הרגע ראיתי את הסרט

DevilGirl92

New member
הרגע ראיתי את הסרט

מה זה היה אמור להביע?
- ממתי הארי מהסס לחזור לעולם הקסמים בגלל שהוא מפלרטט עם מלצריות מוגלגליות ברכבת התחתית? - מאיפה הם בכלל חשבו על הרעיון שבלטריקס הגיעה משום מקום למחילה ושרפה אותה? ובכלל, היא הייתה שרוטה לגמרי בהוגוורטס
- למה לא היה דגש על איך הארי מרגיש לגבי העובדה שסנייפ הוא המורה להתגוננות מפני כוחות האופל? - לא היו שיעורים מפני התגוננות כוחות האופל, חילופי עלבונות בין סנייפ להארי, לחשים אילמים
- איפה סקרימג'ר? - כמה פעמים במהלך הסרט הייתי צריכה לעצור אותו כי נהייתה לי בחילה. במיוחד בקטע שרון ממלמל "הרמיוני" בזמן שלבנדר נמרחת עליו לפני סנייפ ודמבלדור
- יותר מידי התעסקות בדברים השוליים ופחות מידי בעלילה. - שמחתי שלא היה את כל הקשקוש עם פלר וביל. - פחות מידי טום רידל. אהבתי את השחקן הקודם יותר כי הוא היה מקסים ומניפולטיבי כמו שהדמות אמורה להיות. בסרט הזה רואים עליו בבירור שהוא לא שפוי. - מה עם פירוט ההורקרוקסים? - למה סנייפ נתן להארי ללכת אחרי שהוא כישף את דראקו? הסצינה של הארי מחביא את הספר נעשתה יותר מידי בשלווה. הארי לא היה מבועת בכלל. וממתי זה היה רעיון של ג'יני להשתמש בחדר הנחיצות? לא מתעסקים עם הנסיך כמעט בכלל, חוץ מזה שסנייפ מודיע להארי בסוף שזה הוא. - לא היה קרב בהוגוורטס, ודמבלדור לא שיתק את הארי. כשהארי רץ אחרי סנייפ הוא אמור לנסות להטיל קרושיאטוס וסנייפ אמור לתת לו עצה ידידותית לחסום את מוחו. - לא הייתה הלוויה. כל הקטע שכולם באים לראות את הגופה ומרימים את השרביטים היה די לא קשור.

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifכמה טעויות בידך

הוא לא היסס לחזור לעולם הקוסמים, הוא רק רצה להישאר רב אחד עם בחורת האפרו -הקרב יהיה בסרט השביעי, הם פשוט לא רצו שיהיה דאבל כנראה גם ההלויה תהיה בסרט השביעי, כי יש סצינה בסרט השישי שרואים את השרביט של דמבי במשרד שלו, משמע שעדיין הוא לא נקבר;)

adi dion

New member
אממ

דבר ראשון- אני לא מבינה למה אנשים עדיין כל כך מתעצבנים מהסרטים
זה לא הסרט הראשון שאין לו קשר לספר, פשוט צריך להשלים עם זה כבר חחחח הקטע עם התגוננות מפני כוחות האופל והקטע עם ההורקרוקסים והזכרונות באמת היו חסרים אבל כמו שאני כל הזמן אומרת- זה סרט. חייבים לקצץ משהו ואף פעם אנשים לא יהיו מרוצים. אי אפשר לדחוס הכל לסרט אחד. סך הכל לדעתי הם העבירו את המסר של הסרט בצורה טובה וזה העיקר. (חוץ מבאמת, השנייה וחצי שסנייפ אומר שהוא הנסיך וזהו נגמרה ההתעסקות איתו חחחח) והקטע עם ג'יני, אני רואה את זה ככה- זה סתם פשוט במקום שהקטע עם הנשיקה ייקרה בדיוק כמו בספר אז שינו קצת כי לא רצו להתעסק עם עוד קטע נוסף, אז פשוט נתנו לה את הזמן מסך שהיא היתה צריכה לקבל ושילבו את זה עם הרעיון של חדר הנחיצות. הקרב וההלוויה, כמו שדניאל אמר.. כנראה שהשביעי ייפתח עם ההלוויה של דמבי וכל הקטע של הקרב לא היה בכלל כי לא רצו למחזר (
לסרט האחרון- אם את רוצה לדעת) אמרו שהקרב בשביעי הולך להיות לפחות איזה חצי שעה מהסרט, ככה שזה באמת היה יכול להיות מאוס קרב מטורף בשישי וגם בשביעי. וואו ובכלל יש לי עוד מלא דברים להגיד אבל כבר חפרתי מספיק

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifבדיוק!

אנשים מצפים להעתק מדויק של הספר! זה מה שיהרוס (והורס) להם את החוויה האמיתית של הצפייה בסרט

adi dion

New member
זהו..

ומזל שגיליתי את זה בזמן והפסקתי לקחת ללב
לפחות ככה אני נהנית מהסרטים האחרונים :)

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

הספר השישי הוא האהוב עליי, אז הפעם זה הפריע לי קצת יותר (לעומת הספר החמישי שלא ציפיתי ממנו ליותר מידי). מבחינתי היו בו כמה מהקטעים הכי טובים בכל סדרת הספרים - הארי וסנייפ מדברים על לחשים אילמים, הארי מבועת לגמרי ממה שהוא עשה לדראקו, הארי לומד עוד על טום רידל ומעביר שיעורים עם דמבלדור, ההורקרוקסים וההתעסקות התמידית עם הנסיך. כל הדברים האלה היו נורא חסרים לי בסרט. אם אמורים לקצץ בסרט, אז שיקצרו את השטויות הרומנטיות ולא את העלילה המרכזית. בכלל, הסרט הכי טוב לדעתי היה השני, כי הוא היה הכי מדויק. הרביעי גם היה לא רע, אבל היו שם כמה דברים שהפריעו לי מאוד (ממתי אוכלי מוות אומרים "וולדמורט"?)

adi dion

New member
השישי גם הכי אהוב עליי

ובכל זאת זה גם הסרט הכי אהוב עליי
השני מעולה, אין מה להשוות בכלל :DD הקטע עם הארי ודראקו באמת היה קצת לקוי בחסר אבל אני מאשימה את כושר המשחק הירוד של רדקליף XD החלק עם סנייפ זה באמת פספוס ענקי שלא הכניסו, עד שסופסוף הוא מקבל את המשרה שהוא רוצה.. אבל אם אני זוכרת נכון בכלל לא התמקדו בשום שיעור חוץ מכמה שיעורי שיקויים שהיו חשובים לעלילה.. (אממ
לספר השביעי- לא יודעת אם צריך או לא ><) השטויות הרומנטיות לדעתי לא היו מיותרות כי העלילה צריכה להתפתח בכיוון הזה, אחרת איך יסבירו את זה שפתאום הארי וג'יני ורון והרמיוני נשואים? בספרים האחרונים יש את הרמיזות האלה ובסרטים אין כמעט (למרות שבשלישי זה כל כך נראה שהרמיוני מאוהבת בהארי בטירוף
) אז לדעתי לפחות, זה היה ממש מוזר אם פתאום היו באים לסרט השביעי ובום רון והרמיוני מאוהבים ומתחתנים.. זה לא משהו שיכול להיות כל כך ברור בשביל כאלה שרק רואים את הסרטים :) אבל כל אחד ודעתו חחחח אני מודה שאם הייתי יותר אובססיסית להארי כמו שהייתי לפני 5 שנים בערך, זה היה כנראה ממש מפריע לי. פשוט למדתי כבר לא להסתמך על הסרטים ולא להשוות לספרים ולחסוך עצבים :))

לסרט הראשון אין קשר לספר../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

ממש לא,הסרט הראשון היה מילה במילה במה שהיה בספר,הסרט השישי סתם מיותר ובכלל לא קשור לספר,אני מאוד עם הביקורת של DevilGirl92,במקום לעשות גירסה ולהמתקד במה שחשוב הם התמקדו על שטויות וכל הסרט זה רק "אוי,הארי מאוהב ג'יני אבל היא מאוהבת בדין,מה יקרה
" ו"הארי מאוהב במלצרית מוגלגלית שיותר חשוב להתחיל איתה ובכלל לא מעניין מה וולדמורט עושה".

adi dion

New member
לאלא, לא התכוונתי שלראשון אין קשר חחח

התכוונתי שזה לא הסרט הראשון (מבין כל השישה שיצאו) שהם עושים שאין לו קשר לספר (שזה אומר- הם התחילו עם זה כבר מהסרט השלישי) ההפך- אין לי שום תלונות על הראשון והשני :))

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifלגבי השחקן של טום הצעיר../images/Emo26.gif

הוא מושלם לתפקיד, היה אפשר לראות את הניצוץ של הרשע החבוא בפנים. סוג של לוק באבודים 5 כשהאוייב של ג'ייקוב שכן בתוכו.

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifהתכוונתי לוולדמורט ששואל על ה-

ההורקרוקסים

adi dion

New member
עזוב את הניצוץ של הרשע-

הילד והנער כל כך דומים שזה מדהים!!!!!!!!! פוקס או לא פוקס, זה ממש ממש ממש מגניב שרואים שזה אותו בנאדם שהתבגר. רק בגלל זה הם מקבלים אישור ממני להחליף את רידל מהסרט השני

einat162

New member
כן, הם עשו טוב שלקחו שחקנים דומים

שניהם בהחלט יותר טובים מהשחקן ששיחק את רידל בחדר הסודות. הבנתי שאחד מהם (נראה לי הצעיר יותר) הוא האחיין של רלף פיינס ( שמשחק את וולדרמורט ).

לא מבין אתכם, רידל הנער בשישי היה ענק!!!

הרבה הרבה יותר טוב מהרידל האנמי של השני לדעתי. הוא היה מצמרר, ויחד עם זאת כובש, ופשוט מעולה.

einat162

New member
שני הרידלים של השישי היו טובים מזה של השני

זה מה שכתבנו קודם

adi dion

New member
לא אמרתי שהוא לא.

ממש ממש ממממממש להפך אני חושבת שהוא היה גאוני פשוט זה אחד הדברים המעצבנים שמחליטים סתם ככה להחליף שחקנים... כבר יש להם טום רידל שהם ליהקו, בדיוק בגיל שהם צריכים אז הם הולכים ומחליפים שחקן.. לא יודעת מה היו השיקולים, אולי השחקן הראשון היה עסוק או לא יודעת מה... מה שאני אומרת בעצם זה שלמרות שזה מעצבן אותי שהחליפו, יצא להם מעולה בסוף

DevilGirl92

New member
כי טום רידל המקורי

כבר בן 30. מאוד אהבתי אותו בשני אז קשה לי להתרגל לחדש

adi dion

New member
הוא כזה מבוגר?? :O

חשבתי שהוא יותר צעיר :| בכל מקרה.. אין לי מושג איך הוא נראה, אולי הוא השתנה מאז אבל באסה שאם בגיל 20+ הוא היה מתאים לשחק נער בן 16 הוא לא יכל להיות גם הפעם.. גם אם עברו בסביבות ה6 שנים XD

ReutM91

New member
אני אמרתי כאן ואני אגיד שוב

הספר והסרט הם דברים שונים לגמרי לגמרי. תאמיני לי שאם המעריצים היו עושים את הסרטים אז הם לא היו יכולים להכניס את כל העלילה לסרט של שעתיים וקצת. הארי לא היסס לרגע לחזור לעולם הקסמים- רצו להראות לקהל שהארי כמו לכל ילד בגילו, יש מודעות לבנות המין השני ושגם אצלו, כמו אצל כל נער מתבגר ההורמונים משתוללים. בלטריקס ושריפת המחילה- זה משהו שרולינג (לטענתם של ההפקה) רצתה שיהיה בסרט. הכי חשבה להכניס את זה גם לספר(היא עצמה אמרה את זה באיזה ראיון). הארי וסנייפ- מה הם כבר היו מראים בשיעורים של התגוננות מפני כוחות האופל? את סנייפ והארי מתנגחים אחד בשני?... בספר זה מעניין אבל בסרטים הכל צריך להיות שוטף. הם גם לא רצו לחזור על הקטע של הלחשים שוב(היו הרבה במסדר עוף החול). הרמיוני-רון-לבנדר - למה לרצות להקיא? לבנדר אמורה להיות אובססיבית כלפי רון ורון היה צריך ללחוש את שמה של הרמיוני. מה עדיף? ששוב ישאירו את הזוג הראשי (הכוונה לרון והרמיוני) של הספר הזה מחוץ לעלילה בפעם השישית מאז שהתחילו את הסרטים? חוץ מזה שסנייפ ודמבי לא היו מורגשים בסצנה הזו. חוץ מהשורה שדמבלדור אמר. התעסקות בדברים "שוליים" - הם היו חייבים להתעסק בזה. צריך להראות שהדמיות האלה כבר לא הילדים הקטנים והחמדמדים מהסרט הראשון. חוץ מזה שלדעתי זה מצויין שאחרי סרט כלכך כבד כמו מסדר עוף החול, הגיע סרט קליל יותר לפני שני הסרטים האחרונים.(שוב, זה סרט, ויש קהל שמה לעשות, לא קרא את הספר כמו כולם.) מסכימה לגבי טום רידל. השחקנים, הילד והנער אגב- היו מצויינים. פירוט הורוקרוקסים- הראו את הטבעת, הראו את היומן וגם דיברו עליו. הראו את המערה. את הפירוט על כל ההורוקרוקסים אנחנו נקבל בסרט הבא. שוב, אי אפשר להכניס הכל לסרט של שעתיים וקצת. אחרי זה את לא תראי דמיות אחרות שאת אוהבת. גם לי לא הפריע שהם לא הכניסו את ביל ופלר. בקשר לזה שסנייפ נתן להארי ללכת- אלן ריקמן הוא שחקן מצויין ואם היית יכולה לראות, היית רואה שהוא ידע מאיפה הארי יודע את הלחש שהוא ביצע. זה די מיותר להראות את סנייפ אומר להארי להראות לו את הספר- כי הוא המציא את הלחש הזה- מין הסתם שהוא ידע מאיפה הארי יודע אותו. הארי לא היה מספיק מבועת- את זה את רק יכולה להאשים את דניאל שלא שיחק מספיק טוב באותה הסצנה. כי לדעתי כן היה ניסיון להראות את הארי מבועת. הסיפור של ג'יני והארי בכללי היה מעצבן למדי לאורך כל הסרט. אני אוהבת את בוני מאוד אבל לא קיימת כימיה בינה לבין דניאל. וכנראה שהיה צריך לעשות קאסטינג מחודש לג'יני(סורי אוהבי בוני אבל זאת דעתי). רצו לבנות את הסיפור של ג'יני והארי באיזה שהיא צורה וכמו שראית זה לא כלכך הלך. גם בגלל העלילה וגם בגלל השחקנים וגם בגלל התסריטאי המפגר שחשב שזה בכלל הולך להיות הארי והרמיוני(ובגלל זה הוא גם דפק את הסיפור של רון והרמיוני, אבל יש לו איך לחפות על זה בסרטים הבאים) ובגלל זה הרעיון הזה. בקשר לנסיך- לא הראו את זה אבל, הרמיוני ערכה מחקר והיא מזכירה את זה בסרט. רצו יותר להתעסק ברומנטיקה ובמחקר של הארי ודמבלדור כי זה יותר חשוב למהלך העלילה של הסרט הבא. (מבחינת ההורוקרוקסים וגם מבחינת הסיפור של רון והרמיוני שהולך להשתנות טיפה בגלל סטיב קולבס הטיפש שלא דאג לזה בסרטים הקודמים.) הקרב נחתך בעירכה כי, שוב, הבעיה היא שזה סרט. יש לך גם קרבות בסרטים הבאים. מיחזור= אי עניין של הקהל. סנייפ והארי בסוף- הוא שיתק אותו וזה לפי דעתי מספיק- שוב יש אנשים שלא קראו את הספר. חבל להעמיס עליהם סתם. ההלוויה נחתכה וגם אני לא יודעת למה. היה כבר תיכנון שלה אבל הם לא צילמו אותה אפילו. כנראה שהחליטו להראות רק הבעת אבל של כולם מה לפי דעתי כן היה קשור. סליחה על החיפרה, ומצידי אני יחפור על זה עוד כמה פעמים כדי שיבינו אחת ולתמיד הסרטים והספרים הם שונים לגמרי, אבל שניהם עשוים מצויין. לא משנה מה.

למעלה