הרגשה לא טובה מכירים את זה?

mikel a

New member
הרגשה לא טובה מכירים את זה?

מאתמול בערב אני בהרגשה כבדה. ממש מועקה. בלי סיבה מוצדקת. אבל הרגשה שלא עוזבת. מנסה להסיח את דעתי ולחשוב מחשבות חיוביות. וזה לא ממש עוזר

michal24

New member
קודם כל תרגישי טוב ../images/Emo140.gif ניסית לתת ל

להרגשה להיות במקום להילחם בה ? בד"כ הרגשות כאלו לא באות סתם, לפחות אצלי, וכמה שאני מנסה להילחם בהן ה דווקא עדו יותר נכנסות עמוק. אז אצלי יש 2 דרכים : או שאני מחליטה "להיכנס בהן" עד שאני אבין למה אני מרגישה ככה, ואז אנסה לשנות משהו כדי שהרגשות ישתנו גם, ואת זה אני עושה לפעמים במדיטציה, או בהליכה בשדה או בים... או שאני מחליטה שאין לי כוח להתמודד עם זה, שזה ממש בסדר גם, ואז אני מתנתקת, קוראת ספר, רואה סרט, משהו שיסיח את דעתי, לפעמים ההרגשה עוברת לבד, לאיזה זמן לפחות, ולפעמים כשאני מפסיקה את הסחת הדעת היא חוזרת. ובכל מקרה - תרגישי טוב !

יש סיבה להרגשה, ומחשבות חיוביות

לא יעבירו את הסיבה עד שלא תמצאי אותה. דבר ראשון אני ממליצה לך לדפדף קצת אחורה, לשרשור של רן-בת שדיברה על הרגשה דומה לפני כמה ימים, ולקרוא את התגובות שהיא קיבלה. יכול להיות שזה יעזור במשהו. אני מאוד מסכימה עם מיכל. חשוב לנסות למצוא את הסיבה להרגשה הכבדה - מה קרה אתמול שגרם לך להרגשה הזאת? ואם את לא מוצאת, אז כתיבה, הליכה ברגל, יציאה למרפסת להסתכל על עוברים ושבים, או כל פעילות אחרת שעשויה להרגיע, תעזור אולי בעניין הזה. האם את יודעת ממה נובעת ההרגשה שלך? ברגע שתמצאי את התשובה, או אפילו קצה חוט, יהיה יותר קל לטפל בה.

mikel a

New member
בטח שיש סיבה

אני נמצאת בהתלבטות בקשר לנושא מסויים. ואני חושבת שמרוב מחשבות לכאן ולכאן..אני כנראה במתח רב. שגורם להרגשה הלא טובה. יצאתי לרכיבה באופניים בפארק וזה קצת הקל. אבל עדיין לא הגעתי להחלטה וההרגשה לא נעלמה. אני חייבת להרפות. אולי שנת הלילה תיטיב איתי.

mikel a

New member
שנת הלילה עזרה לי וגם

שיחה טובה מלב אל לב שהאירה נקודות שלא חשבתי עליהן. אומנם עדיין לא הגעתי להחלטה, אבל אני חושבת שלפעמים צריך לתת לזמן לעשות את שלו, ההחלטה צריכה להבשיל. וכשמנסים להאיץ בה זה לא הולך. עצם התובנה הזו גרמה לי להקלה גדולה. זאת היתה כוונתי בכך שאני צריכה ללמוד להרפות מדברים. לא כל הזמן לחשוב ולחשוב אלא פשוט להיות. ולתת לדברים לזרום בקצב שלהם.

meshi4

New member
עכשיו אני מה זה מזדהה איתך.

ביומיים האחרונים מרגישה מועקה כבדה.[מענין אחרי סוף שבוע כייפי]נלחמת בזה בכל הכלים שיש לי.בכל זאת ...............

mikel a

New member
משי מבינה אותך ../images/Emo24.gif

לי עזרה העיצה שקיבלתי להתמקד במקור המועקה. לא להשאיר אותה מעורפלת. ועשייה של דברים שמרגיעים אותי. והידיעה שהמועקה עוברת ומגיעים שוב ימים יותר טובים! אם יעזור לך לספר יותר אני פה.

משי, את יודעת למה זה קשור?

זה מאוד עוזר לדבר על זה, כדי לזהות ממה זה נובע. אני מזדהה מאוד עם ההרגשה כרגע כי גם אצלי קורים דברים שגרמו לי בימים האחרונים לתחושה דומה. וברגע שזיהיתי את המקור שלה זה עזר, ושיפר מאוד את הרגשתי. אנחנו כאן בשבילך.

meshi4

New member
תודה לכן. בודאי שאני

יודעת לזהות ממה זה נובע.יתכן שיש קשר לחוסר איזון הורמונלי שמשפיע ומוסיף להרגשת המועקה.כל השנים היתה לי הרגשה של חוסר אנרגיה כזאת לפני מחזור.[להרבה נשים יש את התופעה הזאת]אלא שאז היתה לי נפש קרובה כל כך מבינה ומרגיעה.יש לי חברת נפש שלה אני מספרת הכל.אני מעריכה מאוד את ההבנה,התמיכה והעידוד שלה. בשנים האחרונות זה קורה לי הרבה יותר בגלל המשבר שעברתי.משתדלת להפעיל את הרציונליות שבי.הלכתי לרקוד אתמול בערב נהניתי.בכל זאת הדמעות והמחנק בגרון ישנם.באופיי לא אוהבת ל"הישבר" לפני אנשים.הכתיבה דווקא הקלה עלי לכמה שעות.

למעלה