הרגשה של

הרגשה של ../images/Emo7.gif

היי...אני חדשה פה בעניין ה"שיתוף".עד עכשיו הייתי חלק בלתי פעיל-רק הסתכלתי מהצד,והאמת?נהניתי,הזדהיתי יותר או פחות והיה מעניין. היום טיילתי קצת בירושלים,היה סבבה לגמרי. אבל משום מה העיר הזו-יש בה עצבות מסוימת בלילה,כשכולה מוארת. והעצבות הזו גורמת לי לחשוב מחשבות עצובות כאלה,בעיקר על הלבד וכל מה שיש (או אין) בגלל זה... סתם בא לי לספר לכם.אתם נראים לי מבינים...

no 33

New member
יש אמת בדבריך

היתי במדרחוב לא מזמן והיה ריק אבל תיקפצי בסוף-שבוע הדתיים עושים שמח חוץ מזה אני דוקא אוהב את השקט הזה זה מאוד מרגיע

אוויר הרים צלול כיין

אך בתוכו שומם הוא עת רדת ליל
בואו לתל אביב, בואו בהמוניכם. האוויר פה לא משהו, אבל החיים פה- אין רגע משעמם.

פיכסה של עיר ../images/Emo31.gif

האמת יש כמה דברים שאי אפשר לקחת מתל אביב.... אבל עדיין לא מתלהבת מהרעיון של לגור בה... אולי פעם אם תהיה סיבה טובה :)

בירושליים יש קסם מסויים

אבל בדרך כלל אין אמצע זה או שמאוד אוהבים אותה או שמאוד לא

זה ברור, לא על זה אני מדבר

אני מדבר על חיי הלילה, בתל אביב יש המון מה לעשות בלילה, עזבי את המיקום שלי, יש בתל אביב המון מקומות בילוי פתוחים וזה מאד מגוון, בהשוואה לחיפה או לירושליים.

ברור

בגלל זה אמרתי שיש כמה דברים שאי אפשר לקחת מתל אביב היא מתקדמת הרבה יותר בהרבה תחומים... אני אישית, פשוט אוהבת את הקצב של חיפה והוא בהחלט מספיק לי אבל ברור שאין מה להשוות ירושליים אגב, לא רעה מבחינת מקומות בלוי אבל שוב, זה סגנון אחר זה או שמתחברים או שלא האמת שמזמן לא הייתי אבל בקרוב אוכל לספר לך :)

את צודקת, גמני אם הייתי במצבך

הייתי חושב שבהחלט הקצב של חיפה מתאים לך.... הרי מה את כבר עושה חוץ מעבודה ומחשב?

no 33

New member
בגלל זה

רבע מהבליינים קופצים לבלות בירושלים יש לנו את הדיסקוטק הכי טוב בארץ את החומוס הכי טוב ואין לנו את הלחות כמו בתל-אביב אחראי 5 דקות הליכה כולך מים כאילו יש אצלכם חג-שבועות כל יום

magenta73

New member
אוי... ירושלים...

גרתי שם חצי שנה, הספיק לי לכל החיים... רדי לעם, לת"א, פה יותר שמח :)

למעלה