אהלן "עם תאומים"../images/Emo140.gif
קודם כל ברוכה הבאה ה
ה...
קראתי את הודעתך הלוך ושוב ובעצם... משהו הפריע לי בהודעה הזו, משהו שכאילו קראתי וניסיתי להבין מהו.. נדמה לי שאת מוצאת את עצמך במצב חדש, עד לפני כמה חודשים לא היית אמא, והנה "פתאום" את אמא לשניים... עם אחריות כפולה, עם משהו ממך שלרגע אבד, מת... מעבר לזה, גם עזבת את העבודה, ולכן עוד משהו ממך אבד, מת... לכן, אני חושבת שזה רק טבעי לחשוש לרגע מהבאות. משהו מהבטחון העצמי שלך כאשה וכאשה עובדת נעלם, ובמקומו באה איזו שהיא אחריות שלא לעצמך, או שמא לא רק לעצמך, אלא עוד חיים שתלויים בך לעת עתה... כאשר אנו חוששים ממוות, לפחות כאשר זה קרה לי בעבר, ניסיתי לברר למה זה קורה לי, מה מתרחש בחיי שגורם לי לפחד. גיליתי שלא מהמוות עצמו אני פוחדת, אלא מהאפשרות שלא אצליח לעמוד במשימות שלקחתי על עצמי. איבדתי את "החופש" שלי, את היותי רק לעצמי והפכתי למשהו אחר, משהו בעל אחריות כפולה ומכופלת, וכן, זה די מבהיל בהתחלה. מה עשיתי? הבטחתי לעצמי שאני הולכת להצליח בכל מה שמציבים לי החיים, בכל האתגרים, "המכשולים" או איך שלא נקרא לזה. אמרתי לעצמי ש"ברור לי שאצליח, כעת רק נותר לגלות את הדרך"... ועוד מיני מנטרות שכאלה שהפכו לדרך חיים. בהתחלה, כן... זה נשמע מזוייף, לא אמיתי, לא "מבפנים", אבל עם הזמן זה הופך להיות כמו צל, לא זז ממך לרגע, הופך להיות חלק ממך ומחזק את הבטחון העצמי והערך העצמי, וזה עובד... זה מצליח. חבקי את החיים יקירתי, חבקי ואהבי את כל מה שיש גם אם לרגע נדמה שזה לא הסרט שלך... שחקי בסרט הזה וזכרי שאת הבמאי, המפיק, השחקנית והמלהקת... זה הסרט שלך! הסרט המדהים של חייך!
אחלה ערב לנו