הרגשה כללית....לכולם

הרגשה כללית....לכולם

שלום שמי גבע... אולי לא שמתם לב אבל נכנסתי לאתר לפני שבוע וחצי בערך... חשבתי לעצמי יופי, פה אנשים יעזרו לי ללמוד מאגיה וכל מיני דרכים לשפר ולעזור לעולם חיפשתי מישהו שיעזור לי אבל אפילו אחד לא באמת יכול/רוצה ללמד אותי יש כאלה ולהם תודה שמפנים לאתרים שבהם אפשר ללמוד, אבל ושוב אבל אי אפשר ללמוד בלי מישהו שמלמד במיוחד אם זה נושא מיסתורי וחדש. אני בתוח שיש כאן אנשים טובים שיכולים לחלוק מידע רב אבל במקום זה מתווכחים על אה ועל דה לא שזה רע... אבל יש גם את הקטנים שלא מבינים אבל רוצים, רוצים מאוד! וממש מאוכזבים מזה שאין להם מורה שידריך אותם. אני בעד להפוך את הפורום לחלוקת מיידע או ליצור פורום שבו יהיה את המסטר שהוא ילמד את הקטנים/מתלמדים את רזי המגיה. ושוב: האם מישהו מוכן ללמד אותי איך לעזור לעולם ע"ימאגיה? תודה אחי היקרים על שהקדשתם לי 5 דקות מזמנכן היקר

Justin Angel

New member
...

חשבתי על לשבת ולכתוב תוכנית ללימוד מאגיה בעברית אבל אני אף פעם לא התפנתי לכך... אולי אני אעשה את זה עכשיו...

Zipadidoda

New member
שמע גבע

הייתי שמח לממד אותך מה שאני יודע אבל ממש אין לי זמן :( אבל יש לי להגיד לך משהו לפני כמה חודשים חיפשתי מורה נמאס לי מאתרים והכל מישהו שמנסיון ילמד אותי והכל ומצאתי אחד! בעצםת מצאתי הרבה! כל פעם ששאלתי שאלה או רציתי מורה! תמשיך לבקש מעצמך מורה.. תמשיך לשאול את עצמך שאלות על מיסטיקה או אל מה שלא תרצה... ותקבל תשובה מהר מאוד! בין אם תשובה מיידית לתושבה בימים הבאים במקרה מסויים בהצלחה!

nepthys

New member
לדעתי,

מאגיה זה דבר אינדיבידואלי שאדם לומד לבדו. יש אנשים שלא מסוגלים לעבוד עם סוג אחד שלה, אבל כן מסוגלים עם סוג אחר. אם תפנה בשאלה ספציפית ורצינית, אני בטוחה שאני אוכל לענות לך. אבל אני לא מתכוונת לכתוב כאן מין חומר לימוד שכזה, כי פשוט.. מה שמתאים לי אולי לא יתאים לך. אם אתה רוצה סקירה כללית של סוגי מאגיה שונים, אני מוכנה לעשות את זה.. ואם אתה רוצה ללמוד על מאגיה ספציפית, אני אולי אוכל לעזור לך, תלוי איזו. מכיוון שיש פשוט המון זרמים דתיים ופילוסופיה רוחנית, ואתה מתישהו מוצא את עצמך חלק מאחת, או מפתח לעצמך משהו משלך. זה שמישהו אחר יגיד לך משהו שיטען שהוא הכי נכון, הכי חכם, והכי משפיע, רק הופך אותו לבעל הרבה פחות ידע ממך - תזכור את זה. ואל תקשיב למי שיושב כאן ומתנצח כאן מעל אחרים אלא אם הוא באמת נותן מקורות כלשהם לידע שלו ולא משכנע אותך שהוא סתם יודע יותר טוב..

Justin Angel

New member
אני חולק על דעתך

מג´יק הוא דבר שאפשר ללמוד בשלושה דרכים: 1) לבד 2) עם מורה (כלומר בקבוצה של שתיים) 3) בתוך קבוצה (קוואן או קבוצת לימוד) אני למדתי בדרך הראשונה , כראש האגודה המאגית הישראלית עזרתי להרבה אנשים ללמוד בדרך השנייה. לכל רך יש את היתרונות והחסרונות שלה. לפי דעתי הענווה הדרך הכי טובה ללמוד זה בקבוצה של שתיים עם מישהו מהמין השני. כן כן , שמעתם אותי נכון. אחת מהחלוקות הרבות של מג´יק היא החלוקה לדברים נשיים ולדברים גבריים ושתי אנשים משתי המינים יכולים להשיג יותר מרווח פעולה מאשר שניים מאותו מין. החסרון של קבוצה , היא שזה באמת בסוף היםו קבוצה של אנשים שלא כולם יכולים להתפנות ולא כולם שותפים לאותה דעה. אבל היתרון הוא שיש לחברי הקבוצה מספר עצום של אפשריות. אני לא מזלזל בדרך הלמידה האישית או משהו כזה, ככה אני למדתי מאז שהתחלתי לעסוק במג´יק ועד עצם היום הזה. הכי טוב בללמוד לבד זה שאתה קומפקטי :)

wicca_sphere

New member
אשמח לעזור

אולם אין ברשותי ידע כמו שיש לנווד (כוכב השחר), אבל אני בהחלט מחשיב את עצמי כבעל ידע רב למרות גילי הצעיר. אם ברצונך ליצור קשר באיי סיי קיו מספרי: 109842550 והאיי מייל שלי: [email protected]

the_hermit

New member
שלום גבע

כל אחד הוא אדם שונה, כל אחד תופס את המאגיה בצורה שונה. נכון שיש "אמיתות", אבל כל אחד מבין מהם משהו אחר. גבע, תתחיל לבד, תמצא את עצמך בדרך, תמצא את הדרך בעצמך, ואז שתרגיש שלמדת, ושאתה רוצה להעלות את הענינים מישור, תמצא מורה. והוא יגיע, אני מבטיח לך. יש אתרים נפלאים ברשת, שמכילים הרבה מידע מהרבה גישות. תחפש, תתעניין, תחקור. יש הרבה מה ללמוד, גם בלי מורה. ככה תוכל לעצב את עצמך, ולא להתעצב לפי אחרים. אשמח להביא לך לינקים טובים, שיענינו אותך.

Zipadidoda

New member
לגבי אתה לא יודע מה לעשות וכדומה

תראה מצאתי אתר לפני כמה זמן שמדבר על הרבה מאוד זרמים וכיוונ\נים בין אם זה מכשף או הילר או... תיכנס תבדוק שם אולי תתחבר אם מששהו אחרי שתדע מה אתה רוצה ליהיות ומה אתה נראה לך יהיה הרבה יותר קל זה הקישור המצורף

nepthys

New member
אתה בטוח שזה לא

אתר RPG? :) LOL המונחים שלו כל כך מצחיקים..

Justin Angel

New member
תני להם להנות מהספק.

הרי אין באמת מילון טרמילוגי מלא לדברים כאלה בעברית... אמרו לי שיהיה אחד כזה ב"מקשוף".

ההתנסות האישית היא חלק הארי...

שלום לך! קראתי והתרשמתי מכנות רצונך ללמוד. אך אני יכולה להבטיח לך שדבר משותף אחד פה לכולם והוא שכל אחד בדרך שלו מנסה להבין להתרשם ולהתנסות במאגיה. מה שאתה עושה הוא חלק מתהליך הלמידה והיא התהיה. תשאל, תתהה, תרשם ותדבר... ומפה לשם יתחיל לך הידע הבסיסי. כולנו התחלנו כך....אין בית ספר למאגיה :) לצערי, כולנו תלמידים של אותו כוח עליון המנווט את דרכנו. ולכן, תקרא , תחלוק עמנו דעות. וברוך הבא... צילה שיר-אל

למעלה