הרגשה בפגישות.

הרגשה בפגישות.

מה דעתכם על בחורה שהכל נחמד איתה בפגישות, הכל זורם, נראה שהראש שלכם באותו כיון, אבל אין את הקליק, אין שום רגש אליה. מה הייתם עושים? (השאלה גם הפוך לבנות)

קודם כל

השאלה היא מאיזו סיבה אין לך איתה שום קליק?? זה פשוט לא זה או שאתה משווה בינה לבין מישהי אחרת? או שאולי ככה לא ניראה לך שאמורה להיות האישה האידיאלית? ואם אין שום סיבה ופשוט סתם אתה מרגיש שזה לא זה אז פשוט אין טעם. "קליק" זה לא הכל אבל בלי קליק אין כלום

אין לי הסבר ממשי לזה.

פשוט אין קליק. אין משיכה. אבל מצד שני, השכל אומר שהיא כן מתאימה. מה עושים?

רק אתה יודע

את ההסברים והסיבות שלך. כמה פגישות יצאתם? צריך שתהיה ביניכם כימיה זה הכי חשוב.

נכון.

אבל אולי בהמשך כן תבוא אהבה?! אולי אם אני יחתוך, אז אני ירגיש פיספוס בהמשך?! תמיד טוב להתייעץ לפני שחותכים או סוגרים.

כן.

אבל זה לא שהיא מכוערת, היא בסדר גמור, רק שאני לא התחברתי. אבל אולי החיבור הזה יבוא בהמשך.

אני לא מבינה

למה אתה מתעקש עליה דווקא... אמרת שיצאתם הרבה. ואם המשיכה לא תגיע בהמשך? מה תעשה? תבטל אירוסין?? זה אחד הדברים הנוראיים!! תעשה טובה אל תסגור אם אתה לא בטוח ב100%. אולי אתה משווה אותה למישהי אחרת שיצאת איתה או משהו כזה.

בעיה נפוצה

אצל בחורי ישיבה שגדלים בחברה סגורה רק בנים בלי בנות יתכנו בעיות בתחום הזה של ההתפתחות המינית.. אולי זו הסיבה שאתה לא מרגיש משיכה... או שייתכן שהבחורה הזו ספציפית היא לא הטעם שלך.. השאלה שלי האם הייתה לך כבר משיכה לאיזושהיא בת זוג... בכל אופן עיצה שלי גם אם הרב יאמר לך תתחתן לשם שמיים בלי משיכה או שהוא יגיד לך שהמשיכה תבוא אחרי החתונה.. בבקשה ממך אל תעשה עוול לבחורה שאתה מכיר.. תניח אותה לנפשה שתמצא מישהו שיימשך אלייה בכלות החושים....כמו שהשם ברא בדרך הטבע...

שים לב

לאן אתה משרשר... ובשביל מה כל הציניות? זה העולם החרדי לא נכון לתקוף אחד. אתה מרגיש נגד? אתה מוזמן לכתוב פוסט בנושא

מנסיון נשמה...

יש פתגם מצחיק של מדריכים שאומר העיקר שאין דחייה.. ואני אחלק את השאלה שלך... שאתה מדבר על רגש על איזה רגש אתה מדבר ישנו רגש שפשוט כיפ לך בנוכחותה של הבת זוג וזה לא שונה מקשרים חברתיים שיש לך בישיבה או בכל מקום אחר... וישנו סוג של רגש שהיא בעצם משיכה מינית וכדאי לקרוא לילד בשמו.. לגבי החלק של המשיכה חייב שתיהיה משיכה ואם אתה לא מרגיש משיכה צריך לחפש איפה הבעייה... ושוב המשיכה המינית היא לא הדבר הכי חשוב אבל היא הבסיס... שהשם ברא את הייצר הזה כי ללא זה אדם לא היה נושא אשה כמבואר בגמרא.. וכל האמירות שהעיקר שהיא לא דוחה אותך.. אלו אמירות פסולות.. חייבת להיות ערגה וכמיהה להתאחד האחד עם האחר... ודבר זה אפשר לדעת כבר מהמבט הראשון ולא צריך לסחוב כמה פגישות.. לגבי הרגש שקוראים לו כימיה זה דבר שיכול להתפתח במשך הפגישות.. בפרט כשבהתחלה ישנה בושה בפרט לבחור ישיבה שנמצא בד אמות של הלכה.. בהנחה ש2 סוגי הרגש קיממים בבסיס הקשר ניתן לבדוק מבחינה שכלית האם זה הדבר הנכון לנו.. וכאן הייתי ממליץ להיזהר מאוד שהרגש לא יטעה אותנו כי כשהרגש פועל השכל יושן... ולכן כדאי לערב מישהו מהצד כמו הורים שלא משוחדים ברגש...

זה לא פחד מנישואין.

זה פחד מנישואין איתה, כי אין לי שום משיכה אליה. רק שכלית אנחנו מתאימים.

למעלה