../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
גאאאאאאד היה כל כך קורעעעעע!!!!!! נתחיל בזה שהייתי בשורה האחרונה וזה די טוב כי רואים את כל השחקנים יוצאים ונכנסים לחדר איפור... קיצורררררר כשהיינו שם.. אז בהפסקה חיכו שאורנה תתלבש וקרה את הדבר הכי מצחיק שיששששש!!!!!! לילדה אחת הייתה מן עט חשמלית כזאת שאם לוחצים כדי להוציא תעט מתחשמלים... ומקבלים חתכית זרם.. תאמינו לי.. אני ניסיתי... אז בהפסקה אני וחברה שלי ירדנו למטה וביקשנו מפרידמן שיחתום לנו, ואני הייתי עם הבלון שתכננתי לתת לאורנה... זה היה ככה:
אני:היי אתה יכול לחתום לי
פרידמן:בטח!איך קוראים לך
אני:שלי *פרידמן מנסה לכתוב* אני:צריך ללחוץ על זה.. פרידמן:אה שניה... *מתחשמל* פרידמן: יא בתזונה!!!!!!! *זורק תעט בעצבים* *קורע לי את הבלון מהחוט והבלון עף למעלה
* אני בזמן הזה נשפכת מצחוק..... וגם כל הקהל... הייתי בשוק שבכלל היה לי תאומץ לעשות את זה! יו זה היה כזה קורעע!! אחורי זה הוא מדבר עם הקהל ואומר שאנחנו קהל נחמד בלה בלה בלה.. חוץ מהשתיים האלו שם למעלה! והוא הצביע עליי ועל חברה שלי... וכולם נקרעוווווו אחורי זה הוא נכנס לחדר הלבשה ואנח כזה.. סליחה וזה.. אז הוא אמר אה שטויות.... חמודדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשניגמרה התוכנית ניסינו להוריד את הבלון אבל ללא הצלחה
אז יצאנו החוצה לחכות שכולם יצאו....... כשאורנה יצאה אני נתתי לה את המכתב והסברתי לה שהיה גם בלון אבל פרידמן העיף אותו... וגם עוד 2 בנות נתנו לה מכתב או משו כזה... אחורי זה קיציס ופרידמן יצאו אז חברה שלי עושה לפרידמן אפשר תמונה? אז הוא אומר לה כזה.. ממש לא.. או משו כזה...חחחחחחח ואז היא עושה לו וחתימה? אז הוא אומר לה... שניה.. רגע... דיי זה היה כזה מצחיק!! והוא וקיציס החזיקו ידיים... ואז קיצי רצה לחתום לי והעט לא עבדה אז הבאתי לו עט אחרת וזה גם לא עבד אז הוא אמר.. כנראה זה הדף לא פסדר... חחח אחורי זה אלי יצא ורצינו להצטלםא יתו אז אני הצטלמתי איתו ואז חברה שלי הצטלמה איתו אז הוא אמר שאצלי הוא חייך ואצלה לא
והוא גם הצטלם למישי שעשתה קלטת וידאו לחברה שלה.. והיא הייתה בת 13.. אז הוא אומר בת מצווה.. בעצם לא.. את בת... את לא בת 12... זה היה קורעעעעע!!! אחורי זה מריאנו יצא ורצינו להצטלם גמיתו אז הוא אמר חיבוק חורף וחיבק אותי חזק חזק והצטלמנו
הם כאלו חמודיםםםםםםםםםם
טוב.. אז כל הכבוד למיש קרא עד עכשיו
שלי