הרגשה מעצבנת

ת מ ו ז

New member
הרגשה מעצבנת

יש לי ידיד... שאני לא יכולה להגיד שאני אוהבת אותו... אבל יש לי משהו איליו.... וכשהייתי אצל ידיד אחר שלי הוא כל הזמן קינא ואמר לי כבר לחזור הביתה... והייתי בטוחה שהולך להיות משהו בנינו... ואני משתדלת אף פעם לא לצפות והכל.... אבל.. אתם יודעים זרמתי. ואתמול בערב הוא אומר לי: "עכשיו ברצינות תמוז" "אני ואת לא ניהיה רצינים אף פעם"
הוא גר במרחק שעה וחצי.. והוא אומר שהוא רוצה חברה שתיהיה קרובה איליו שתוכל לפנק אותו והכל... ולא מישהי שהוא פוגש אותה פעם בשבוע
מה אתם אומרים? לעזוב את זה? והוא כזה חמוד מותק חולה על הבן אדם הזה... יש לו נפש כמו של בת

enjoi butterfly

New member
שלום....../images/Emo13.gif

מה שאת מרגישה אליו נראה כאליו זה הדדי..כי הוא מתקשר מדבר איתך מקנה.. משהו לא ממש ברור לי...
"עכשיו ברצינות תמוז" "אני ואת לא ניהיה רצינים אף פעם" הוא שאל את זה או אמר את זה או שאל?.. כי עם הוא אמר אין לי כל כל מה לעשות בנידון כי הוא רוצה מישהו קרובה אבל מיצד שני הוא רוצה אותך... אז אני חושב שאולי תדברו על זה?...חצי שעה זה כלום...( אני נוסע שעתיים ) דברו על זה רציני פעם אחת ולתמיד ותראו מה שניכם רוצים ואולי שווה לנסות?.. "והוא כזה חמוד מותק חולה על הבן אדם הזה" אז למה לעזוב?..

ת מ ו ז

New member
כמה דברים

1) זה שעה וחצי... והא גר באילת ואני במושב שעה וחצי מאילת 2) הוא לא ידועת... מצד אחד אומר כל הזמן שאני מיוחד.. וחמודה ואנחנו מתאמים אבל כל המזן מזכיר שאחנו רחוקים וזה לא מתאים קשר כזה... והוא לא יודעת.. מיוחד כזה באמת... ונאחנו ממש מתאים ואמת שיש מרחק אבל עכשיו חופש... והכל... אז.. לא יודעת:/

enjoi butterfly

New member
הממממ

עזבי אותך מרחק מניסיון אני אומר לך שזה לא הורס כלום ורק מהדק את הקשר.. ואני חושב שהוא רוצה אותך כי הוא לא סתם אומר שאת מיוחדת וחמודה ושאתם מתאמים... אני לא בטוח שמה שמפריע לו זה המרחק...תשאלי אותו מה זאת אומרת לא מתעים קשר כזה????של פעם בשבוע???ועכשיו חופש אפשר יותר.. ועם יש אהבה זה לא אמור להפריע...ועם את חושבת שהוא מיוחד והוא גם מגלה ענין אז שווה לנסות תנסו ותראו מה יקרה עכשיו חופש יש לכם המון זמן להיות ביחד ועם אני זוכר נכון שושי באחד השירשורים אמרה שאפשר אחריי כמה זמן לישון אחד אצל השני...וזה באמת כיף להתעורר בבוקר ליד הבן אדם שאת הכי אוהבת..גם לך מפריע המרחק???ונכון יש מרחק אבל זה לא מה שהורס.. אני נמצא עם מישהי שגרה ליד חיפה ואני בתל אביב אז נכון יש ימים שזה משגע!...אבל מיצד שני יש למה לחכות וזה שעתיים נסיעה..ואני לא מרגיש זה בעיה ...אז אני חושב שתדברו על זה..כי גם לי נראה שהוא רוצה אולי קצת מהסס אבל רוצה..וגם את רוצה...אז לכו על זה...חופש...עם יהיה טוב אחריי זה תמצאו פיתרון...

ת מ ו ז

New member
כמה דברים

1 אני גרה במושב שעה וחצי מאילת והוא גר באילת... 2) אין לי מוסג מה הוא רוצה... כי מצד אחד הוא צמה לקשר רציני ולחברה... אבל הוא אומר כל המזמן שאני רחוקה ואין סיכוי וזה.... ואני לא ידועה כאילו משהו השתנה אצלו.. מצד אחד הוא אומר שאנחנו מתאמים מצד שני הוא כל הזמן מזכיר את המרחק.. ושאי אפשר ככה לבנות קשר! בלאט לא יודעת אל לעזוב את זה... או מה לעשות.... כי יש לרגשות אל הבן אדם הזה...

דנטל

New member
גיאוגרפיה לא מתאימה לכל אחד

אני תל אביבית והחבר האחרון שלי היה אילתי. זה 5 שעות מרחק (שעה בטיסה). שלוש שנים היינו חברים וזה התאים לנו מאוד. היינו כל הזמן בטלפון וזה כאילו הוריד מהמרחק. אבל ישנם אנשים שלא יתמודדו עם מצב כזה. הם צריכים את המגע האמתי יותר. הם צריכים לראות יותר. הם צריכים את נוכחות בן הזוג יותר. אם הוא אמר שזה לא מתאים לו, אני הייתי יורדת מזה. פשוט להשאר ידידים.

sh53

New member
אני הייתי נותנת לזה עוד קצת זמן

לא הייתי מחליטה כן או לא, אלא מתקרבת לאט לאט בתור ידידה שלו, מנסה להראות לו את הצד היפה שבך (ואני בטוחה שיש יותר מצד אחד יפה שלך), לתת לו להכיר אותך יותר, לנסות להתקרב דרך ICQ או שיחות טלפון, לשלוח לו שבת שלום באימייל לכבוד יום שישי או לשלוח לו קישור לברכה ולומר לו שזה ממך אליו כידידה (דברים קטנים וחמודים שעושים לכל אחד טוב על הלב). בהתחלה להתקרב אליו כידידה, להיות עם 2 רגליים על הקרקע ולא לאבד את הראש ולהבין שיכול להיות שהוא יאמר לא בסוף (בגלל זה אני אומרת להתקרב כידידה ולא לפתח רגשות). אפשר לשאול אותו עד איפה היית הולך למען האהבה שלך? מה היית מוכן לעשות בשביל אהבה שתתממש לך? לתת לו לענות. זו הזדמנות טובה גם לך לענות לו - את יכולה לספר על עצמך, לומר שאת גם מחפשת אהבה, חסר לך קשר, שבשביל הבחור הנכון את תהיי מוכנה לנסוע לא מטר ולא 2 מטר, כי אהבה לא מוצאים כל יום (אולי המרחק שהוא יצטרך לנסוע מרתיע אותו, אך אם הוא יראה שאת מוכנה להשקיע בקשר, פעם בשבוע הוא ייסע לכיוון שלך ופעם בשבוע את תסעי אליו, כלומר תתראו פעמיים בשבוע, אז נסיעה במשך שעה וחצי פעם בשבוע זה לא נורא כל כך אם מתראים פעמיים בשבוע). בקיצור - נסי להתקרב אליו, תני לו הזדמנות להכיר את הדברים שבך, לגלות את הנפש הרומנטית שלך ואולי הוא ינסה לצאת איתך ולבדוק אפשרות לחברות ביניכם.

ת מ ו ז

New member
שושי כנסיייייייי

את מקסימה כבר אמרתי לך??!?!?! המון נשיקות ועזרת לי המון כרגיל.... תודה ומאכלת לך רק טוב

למעלה