הרגע...

לוּבּה

New member
כן חיבוק חוף!!|אנ"ה|

והוא חיבק אותי כזה
בואי כבר לצילומים!!

הייתי רוצה לבוא אבל אין לי הסעה../images/Emo10.gif

סוף סוך אמא אישרה לי להגיע!!!!אבל אני צריכה הסעה חזרה הביתה...ורוב חברות שלי לא מוכנות חלק אני לא רוצה שיבואו איתי כי הם יבהלו מאבי הם נבהלות מדברים שאניע ושהנ אז מאבי?חחח וחלק גם לא בא לי שיתחילו לדבר איתי על החברים המוזרים שלי מהאיטנרנט ולא יקליטו כול מהחיים שלהם(לפעמים הם פשוט לא מבינות ת'קטעים שלי) וחברה אחרת יכולה אבל אני מכירה אותה רק מהשנה וזה יהיה מוזר לבקש ממנה לבוא איתי לא יודעת אני כבר אחפש מישהו לנצל חחח...

חחחחח!!אביייי!! ביקשת ממריאנו טרמפ?

חחחחחח!!! ואשכרה צציפת שהוא יסכים? התנהת עליו כאלו הוא איזה חבר שלך! מה זה אתה מכיר שם אתכ ולם כמו איזה לא יודעת מה...פחחחח אוף יא מדליק אםה ייתי באה אז בטחה ייתי מה זה נגנבת ומתפוצצת מצחוק(ממך!!!) שיאללה איתך *ממשיכה להיות בשוק*

לוּבּה

New member
ומה ארז עשה../images/Emo35.gif|אנ"ה|

הוא בטח רק נבהל ולא השתגע כמו פרידמן הא?

../images/Emo6.gifחחחחחח אוי ענקקקקקקק!../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח!!! הוא התחשמל?!!?1 חחחחחח ענקקקק ענק!! חחחחחח מה אורנה אמרה כשסיפרת לה שפרידמן העיף את הבלון? חחחח יהו לא נתת לה כבר מכתב פעם? איזה מדליקקקקקקקק אני גם אכתוב לה מכתב אם אני אבוא פעם

וואו מדליק איזה כיף לך סחטיין על

האומץ!!!!
מאבי אני אפילו מצפה לעשות דברים כאלה חחח.... אבל ממך לא טוף אני לא ממש מכירה אותך גם את לא ממש כולכם מכיריםא ותי בתור ה"עצבנית" חחחח

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif|אנ"ה|

אחרי שחישמלתי את פרידמן אבי אמר לי שאני מלכה
ועוד מישו אמר לי שאני מגניבה
אבל אני לא נותנת לה מכתבים כמו שאבי נותן לדב
אני כותבת לה דברים אמיתיים....

מה אבי נותן לדב?אוף אבי מדליקקק חח

חחחח ואת מלכה אוף חולה עלא בי איזה מצחיייקקק חחח אם אניא בוא אני אתפוצץ או שאני סתם אהיה מאוד נבוכה....חחח

פחחחחח

שיהוא יתך
שאניא בוא(יש לי שבועיים למצוא מלווה) אני אכין משהו לדב ולעלמה החמודה ולאורנה כמובן!!! אני רוצה הכיה כיה כיב עולם לדבר עם פרידמן יש סיכוי שמישהו(אבי!!!) יבוא איתי לתת לפרידמן איזה סוכרייה או משהו?

bad boys2

New member
הסיכום שלי

דבר ראשון היה ס22ה טוב אני וחבר שלי הגענו לאולפנים יצאנו מהאותו פתאום אני קולט איזה מליון פלאשים ואז ראיתי את עופר שכטר וזה עם המשקפיים (איזה קמצנים המפורסמים האלה מליונרים אבל נוסעים במונית) אחרי זה התקקשרתי לאבי ואני וחבר שלי הכרנו את כולם (לא שאני זוכר את השמות או משהו) אחרי זה עמדנו ליד השער עם המעריצות של אקזיט ובזמן שהם צעקו עופר שכטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטר לכל מי שיצא מהבנין אני וחבר שלי דיברנו בצד (כשאבי כתב תחפש אנשים שרוטים חשבתי שהוא צחק מסתבר שלו...) ב20:10 בערך נכנסנו קיציס דיבר איתנו ניסה להסתלבט על איזה ילד ג'ינג'י שאבא של חבר שלו מארגן את המילים ("אאאה את הטקסטים חשבתי שהוא מארגן את המילים א' את שם ב' שם..."") אבל הילד היה מפגר מדי (קורה) התוכנית התחילה היה מצחיק לאאלה (לא בא לי על
ים) הקטע עם העט היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כשאלי התחפש לזה מתשע והצבעתי עליו ואמרתי "יבאאלה" הוא תקע בי מבט שגרם לי לסיוטים כל הלילה (בעצם לא) אחרי שלוש פעמים ששידרו את הקטע עם תשע יצאנו ובזמן שחיכיתי לאמא שלי אז אמרתי מזל טוב לאורנה בנאי והיא אמרלה תודה חמוד ואז קיציס ופרידמן יצאו ופרידמן אמר למישהי שצילמה אותם בוידאו שקיציס רוצה להתחתן איתה איזה 100 פעם (מה שמוכיח שהוא מצחיק גם מחוץ לצילומים) ואז פרידמן הביא לי כיף (אני לא שוטף ידיים יותר בחיים) ושמתי יד לקיציס והוא הסתובב (מניאק אני לא אוהב אותו יותר) ואז חזרנו הביתה (והקפצנו את אבי ועוד מישהו שברח לי השם שלו לעזריאלי) והכל היה סבבה

bad boys2

New member
ועוד משהו

פעם הבאה אני לא יתעצל להביא תיק ואני יקח מצלמה

«Spider»

New member
הסיכום שלי

הגעתי לצילומים ואבי "נתן" לי להציק לו כדי שלא ישעמם לי תודה אבי
אחרי חצי שעה בערך הוא לקח לי הבלון ונתן אותו למישהי עם כובע מצחיק
אח"כ הוא גם לקח לי את המקל ואז כבר לא היה לי איך להציק לו אבל לא נורא כי כבר נכנסנו לצילומים התוכנית הייתה קורעת!!
יותר מזה אני לא אגיד פרטים קטנים: -מריאנו הבטיח טרמפ לתחנה המרכזית, אבל הבריז. -לדוב נבון יש כתב של ילד בכיתה ב'
-הקטע עם פרידמן והעט היה שולט!!!
אני חייב עט כזה
-אני גם חייב צמיד כמו של אבי וטבעת פלייבוי שחורה -אבי הביא לי סוכריה ^^ הממ זהו נהנתי מאוד

למעלה