הרגשה טובה

Saint_Nookie

New member
הרגשה טובה

אולי זה אל במקום אבל אני כן מאמינה שמי שקובע לעצמו שהוא מרגיש טוב עם עצמו מצליח. נכון שישי אנשים שהחיים שלהם קשים, אבל בסופו של דבר זה לא מ ה שנופל עליך זה א י ך אתה מתמודד עם זה. ואני מצטערת אם זה נשמע מתנשא או קיטשי.

גיל.

New member
לא מתנשא ולא קיטשי!

יותר מזה, קלעת בדיוק למה שאני מנסה להעביר כאן בפורום שלנו! הגישה הזו, שצריך לדעת איך להסתכל על המציאות, למרות שהמציאות עצמה לא משתנה, היא הגישה שאני מראה כאן. נכון, המציאות קיימת, אבל אנחנו צריכים לדעת איך לראות אותה וכך להרגיש טוב. אני מצרף את ההודעה שכתבתי לפני כמה דקות כתגובה להודעה אחרת. מה דעתך?

Saint_Nookie

New member
ח``ח

אני שמחה שאתה מסכים איתי ואני מחזקת את ההודעה ב``כן`` משמעותי:) רק חבל שחלק מהאנשים (ולא, אני לא רומזת) לא מוכנים לקבל את זה ומעדיפים לבכות בבית על מר גורלם...חבל זה בזבוז אנרגיה. מיותר.

גיל.

New member
קצת קשה לי לקבל את המונח ``מעדיפים``

לאמונתי הם פשוט לא יודעים איך לפעול בצורה אחרת. גם ללמוד לצאת מדיכאון ומהרגשה לא טובה באופן כללי היא אומנות נלמדת... לא כל אחד נולד עם הידע הזה ורבים מקבלים את התקף הדיכאון פתאום באמצע החיים בלי לדעת מהיכן הוא נחת עליהם. מה שנכון, הוא שבדיכאון יש בזבוז אדיר של אנרגיה...

Saint_Nookie

New member
:)נכון אבל

עדיין יש אנשים שאוהבים להיות בדיכאון. קצת קשה להסביר את זה נכון אבל הם אוהבים שמרחמים עליהם ועוד יותר לרחם על עצמם! חוץ מזה לפעמים אנשים מדחיקים דברים ואז זה יוצא בבום החוצה חזק יותר וכואב יותר. מכאן נובע (כן כן אני מגיעה למסקנה) שמי שרוצה באמת לצאת מזה יכול לנסות ובסופו של דבר יצליח לעומת זאת מי שאוהב ``להתקע`` בדיכאון - נשאר ככה.

גיל.

New member
יודעת מה? צודקת...

יש כאלה אנשים, יצא לי להתקל בכמה כאלה אישית... זה לא נחמד, וממני אישית זה מוציא המון אנרגיה לנסות ולעזור להם לצאת מזה, כי זה לא מה שהם רוצים... אנשים כאלה לא ימצאו בד``כ מקור לעזרה בפורום שלנו, עדיף להם ללכת לסהר תמיכה ודומיו. לא שהפורום שלנו לא יכול לעזור להם, פשוט מנסיוני עם אנשים כאלה, הם לא מוכנים לשמוע את מה שיש לאחרים להגיד להם (כי ביקורת היא דבר שהם לא סובלים) ופשוט נעלמים. בינתיים לא ראיתי בפורום שלנו משתתפים כאלה, ואם יגיעו, אנסה לעזור להם ואקווה שיצליחו להוציא את עצמם מהמעגל של הרצון ברחמי העולם. זה מעגל שלא מביא אותם לשום מקום. יש דרך לטפל בזה, אבל היא יותר דרך המשפחה מאשר דרך האדם עצמו שלא רוצה להשתנות... תודה נוקי!

Saint_Nookie

New member
בבקשה גיל :)

זה נכון. ולכן הפורום הזה הוא בדיוק מה שחלק מהאנשים צריכים:)

כן, ולא, לא, ולא.

כן, אם לא מרפים מנסיונות שונים, ניתן להתגבר על כל דיכאון. לא, אין בכך כל בחירה. לא, אין בדיכאון כל הנאה. לא, תשומת הלב הוא צורך ותוצאה של המצב. המדוכא היה מעדיף לחיות את חייו ולהשיג תשומי בדרך מהנה, אבל זה לא ניתן במצב הנתון.

למעלה