הרגשה בפגישות.

אני לא מכיר אותו.

אני מדבר עם רב שאני מכיר (ואני לא אגיד את שמו, בשביל לשמור על הפרטיות שלי), והוא אמר שבמקרה הצורך הוא יתייעץ עם מומחים בנושא.

קליט

New member
אני מתלבט אם אתה חייב יעוץ פרטי

נראה שכן . בעיקרון ובגדול מה שהרבנים ממליצים זה כך ; יש וורט ידועה מהחזון איש נדמה לי "שאם הלב אומר כן - והשכל לא מתנגד - אפשר לסיים שידוך, וגם אם השכל אומר כן והלב לא מתנגד אפשר לסיים שידוך" . עליך גם להחליט אם רמה כזאת של מראה מספק אותך, יש כאן בסיס מספיק לאהבה חזקה בתנאי שהתוכנות שלה הן טובות ומתאימות ואם תשקיע בה תהיו מאושרים ואוהבים . כדאי שתפנה בהקדם לאיש מקצוע ותחליט, לשבת על הגדר זה לא נוח.. ואתה עלול להפסיד זיווג מעולה ) כתבתי את התגובה באופרה מיני מובייל והכל הפוך כאן, אז יתכנו טעויות(

קרה לי גם...

התייעצתי עם אם אחד הגדולים בדור והוא אמר שלא מתחתנים ואומרים אח"כ יהיה בסדר. אבל תלוי כל מקרה לגופו

אני מבינה אותך

אני גם עברתי את זה,היה חסר הקליק...הלב פחד להגיד כן! עשיתי הקפאה כדי לראות אם אני מתגעגעת....הבחור נפגע והתפוצץ השידוך..... אם אתה עושה הקפאה תעשה את זה בצורה עדינה ותחמיא לה שהיא מיוחדת ובזמן הזה תבדוק אם אתה מתגעגע או שטוב לך ככה בלעדיה! אני לא הרגשתי געגוע אלא הרגשת פיספוס קשה מאד! אבל הכל משמיים!

בדיוק,

היה קשה ללב להגיד כן!עד שחשבתי לעשות עלי איזה כישוף!איזה באסה זה

כי

ראיתי בו הרבה מעלות.והיה נעים לי בשיחה איתו,ולא רציתי שתיגמר הפגישה!אז היה קשה....................ועד עכשיו עברו כבר3חודשים ואני לא שוכחת אותו

למעלה