הרגשתם פעם..?

הרגשתם פעם..?

הרגשתם פעם כ"כ מאוהבים שהלב מקפץ מאושר? הרגשתם פעם שאם תחכו עוד שניה אתם עלולים להתפוצץ? הרגשתם פעם שלמרות אין נגיעות והכל טהור-הרגשות פשוט עפות באויר? הרגשתם פעם כ"כ מאושרים שרציתם לבכות "למה מגיע לכם כל הטוב הזה"? הרגשתי את זה. ואני מרגישה את זה כל יום מחדש בזכות הבחור שלי... לא יכולה כבר לחכות להיות מאורסת ונשואה לאדם הזה... בעז"ה. בקרוב... :)

2ת Wל ר2

New member
אממ לא!

ו.. מזל טוב לך!!! שתזכו להקים בית כשר, בנין עדי עד..

השאלה היא:

איך יראה הבוקר שאחרי.... ואלו שיבואו אחריו... תשמרי על הפרפרים היטב ואל תחנקי אותם יותר מידי.....

תשמרי את הרגעים האלה בלב כי

אחרי החתונה באים ימים שהלב מתפוצץ אבל הפוך .. שאת מתאפקת בנגיעה מלהעיף לו אגרוף לפרצוף כשהוא ידרוך על הרטוב של הספונגה כשהוא יחליט שיש לו משו דחוף מחוץ הבית בדיוק כשאת בכאב ראש וזה רק הפיצוחים. תאמיני לי. שיהיה במזל טוב

maccabist 1

New member
היית כותב בנושא "פינת משבית השמחה"

חחח...תן לה לחיות את הרגע...

2ת Wל ר2

New member
מההההההה?

להעיף לו אגרוף בפרצוף??? מה קורה כאן?????? אם היא אוהבת אותו אין סיבה שהיא תרצה לעשות זאת. אז הוא צריך את הפיצוחים, ובדיוק ברגע שאני שוטפת תבית, נו.. ו..? שיקח.. ויביא לי בדרך חיבוק...

ככה זה

יש כאלו שלא מרוצים מחיי הנישואין שלהם. בטח עוד בחור שהתחתן מעט מוקדם מדי בגלל לחץ חברתי.

הוא צודק!את לא עברת אתזה אז זה נראה

לך מוזר..אך אני בחורה מדומיינת לכן קל לי להבין את דבריו... תדמיני שאת אחרי עבודה/אחרי לילה ללא שינה בגלל התינוק שוטפת ..והוא לא מספיק שלא עוזר גם מפריע.. איזה חיבוק תרצי אחרי דבר כזה? בוקס קטן עליו!

2ת Wל ר2

New member
תגידו אתם נורמאליים????

אם אני אוהבת אותו אז לא אכה אותו גם אחרי לילה ללא שינה.. במידה וזה נורא יפריע לי אסביר לו, והוא יבין. אני לא מתכוונת להתחתן עם יצור שלא מבין... צריך שהוא יהיה רגיש ואיכפתי. ואם הוא לא כזה- מקומי ומקומו לא באותו הבית... אני לא חושבת שאי פעם אגיע לכעס נוראי על בעלי עד כדי להביא לו בוקס.. כהגדרתכם..

ברור!אני נגד מכות בכל מצב צבירה!

רק שבדמיון בתוכך יבוא לך לתת!ותתגברי לא לתת..

שםאנילא

New member
את באמת חושבת שאין מצבים של חוסר רגישות

או הבנה לפעמים??? על זה הבחור מדבר שיש סיטואציות כאלו לעתים ולא שהבחור זבל מטבעו... בני אדם נוטים לעשות טעויות... אז תתגרשי? תעיפי לו בעיטה אחורית?

מסכימה איתך לגמרי!

אולי כרגע אני סוג של עיוורת, אבל ני ממש לא יכולה לדמיין מצב שאני יתעצבן עליו בצורה גרועה כ"כ.. פיצוחים?-שיהיה.. ראיתם פעם גבר שלא אוהב פיצוחים? יעבור לי בשטיפה?- מקסימוםם..הוא ינקה את העקבות שלו בעצמו.. לא ביג דיל :)

2ת Wל ר2

New member
ממש קשה להעביר שוב את הסמרטוט..

בשביל זה אני צריכה לריב איתו? נו.. נו.. יש דברים חשובים יותר לריב עליהם..

2ת Wל ר2

New member
מה לא דבר שצריך לקרות?

רגע, ושהילדים יעברו בטעות או יצטרכו משו- גם תכה/י אותם??

למעלה