הרגע...

boolbool boy

New member
הרגע...

חזרתי מהתוכנית ארץ נהדרת!!! התוכנית הזאת תוצג מחר ביום שישי ב21:00 היה מזה מצחיק!! אני יכסוך בפרטים... אבל היה קורע!!

לוּבּה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גאאאאאאד היה כל כך קורעעעעע!!!!!! נתחיל בזה שהייתי בשורה האחרונה וזה די טוב כי רואים את כל השחקנים יוצאים ונכנסים לחדר איפור... קיצורררררר כשהיינו שם.. אז בהפסקה חיכו שאורנה תתלבש וקרה את הדבר הכי מצחיק שיששששש!!!!!! לילדה אחת הייתה מן עט חשמלית כזאת שאם לוחצים כדי להוציא תעט מתחשמלים... ומקבלים חתכית זרם.. תאמינו לי.. אני ניסיתי... אז בהפסקה אני וחברה שלי ירדנו למטה וביקשנו מפרידמן שיחתום לנו, ואני הייתי עם הבלון שתכננתי לתת לאורנה... זה היה ככה: אני:היי אתה יכול לחתום לי
פרידמן:בטח!איך קוראים לך
אני:שלי *פרידמן מנסה לכתוב* אני:צריך ללחוץ על זה.. פרידמן:אה שניה... *מתחשמל* פרידמן: יא בתזונה!!!!!!! *זורק תעט בעצבים* *קורע לי את הבלון מהחוט והבלון עף למעלה
* אני בזמן הזה נשפכת מצחוק..... וגם כל הקהל... הייתי בשוק שבכלל היה לי תאומץ לעשות את זה!
יו זה היה כזה קורעע!! אחורי זה הוא מדבר עם הקהל ואומר שאנחנו קהל נחמד בלה בלה בלה.. חוץ מהשתיים האלו שם למעלה! והוא הצביע עליי ועל חברה שלי... וכולם נקרעוווווו אחורי זה הוא נכנס לחדר הלבשה ואנח כזה.. סליחה וזה.. אז הוא אמר אה שטויות.... חמודדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשניגמרה התוכנית ניסינו להוריד את הבלון אבל ללא הצלחה
אז יצאנו החוצה לחכות שכולם יצאו....... כשאורנה יצאה אני נתתי לה את המכתב והסברתי לה שהיה גם בלון אבל פרידמן העיף אותו... וגם עוד 2 בנות נתנו לה מכתב או משו כזה... אחורי זה קיציס ופרידמן יצאו אז חברה שלי עושה לפרידמן אפשר תמונה? אז הוא אומר לה כזה.. ממש לא.. או משו כזה...חחחחחחח ואז היא עושה לו וחתימה? אז הוא אומר לה... שניה.. רגע... דיי זה היה כזה מצחיק!! והוא וקיציס החזיקו ידיים... ואז קיצי רצה לחתום לי והעט לא עבדה אז הבאתי לו עט אחרת וזה גם לא עבד אז הוא אמר.. כנראה זה הדף לא פסדר... חחח אחורי זה אלי יצא ורצינו להצטלםא יתו אז אני הצטלמתי איתו ואז חברה שלי הצטלמה איתו אז הוא אמר שאצלי הוא חייך ואצלה לא
והוא גם הצטלם למישי שעשתה קלטת וידאו לחברה שלה.. והיא הייתה בת 13.. אז הוא אומר בת מצווה.. בעצם לא.. את בת... את לא בת 12... זה היה קורעעעעע!!! אחורי זה מריאנו יצא ורצינו להצטלם גמיתו אז הוא אמר חיבוק חורף וחיבק אותי חזק חזק והצטלמנו
הם כאלו חמודיםםםםםםםםםם
טוב.. אז כל הכבוד למיש קרא עד עכשיו
שלי

PopPy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העט!!! זה היה של אלינור, לא?
אני זוכרת שבצילומים של רב"י מישהי עשתה את זה לארז
וואו, נשמע שהיה קורע.. פרידמן פשוט מטורף לגמרי והוא מוכיח את זה כל פעם מחדש. מלך!

Human Nature

New member
היה באמת כיף ../images/Emo6.gif |טל| †

דברים טובים ^^ 1. הצקנו לפרחות מ"אקזיט" (כולל תפיסת עופר שכטר בחולצה וצעקת- עופר, תביא חתימה!). 2. דב נבון חתם לי
3. דב נבון קרא את שני המכתבים שכתבתי לו
4. דב נבון דבּר איתי על ההצגה החדשה שלו, ואמר לי לבוא
5. דב נבון מושלם
6. הפחדתי את מריאנו (שהוא, אגב, מניאק- כי הוא לא הסיע אותי לת"מ כמו שהוא הבטיח >_<). 7. שלחתי לאורנה נשיקה באוויר והחמודה החזירה לי אחת. מלכה!
8. עלמה ממש ביישנית
9. דב נבון נגע לי ב"מחכים לגודו". מושלם
10. דב נבון מלך

PopPy

New member
אבי, תתבייש!

אתה מתעלם בשיטטיות מדב נבון! אפילו לא הזכרת אותו בהודעה!
הספקתם לפגוש גם את עופר שכטר? הצילומים של אקסיט זה לא בשתיים או משהו כזה? לאמשנה, הוא יאמייי..
. תמונות, מישהו?

alinali

New member
../images/Emo23.gifהיה ממש כייף!!../images/Emo23.gif

התוכנית הייתה ממש מצחיקה וההפסקות היו קורעות!! כן אתי, זה היה העט של אלינור..היא קנתה אחד חדש ובגלל שפרידמן זרק אותו מה זה חזק {הוא עמד ליד המקום של אלי-"הקצב" אז הוא זרק אותו לכיוון המדרגות וזה נשבר לגמרי}..אחרי זה אלי הרים את זה ושאל של מי זה..אז הוא זרק את זה לקהל..מה זה נבהלתי כי אם זה היה פוגע בי זה היה מחשמל אותי {ואני יודעת איך זה..אלינור חישמלה אותי בשנה שעברה..}..אבל העט נשבר..היו עוד מלא קטעים!!!! היה איזה שומר אחד חדש מה זה חמוווווווד..ועוד כמה שאני מכירה..היה ממש אחלה.. חוץ מזה שאתמול היה לי יום מדהים
מכמה בחינות.. אחרי התוכנית אורנה יצאה..ואז היה מה זה קורע כשפרידמן וקיציס הקליטו ברכה לחברה של אלינור {שאגב העתיקה מממני את הרעיון..אני עשיתי לחברה שלי ליומולדת שהיה לה לפני איזה שבועיים ברכה מצולמת בווידאו מכל החברים שלה ואז צילמתי את המנחים של אקסיט שזוהי התוכנית האהובה עליה והיא מה זה אהבה..אז אלינור העתיקה ממני את הרעיון..} אז פרידמן אומר למצלמה: מיטל קיציס רוצה להתחתן..והתחיל להגיד שטויות.. אה..היה איזה קטע בהתחלה שאורנה אומרת {לפני שהתחילו לצלם} שפרידמן שקט מדי וזה חשוד..חחחחחחח.. קיצר היה ממש פצצה אתמול!!
יום מדהים שכזה!!

Human Nature

New member
LOL. |טל| †

הצלומים של "אקזיט" תמיד נמשכים עד שאני מגיע לשם (שזה בסביבות 19:00). כל הפרחות יושבות בחוץ, אז נגּשנו לדבר ולהציק להן. גאש, איזה פוסטמות!
הן כולן התנפלו על עופר שכטר בהסטריה והכל, והוא כזה שמוק. הוא אומר להן: "די, בנות, המונית שלי כאן". ואז הוא ממשיך להתחכך בהן
טיפש. בכל מקרה, עדי רצתה שהוא יחתום לה, ומכיוון שאני קצת יותר קולני ממנה, היא נתנה לי לגשת אליו. אז בין כל הפרחות הללו, אני נדחפתי, תפסתי לו בחולצה וצעקתי לו: "תביא חתימה". הטיפש כבר היה בדרך למונית (עם טונה פרחות תופסות אותו O_O) ואמר: "מצטער, גבר, אני הולך". ובגללו נפל לי הבלון

bad boys2

New member
טוב נו למה אתה מצפה

ממישהו שנפח בלון צייר עליו פרצוף ועשה כאילו הבלון יורד לא ואז הבלון אומר לו שיש לו זין קטן...

לוּבּה

New member
נתת לאורנה נשיקה באוויר??????

מתי?? איפה?? היא החזירה לך?? יאאאא!! נו תפרטטטטטטטטט

Human Nature

New member
כן |טל| †

היא היתה במצב רוח ממש טוב הפעם ^^ אני כזה צעקתי לה: "אורנה, את חמודה! אנחנו אוהבים אותך!". והיא חיּכה ואמרה כל הזמן "תודה". טיהי. ואז התחשק לי היה לשלוח לה נשיקה באוויר. והמתוקה החזירה לי

חחח יו איזה מדליקקק!!!

-אתה! חחחחח זה מה זה מתאים לך!!!! "אורנה את חמודה!!" חחח מה זה??? אתה חסר בושה כזה...חחח יא איש מדליקייי! מדליקזםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יוווו!!!! אורנה החזירה לך נשיקה???

איזה מדליייייייייייקקקק!!! וואו איזה מדליקזםםםםםםם חח תפסת לעופר שכטר בחולצה?חחחחחחחחחח!!!!!!
מה זאת אומרת הפחדת את מריאנו? מה זה אתה מכיר שם את כולם?חחחחחחח עלמה נראית ביישנית באמת...היא מה זה חמודה

Human Nature

New member
הסבר על מריאנו (הטיפש)- |טל| †

אני כזה נופפתי לו לשלום, ואמרתי לו "מה קורה?". והוא הסתכל עליי מפוחד ושאל למה אני מנופף בצורה הזאת. התפתחה בינינו שיחה על איך מנופפים לשלום (והגעתי למסקנה שהוא נורא מעצבן ומשעמם) ואז אמרתי לו: "טוב, אני צריך טרמפ לתחנה המרכזית. קח אותי". והוא הסכים. בסוף צעקתי לו: "נו, מה עם הטרמפ שלי?" והמניאק אמר: "אני לא יכול". יה, רייט. מניאק

לוּבּה

New member
לא נכון!|אנ"ה|

הוא סופר חמוד!! הוא התחבק איתי!! מרצונו שלו!! אני רק ביקשתי תמונה!! אז הוא אמר בואי! חיבוק חורף!! וחיבק אותי חזק
הוא כזה חמוד!!

למעלה