to go1

New member
אני לא חושבת שאתה דפוק

אני חושבת שיש לך הרבה בעיות שאתה צריך לפתור, אתה לא צריך להרגיש רע עם עצמך , לכל בן אדם יש את ה"תיק" שהוא סוחב עם עצמו, כולנו עברנו דברים בחיים, יש אנשים שהילדות שלהם הייתה קשה והם פיתחו כל מיני "הפרעות" למינהם , יש לך קשיים עם החיים שלך שאתה צריך להתמודד איתם, אתה הולך לטיפול כלשהוא? כתבת שאתה לוקח תרופות אבל מעבר לזה יש עוד משהו שאתה עושה כדי להתמודד עם הקשיים?

הצעה קטנה

אין לי מושג אם היא הגיונית וישימה מבחינתך אבל אולי

אם תחליט על משהו שתעשה בשביל שיעשה לך טוב
משהו קטן וטוב שאתה יודע שיגרום לך להרגשה טובה. אפילו רגעית וקטנה.
משהו טוב כזה שיהיה מספיק קטן שלא יהיה סיכוי שיגמר בצורה"קטסטרופלית"
משהו שיעצור רק לרגע את גלגל האומללות
משהו שבסוף היום תוכל להזכר בו ולהגיד לעצמך שהנה הצלחת. ואפילו הצלחה רגעית וקטנה.

תבוא לספר אם הצלחת
ואם אין לך רעיון למשהו כזה אני בטוחה שנוכל לעזור לך ברעיונות

ghghghghgh

New member
הרגשתם פעם

שלמרות שיש לכם משפחה גדולה ואוהבת, מעגל חברים מגובש, ובגדול כל מי שיוצא לו להכיר אתכם אוהב אתכם, למרות כל זה אתם עדיין מרגישים פשוט מאוד לבד? איך אתם מסבירים את זה
המסקנה שלי היא שאני משוכנע שבכדי להכיר אותי באמת צריך להכיר את כולי כולל המחשבות האפלות שלי ואף אחד לא מכיר את המחשבות האלה, לכן אני בטוח שאף אחד לא באמת מכיר אותי וזה למה אני בודד.
ההגיון אומר לי שאני רואה דברים בצורה שגויה אבל אי אפשר להתווכח עם הרגש. האמת היא שאני פשוט מתחבא כל הזמן, אפילו פה אני כותב בדף פרטי מאחד החשבונות שלי שאין בו שום סימן זיהוי שלי, בטוח שבכל מקום מישהו מסתכל עליי ושופט אותי לרעה, אני אפילו לא יודע מי זה המישהו הזה. בינתיים לא פגשתי בנאדם במציאות שאיכפת לי מה הוא חושב עליי בצורה שאפילו מתקרבת לכמה שאכפת לי מהאדם הדמיוני הזה ששופט אותי.
מיותר לציין בשלב הזה שיש לי מקרה קשה של חרדה חברתית שאני מודע אליו ולוקח תרופות, אבל כנראה יש אנשים שמסתובבים תמיד עם משקפיים שחורים

coffe to go1

New member
ברוך הבא

אני מבינה למה אתה מתכוון , אני חושבת שהתחושת לבד באה מהנפש וזה לא משנה כמה אנשים יש סביבך ואיתך, אתה יכול להרגיש לבד כי אף אחד באמת לא מבין מה עובר עליך.. ניסית לשתף מישהו שאתה סומך עליו? אנחנו יכולים להיות מאד ביקורתיים כלפי עצמינו ואולי ה"מישהו" הזה שאתה מדבר עליו הוא בעצם אתה, הלא מודע שלך? תנסה לשתף מישהו במחשבות שלך , בפחדים שלך, זה יכול להיות קרוב משפחה , חבר טוב, מטפל, ואתה יכול גם לכתוב פה בפורום, אף אחד לא מכיר אותך פה ואף אחד לא ישפוט אותך אלא להיפך נקשיב לך ואוליי גם נייעץ לך מי יודע אולי זה יעזור לך, תנסה....

iba90

New member
אני לא חושב שאתה דפוק

אני בטוח שאני סוג של אלוהים והעולם סובב סביבי ואני אחיה לנצח
וזה מצחיק כי תמיד ביני לבין עצמי הרגשתי ככה...זאת מין הרגשה כזאת ששולטת עלייך בלי שליטה...אתה יודע שאתה נמצא תמיד "תחת מעקב" אבל אתה לא יודע של מי בדיוק...חח זה מצחיק שאני מרשה לעצמי לכתוב את זה אבל זה נחמד לדעת שאני לא היחיד...בעיני זה מאוד מיוחד ואני אפילו יכול לעשות אנלוגיה...כמו שיש אלוהים אחד לבד...ככה גם אני לבד אבל כולם מסביבי. זאת הרגשה מוזרה אני יודע. מיותר לציין (או שרצוי לציין..) שאני שפוי לגמרי ואני נורמלי לחלוטין אבל זה מה שיש לי בראש
בהצלחה!!

למעלה