הרגשה של נכה צהל

הרגשה של נכה צהל

הנה משהוא שכתבתי אשמח לקבל תגובות האם זה רק אני......

עָנת

New member
../images/Emo24.gif אני מביאה את הכתוב בהודעה

אדם מתגייס לצהל בהרגשת תרומה ומוטיבציה גבוהה חייל משרת בצבא עם אמונה של עזרה למדינה חייל נפצע בתאונה/מלחמה...... חייל שוכב ומחכה לעזרה פצוע מפונה באלונקה פצוע מקבל חופשה ארוכה חולה מאושפז במחלקה חולה מנותח ללא הפוגה חולה בוכה במיטה נכה לא מבין את השיטה נכה פונה למדינה נכה בתמורה מקבל סטירה נכה חולם בלילה על הפציעה נכה ביום חי ומתמודד עם הפגימה אדם מסתגר בביתו... אדם שקשה איתו.... אדם שבור בפנימיותו.... אדם הרואה כל יום את מותו...... זאת ההרגשה של כל נכה באשר הוא/היא . פגוע ראש שולחת לך
וירטואלי. ואני מסכימה איתך,כל נכה יכול להזדהות עם הכתוב.
ברשותך מעבירה את הכתוב למאמרי הפורום,בקטגוריה "חברים כותבים".

bil13

New member
פגוע ראש, ריגשת אותי../images/Emo140.gifשולחת לך

אנרגיות חיוביות,
(זה הכי קרוב) שמור על עצמך

אביב ח

New member
ידידי דפוק בראש תחשוב חיובי

תקרא את ההערות שלי למה שכתבת הנמצאות בקובץ המצורף תחשוב חיובי ולא שלילי בקיצור תקרא את ההערות........ואחר כך תגיב יש לי הרבה מה להגיד לך אני אחד התוצרים של בית לוינשטיין(חצי שנה),אחד מהחברים של אורה...אם זה אומר לך משהו עבדו עלי במכון רקנאטי 6 שנים ....פגישה כל שבוע אז תקרא ותחשוב חיובי

../images/Emo122.gifכנראה שאתה נכה שמצליח להתמודד

לא כל נכה מסוגל לעשות את השינוי שאתה עשית כל הכבוד!!!! יש לך אתר נהדר אולם אני אדם שונה שקשה לו לראות תגובות של אנשים... אדם שלא מסוגל לעצום עין עד השעות הקטנות של הלילה... נכה צהל שאחרי 13 שנות נכות יש לו עוד צילצולים באזניים. מאחל לכל הנכים והנכות לעשות את הסוויץ שאתה אביבעשית.

אביב ח

New member
תפסיק לברבר אתה תצליח !!!

תרגע ההצלחה שלי לא מלאה אני פגוע ראש משנת 1989 יש לי צילצולים באוזניים(טינטון) =קשקוש....אסור להתרכז בזה הצלצולים שלי הם בגלל שהייתי חבלן ולא הקפידו כמו היום על אמצעים נגד רעש אני נוהג ברכב מיוחד אני רושם מלא פתקים....כי אני שוכח דברים הכל שטויות !! הכל שטויות

עָנת

New member
אביב: מבינה שהכותרת נכתבה בסלנג

אבל
בפורום אף אחד לא מכנה חבר דפוק בראש
,אפילו אם החבר פגוע ראש/חולה בנכות נפשית
.
עיברית שפה יפה
חומר למחשבה.

אביב ח

New member
ענת לא קראת את המכתב שלי...

ענת לא קראת את המכתב שלי לידידי פגוע ראש פגוע ראש=דפוק בראש דפוק בראש יכול להגיד לחברו שהוא דפוק בראש חומר למחשבה לשונית הראש שלי נדפק,כלומר המוח נפגע.....הנכות הנפשית נובעת במקרה הזה מפגיעה פיזיאולוגית במוח..... דפוק ביד=היד שלו נדפקה....היא מקולקלת...והוא צריך ללמוד להסתדר עם הצרה החדשה. למשל נכה צהל עיוור תמיד צוחקים עליו והוא צוחק שהוא רואה מולו חתיכות ומתחיל איתם או צוחקים איתו שהוא מציץ להם נכות היא מחלה שיש להתמודד איתה ולרצות לנצח ולא לנגן את התקליט שאני נכה צריך להגיד אני רוצה לנצח ואז מנצחים והחיים יותר ורודים בעיניים שלי הדפוק בראש !!!

עָנת

New member
אביב../images/Emo24.gif עתה פתחתי הקובץ

המצורף. מחזקת את ידך
הומור שחור הופך את המצב/הפגיעה למשהו ניסבל ולא נורא. אבל בל תישכח שלא לכל הנכים יש מוטיבציה/כוח/עיניין/כלים מתאימים ע"מ להשתקם.
ולך פגוע ראש
רוצה להבטיח לך שיהיה טוב
תחשוב חיובי יהיה חיובי
אנחנו פה תמיד בשבילך

דברים כאלו לא שוברים אותי

הייתי רוצה להשמע אופטימי כאן בפורום אבל....

gil1979

New member
רק שתדעו לכם

אני ער למציאות שאנחנו חיים בה אבל מי שרוצה לעזור לעצמו הוא יכול נקודה לא פעם יש עשרות כתבות של נכי צהל מוצלחים בעיתון הלוחם אני בטוח שרובכם יודעים על מה אני מדבר . הכוונה שלי שיש המון נכים עצלים שרוצים לקבל כסף והרבה בלי לעשות מאומה ובנינו יש כאן לכל אחד מה לתרום לעצמו וציבור לא חסר מסלולים של אגף השיקום לימודים עסק עצמאי או השמה בעבודה חברים אל תראו את הקלות שאפשר להוציא כסף כי זה לא דרך חיים וזה כבר לא אפשרי כמו שהיה האגף למד שיש גם שחקנים רבים ואולי זה גם פגע בנו הנכים האמתיים אז בגדול מה שאני רוצה לומר שכל אחד יכול לעזור לעצמו והכלים של האגף מאוד עוזרים ומי שלא יכול באמת אני מאמין שלא יכפו עליו לא האגף ולא שום גוף לעשות מה שהוא לא יכול לעשות שיהיה לכולם יום נעים

למעלה